Elkezdtem nézni az Elfen Liedet, és szerintem nem egészen ugyanaz a típus... A mirai nikkiben több a pszicho. Bár az benne a furcsa hogy csak a főkarakternek jelent gondot hogy - csakmert egy isten kihirdette - le kell mészárolnia a többi jelöltet. Majdnem ő az egyetlen normális a csapatban, és az is hozzátesz az összhatáshoz hogy rájön "menyasszonya" valós kilétére. Persze nem egyből... inkább darabokban jutnak el hozzá az infók [azért nem lövöm le a poént]. Egészen a 26. részig adagolják azokat a nehezen megtalálható mozaikokat amik az egész világ -no és a verseny - "előzményeit" alkotják, és ez nagyon izgalmas benne. Szerintem az az egyik legjobb a Mirai Nikkiben, hogy sosem tudni mi lesz a következő ami kiakasztja Yukit, és hogy legközelebb Yuno mellett áll-e, vagy ellene. Valamint az Elfen Liedben kicsit könnyen öli a csaj az enemyket, a Miraiban rendesen meggyűlik ezzel a szereplők baja - hozzátenném még azt is hogy azt a bunkó katonát szinte egyértelmű volt hogy Lucy nem öli meg, valószínűleg ő lett így a sorozaton át folyton a csapatot üldöző főügynök, egy picit klisés elem.
Tehát a jövőnapló kiszámíthatatlan és ijesztően jó anime
De most az Elfen Lied is megtettszett nekem
U.I.: Egyébként Lucyt nemigen zavarja hogyha ruha nélkül látják - ami igen gyakori
...