Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2021.04.12. 08:13Hozzászólás a témához  [ 3 hozzászólás ] 
 Boku wa Imouto ni Koi wo Suru 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2011.02.02. 18:48
Hozzászólások: 2291
Hozzászólás Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Lehet beszélgetni róla. A mangát még nem olvastam, az OVÁt és egy napja a LiveActiont is láttam, úgyhogy én egyelőre csak ezekhez tudok hozzászólni, de majd egyszer a mangát is el akarom olvasni. :)

_________________
Kép


2011.08.08. 10:33
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2011.02.02. 18:31
Hozzászólások: 383
Hozzászólás Re: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Az anime szerintem nagyszerű volt, a Live Action viszont nagyon nem tetszett, őszintén szólva szerintem ez az egyik legpocsékabb alkotás amit láttam a Live Actionok közül. Pedig elméletileg elég "komoly" szereplőgárda is volt. Pl. Ayaka Komatsu aki itt Tomoka Kusunoki szerepét játszotta, és aki a Pretty Guardian Sailor Moon Live Actionben pl. Sailor Venus Szerepét töltötte be. Ráadásul ott is elég hasonló karaktert játszott (SM-ben: ünnepelt elvont zenesztár- itt énekelni szerető elvont leányzó).
Lehetséges túl művészire akarták venni a figurát? De ezt inkább hagyják a magyar rendezőkre, pocsék-modern-művészfilmgyártásban már óriási tapasztalataink vannak. :))
Ráadásul azok az "épületes" párbeszédek... 2 szó/órás sebességgel... olyan színészi teljesítmény mellett.
Azon tűnődtem vajon, az az oka, hogy az iskolai oktatást nem lehetett megszakítani, és hajnali 3-kor vették fel a jeleneteket? :) Akkor megérteném a szereplők mozgásképtelen aktivitását. (6) De komolyan még sosem figyeltem ilyenekre egy japán filmben, hogy hány rozsdafolt van, az iskola tetején lévő korlát vasszerkezetén? Lehet még egy kicsit jobban nézem, szabad szemmel látom, ahogy a korrózió szép lassan megeszi a vasat, miközben a szereplő végre kinyög egy szót.
Hogy mégis miért néztem végig? Komolyan kellett hozzá egy teljes nap szünet valahol a közepe táján, és csak a kíváncsiság vitt előre, hogy mégis lehet ezt még fokozni (lehetett), vagy hátha történik benne valami érdemesre méltó (hát nem).
Nekem óriási csalódás volt.

_________________
Kép


2011.08.08. 11:53
Profil
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2011.02.02. 18:48
Hozzászólások: 2291
Hozzászólás Re: Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Azt elfelejtettem beírni a leírásába a live actionnek, hogy időnként elég múltszázadi technikával vetített hátteret is használtak. Nem is értem, hogy milyen költségvetéssel csinálhattak ilyen színvonalon aluli filmet.

Viszont egyszer talán a mangát is lesz időm elolvasni. :)

_________________
Kép


2011.08.09. 13:59
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3 hozzászólás ] 

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés:
cron