Szerző |
Üzenet |
Milcsa
Senpai
|
 Re: Eurovízió
Hát ehm..
Nos kellemes csalódás volt egy részt, mert a neten belehallgatva sokkal rosszabbra számítottam. Másrészt meg még mindig nem hiszem, hogy ebből lesz második forduló. Főleg, hogy ami tetszene meg szerintem lenne esélye az magyar nyelvű. Most komolyan eléggé alap lenne, hogy egy angol nyelvű számmal induljunk. Sajna ilyen a mai világ ez van, ezt várják.
_________________ "Please, don't dawdle Alice, we're very late indeed."
|
2013.02.02. 23:22 |
|
 |
GG
Adminisztrátor
|
Talán majd a következő turnusban lesznek még jobb előadók... Ha jól gondolom van egy idei dal, ami jobb mint ezek. De majd meglátjuk. Mivel még csak az elődöntőbe jutnak be a dalok talán készítenek hozzájuk angol változatot és ott már azokat hallgathatjuk meg. Ha csak magyarral megyünk valóban nem sok az esély. Bár rengeteg példa van arra, hogy sikerül olyan érzelmes dalt készíteni ami nem angolul kerül ki és megnyeri a versenyt. Valljuk be néhány dal, hát hogy úgy mondjam jobb ha nem szól angolul, De vannak amiket meg lehetne hallgatni úgy is. Mindenesetre ez az egész zsűrizés dolog csak akkor fog működni, ha hagyják, hogy a legvégén a közönség döntse el melyik a legjobb. Mivel az Eurovízión sem "szakmai" zsűri dönt. Ez pont olyan, hogy készítek egy vizsgamunkát a tanáraimnak, mert tudom nekik mi jön be, vagy egy részüknek mi jön be, de az életben egy munkahelyi felvételin röhögve elhajtanának vele valószínűleg. Szóval jó, legyen zsűri, de a mint most is, hagyják meg a közönséget választani. Mert pl. a Palcsó esetében nevetséges tényleg, hogy utolsó helyre rakták. Szerintem a közönség már azért is beszavazza ilyen esetben. Más kérdés, hogy azzal a dallal magyar vonatkozásban nem lesz sok esélye, de volt nem is egy akinél jobb volt. És szerintem gáz, hogy a zsűri nem mert 7-nél alacsonyabb pontszámot adni. Ilyen zöldeknek simán 5-öt nyomtam volna max. aztán nézzél Shrekkesen ne kandúrosan, az úgy is jobban megy a zöldhöz. Mindent egybevetve nagyjából az általam "legjobbnak" tartott dalok kerültek be valóban, mondjuk a hulló madártollas fickót kihagytam volna. Helyette inkább mást raktam volna be, de lényegében most nem számít, ha csak nem ő nyeri meg a versenyt. De ha belegondolok hogy előválogató is volt.... Hááát még ennél is rosszabbak is elindultak a versenyen, akik nem jutottak be, és még nekik állt feljebb mikor kiszórták őket, kicsit sajnálom is a zsűrit.  Várom a folytatást, de remélem még jönnek jobb dalok.
|
2013.02.03. 09:31 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Asszem megvan a mai júúúúj-faktoros dal a számomra, a Puzzle. És nem pozitívan értem.
Szerk.: A 18-as pedig egy vicc. Ez nem gyermekdalfesztivál... Kb. Levente Péter jut eszembe róla.
Szerk2.: És hogy az "Ergo-koppinccsal" nyerették meg... no comment.
|
2013.02.09. 21:05 |
|
 |
Milcsa
Senpai
|
Nos úgy néz ki, hogy idén ByeAlex képviseli majd a hazánkat. http://www.youtube.com/watch?v=65q4sUq6XOk
|
2013.03.03. 15:47 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Azt írtam róla, hogy vicc... először. De... a fülembe mászott. 
|
2013.03.03. 19:07 |
|
 |
anglorya
Senpai
|
Nekem ez a ByeAlexes dal elég vérszegény.
|
2013.03.03. 23:00 |
|
 |
Milcsa
Senpai
|
Nekem sem tetszett először, de egészen jó  . Viszont nem akarják átírni angolra azt nyilatkozta aki énekli... nem tudok erre mit reagálni, mert ezt angolra átírni szerintem szinte lehetetlen lenne  . Valahogyan idén úgy érzem, hogy lehet nem nyerünk ezzel a dallal, sőt talán a 2. körbe sem jutunk be, de nem érdekel, mert ez a dal olyan kis kedves, hogy megérdemli, hogy kijusson  .
|
2013.03.03. 23:01 |
|
 |
anglorya
Senpai
|
Nem arról van szó, hogy nem tetszik, csupán vérszegény. Simogatja a szívet, de nem döfi át, márpedig az jobban megmarad. Ezzel nem fogunk nyerni.
|
2013.03.03. 23:11 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Nem hiszem, hogy az átdöfés jobban megmarad, mint a simogatás, ezt kb. már az is mutatja, hogy megnyerte a Dalt. Amúgy nyerni semmivel sem nyernénk, úgyhogy tökmindegy.  ByeAlex dalai engem valahogy Halász Juditéira emlékeztetnek abban, amilyen hangulatot adnak. Pl. a Csókolomról tisztára a Szél hozott, szél visz el jut eszembe. Ne kérdezzétek, miért. 
|
2013.03.04. 10:00 |
|
 |
Milcsa
Senpai
|
Szerintem ez butaság.. mindenki azzal jön, hogy úgysem nyernénk. Azért ez nem így van szerintem. Az első hely sohasem a politikai viszonyoktól vagy másmilyen megítélésektől függ.. A többi 19 lehet, viszont az elsőt azért mindig olyan ország nyeri meg, akinek a dala valóban azért jó volt.
|
2013.03.04. 10:25 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Az, hogy mennyire jó egy dal, ízlés kérdése is. Pl. 2006-os győztes, a finn Lordi zenekar.  Én csak azt nem értem, hogy miért mindenkit az érdekel, hogy nyerünk-e vagy sem. Max egy jó helyezésre van-volt eddig is reális esélyünk. Csodák persze történnek, de szerintem idén végre nem erről kellene szólnia, példát vehetnénk Alexről. Ő egyszerűen olyan volt, amilyen, nem azért, hogy "eladja" magát. Egyébként. Tegnap elhatároztam, hogy le fogom fordítani magyarra az összes általam értett nyelven (angol és német) előadott Eurovíziós dalt, a kezdetektől. Tudom, elleszek vele egy darabig. 
|
2013.03.04. 12:08 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Amíg nincs erre külön hely, addig, úgy gondolom, ide fogom feltenni a dalfordításokat. Az angol vagy német szöveg forrása, amiről fordítok, ez az oldal: http://www.diggiloo.net/Kezdetnek a tavalyi győztes. Euphoria (Svédország) http://www.youtube.com/watch?v=GqYtlpZ-9N4Miért, miért nem tarthat ez a pillanat mindörökké? Ma éjjel, ma éjjel az örökkévalóság egy nyitott ajtó Nem, sohase hagyd abba tenni, amit teszel Ne menj, minden lélegzetben, amit veszek, téged lélegezlek Eufória Örökké, az idő végezetéig Mostantól kezdve, csupán te meg én haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl... Eufória Egy örökké tartó műalkotás Egy dobogó szerelem a szívemben haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl... Itt vagyunk, teljesen egyedül a saját univerzumunkban Szabadok vagyunk, ahol mindent szabad és a szerelem az első Örökkön-örökké együtt vitorlázunk a végtelenbe Magasabban és magasabban és magasabban, az istenség felé nyúlunk Eufória Örökké, az idő végezetéig Mostantól kezdve, csupán te meg én haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl... Eufória Egy örökké tartó műalkotás Egy dobogó szerelem a szívemben haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl... Örökké együtt vitorlázunk a végtelenbe Magasabban, az istenség felé nyúlunk Eufória... eufória... haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl... Eufória Egy örökké tartó műalkotás Egy dobogó szerelem a szívemben haladunk föl... Eufória... eufória... haladunk fö-ö-ö-ö-ö-öl...
|
2013.03.05. 13:15 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Idei dalok következnek! Shine (Ausztria) http://youtu.be/8dpcKwdSBhMMikor csak fájdalmat érzel, a szíved lassan vérzik Az egyedüli emlékek, amikbe kapaszkodhatsz* Mikor majdnem feladod a hitet, fázol, egyedül vagy és majd megfagysz Azt gondolod, elvesztél és nem tudod, merre menj Nézz fel a csillagfényes égre, gyújtsd meg újra a tüzet Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen Ragyogni fogsz, látom szemeidben a fényt Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen Ó, magasra felrepülsz majd, ott a fény szemeidben Bízz bennem, ragyogni fogsz Az idő mindig gyógyító és a válaszok megvilágítók Néha egyszerűen pont a szemed előtt vannak Ám amikor lent vagy térdre rogyva, esélyed sincs, hogy lássad Akkor tudod, mikor mind e sötét felleg eltűnik Nézz fel a csillagfényes égre, gyújtsd meg újra a tüzet Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen (Ragyogsz) Ragyogni fogsz, látom szemeidben a fényt (Ragyogsz) Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen (Ragyogsz) Ó, magasra felrepülsz majd, ott a fény szemeidben Bízz bennem, ragyogni fogsz Még mindig élsz s lélegzel Még mindig élsz s lélegzel Még mindig élsz s lélegzel, még mindig élsz s lélegzel Még mindig élsz s lélegzel, ho... Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen (Ragyogsz) Ragyogni fogsz, látom szemeidben a fényt (Ragyogsz) Ragyogni fogsz, ragyogsz és megküzdesz az árnyakkal az égen (Ragyogsz) Ó, magasra felrepülsz majd, ott a fény szemeidben Ó, magasra felrepülsz majd, ott a fény szemeidben Bízz bennem, ragyogni fogsz * Ez eredetileg ilyen se füle, se farka módon van megfogalmazva, szívesen fordítanám úgy, hogy "egyedül az emlékek, amikbe kapaszkodhatsz, de hát a használt szerkezettel nagyon nem ezt jelenti.Only teardrops (Dánia) http://youtu.be/k59E7T0H-UsAz ég vörös ma éjjel Pengeélen járunk ma éjjel Nincs hullócsillag, ami vezéreljen Szemet szemért, miért szaggatjuk egymást szerteszét? Kérlek, mondd meg, miért, miért teszünk mi így? Magunkra tekintek most, csupán magunk hibáztathatjuk Ez olyan szégyenletes Hányszor tudunk győzni s veszíteni? Hányszor tudjuk megtörni a szabályokat közöttünk? Csupán könnyek Hányszor kell harcolnunk? Hányszor, amíg rendbe tudjuk hozni a dolgokat közöttünk? Csupán könnyek Hát jöjj és nézz velem szembe most Itt ezen a színpadon ma éjjel Hagyjuk a múltat magunk mögött Szemet szemért, miért szaggatjuk egymást szerteszét? Kérlek, mondd meg, miért, miért teszünk mi így? Magunkra tekintek most, csupán magunk hibáztathatjuk Ez olyan szégyenletes Mondd meg Hányszor tudunk győzni s veszíteni? Hányszor tudjuk megtörni a szabályokat közöttünk? Csupán könnyek Hányszor kell harcolnunk? Hányszor, amíg rendbe tudjuk hozni a dolgokat közöttünk? Csupán könnyek (Mondd meg most) Mi állt közénk? Mi állt közénk? Csupán könnyek (Mondd meg most) Mi állt közénk? Mi állt közénk? Hányszor tudunk győzni s veszíteni? Hányszor tudjuk megtörni a szabályokat közöttünk? Csupán könnyek Hányszor kell harcolnunk? Hányszor, amíg rendbe tudjuk hozni a dolgokat közöttünk? Csupán könnyek, csupán könnyek Csupán könnyek Csupán könnyek Hányszor tudunk győzni s veszíteni? Hányszor tudjuk megtörni a szabályokat közöttünk? Csupán könnyek Hányszor kell harcolnunk? Hányszor, amíg rendbe tudjuk hozni a dolgokat közöttünk? Csupán könnyek
|
2013.03.05. 13:21 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
2011 győztes dala Running scared (Azerbajdzsán) http://www.youtube.com/watch?v=fSnz-iF9XpsOh oh, oh... oh, oh... oh, oh... Oh oh, oh... oh, oh... oh, oh... Gyere hozzám, gyere hozzám ma éjjel Ó, Istenem, szükségem van rád mindenképp Bébi, csak ott akarok lenni körülötted mindig Ó, Istenem, szükségem van rád, oh... Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít az élet Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted Gyere hozzám, gyere hozzám még kicsit jobban Ó, Istenem, szükségem van rád Nem maradt semmi, amit mondhatnék Hát pihenj meg rajtam, darling, maradj mindörökké Ó, Istenem, szükségem van rád, szükségem van rád Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít az élet Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted Ó, mit oda nem adnék hogy menedéked legyek és biztonságban tartsalak biztonságban tartsalak Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít az élet Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted Rohanok, rémült vagyok ma éjjel Rohanok, megrémít a lélegzés Mert rajongok érted És rohanok És rohanok rémülten Mert rajongok érted
|
2013.03.05. 15:26 |
|
 |
thely
Senpai
|
Két apróság: a) A csillagos megjegyzésed rettentő pici, nem is lehet elolvasni ha nem nagyítom fel 3x az oldat. b) egy-egy youtube link a dalokhoz?... 
_________________ Do you believe in your dreams?...
|
2013.03.05. 15:56 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Az direkt olyan pici. Linkek rendben.
|
2013.03.05. 19:13 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Idei, Oroszország What if http://youtu.be/3I6wMA0D9x8Mi volna, ha megváltoztathatnám az idő ösvényét? Mi volna, ha meglenne a hatalmam dönteni? Mi volna, ha egyesíthetném magunkat? Ha én, ha én... Mi volna, ha kinyitnánk az ajtókat? Mi volna, ha jobban tudnánk segíteni egymást? Mi volna, ha mindannyiótokkal elhitethetném? Ha mi, ha mi... Mi volna, ha mind felnyitnánk a szemünket? Mi volna, ha egységbe gyűlhetnénk? Mi volna, ha a riadók megállítását céloznánk? Mi volna, ha a fegyvereink eltemetését választanánk? Miért nem nyúlunk ki mindig azok felé akiknek a legnagyobb szüksége van ránk? Közösen megváltoztathatjuk az idő ösvényét Közösen megvan a hatalmunk dönteni A válasz ott van szívünkben és elménkben Közösen, közösen Közösen jobb helyet tudunk létrehozni Ezen a kis helyszűkében levő szigeten Közösen örökre megváltoztathatjuk a világot Mi volna, ha mind felnyitnánk a szemünket? Mi volna, ha egységbe gyűlhetnénk? Mi volna, ha a riadók megállítását céloznánk? Mi volna, ha a fegyvereink eltemetését választanánk? Egyesüljünk és csináljunk változást Egyesüljünk egy új oldal körül Gyertek, bűnösök, gyertek, szentek Legyen hitetek Miért nem nyúlunk ki mindig azok felé... Mi volna, ha mind felnyitnánk a szemünket? Mi volna, ha egységbe gyűlhetnénk? Mi volna, ha a riadók megállítását céloznánk? Mi volna, ha a fegyvereink eltemetését választanánk? Mi volna, ha mind felnyitnánk a szemünket? Mi volna, ha egységbe gyűlhetnénk? Mi volna, ha a riadók megállítását céloznánk? Mi volna, ha a fegyvereink eltemetését választanánk? Miért nem nyúlunk ki mindig azok felé akiknek a legnagyobb szüksége van ránk?
|
2013.03.06. 16:28 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
És Szlovénia, Straight into http://youtu.be/OMa3V0zqksEGyorsabban, mint a fény, itt jön az éj A holnap most van Keresztülfolysz az ereimen, bennem maradsz Nincsen kétség Senki ezen a világon, sem gyémánt, sem gyöngy Olyan isteni, mint a szerelmed Hát magasra fel a földről, sohasem jövünk le Nincs határ, nincs ég Egyenesen a szerelembe, áttörünk a pirkadaton És megvilágítjuk a világot az égről, amikor összeütközünk Egyenesen a szerelembe és soha el nem engedve Megvilágítjuk majd a világot az égről az éjszakába nyúlva Nincs árfordulás, tágra nyitott szemekkel Nincs most megállás Mindenünkkel, amink van állunk a peremen Mielőtt alábukunk Egyenesen a szerelembe, áttörünk a pirkadaton És megvilágítjuk a világot az égről, amikor összeütközünk Egyenesen a szerelembe, oh... Megvilágítjuk majd a világot az égről az éjszakába nyúlva Mi megtaláltuk a helyet, ahova tartozunk A sötétség mélyéből a lángunk erős Gyorsan haladunk, nem nézünk vissza Magasabbra és magasabbra megyünk Egyenesen a szerelembe, oh... Egyenesen a szerelembe Egyenesen a szerelembe Megvilágítjuk majd a világot az égről az éjszakába nyúlva Huh, ezt nem volt egyszerű lefordítani, ez tpipikusan angolra jó.Megjegyzem, marha jó, hogy nem Radics Gigit küldjük ki, elveszne a hasonló csini-dívák között, akikről úgy látom, szinte szól az idei EV, és a dalánál meg vannak jobbak.
|
2013.03.06. 16:52 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Ukrajna, Gravity http://youtu.be/EvEWoW690NYSemmi nem származik az álmokból, csak álmok Mégis hiszel a csodákban Valami történik és olybá tűnik Mint egy mennykőcsapás Semmi nem származik a szerelemből, csak szerelem (Oh, miért...) Miért lesz erősebb? Lezuhanok odafentről Nem fogok várni tovább (Erős! Magasabb! Nézd!) Hé... (Sohasem, sohasem szabadulsz a gravitációtól) Olyan vagyok, mint egy pillangó Körbepörgetve egy kardot, mintha merne Fent magasban kellett volna maradnom (Sohasem, sohasem szabadulsz a gravitációtól) Semmi nem származik a büszkeségből, csak büszkeség Ne kíméld a pengéd Az élén táncolva ma éjjel Nem félek én Olyan vagyok, mint egy pillangó Körbepörgetve egy kardot, mintha merne Fent magasban kellett volna maradnom (Sohasem, sohasem szabadulsz a gravitációtól) Semmi nem származik a dalokból, csak dalok Ha nem tudnak magasabbra vinni téged Tedd oda szíved, ahova tartozik (Lobbantsd lángra tüzed) Gravitáció
|
2013.03.06. 17:08 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Belorusszia, Solayoh Egyelőre előadásos videót nem találtam hozzá, viszont a dal eléggé karneválos, és kitűnik az eddigiektől ezért. http://www.youtube.com/watch?v=QRPT1M-zx7AA péntek este nem ment sehova Egy kis kávéházban ülve Magányos érzéssel, kicsit fáradtan Egész nap keményen dolgoztam Akkor egy lárma vonta magára figyelmem És egy csodálatos hangot hallottam Úgy jött nekem, mint egy cunami Majdnem a lábam is elemelte a földről Az izgalom rohama hozott fülemhez bennetek mind ti gyönyörű emberek aha-ia ia-ia-ia... Solayoh, Solayoh, ahol a nap mindig süt reád Játszunk-oh, játszunk-oh a cha-cha ritmusára Solayoh, Solayoh, csavard fel a zenét, elkap majd téged Játszunk-oh, játszunk-oh, forróvá tehetjük az éjszakát (Yeah) A helyzet javulni kezdett Talán ez most végzet volt És a testem mozogni kezdett Igazán végig rázkódtam Valami történt, amikor táncoltam Éreztem azt az erőteljes ütemet Ami új dimenziókba vitt Felébresztette bennem az ördögöt Egy mennyei kórus és szeretet mindenhol Mind gyönyörű emberek aha-ia ia-ia-ia... Solayoh, Solayoh, ahol a nap mindig süt reád Játszunk-oh, játszunk-oh a cha-cha ritmusára Solayoh, Solayoh, csavard fel a zenét, elkap majd téged Játszunk-oh, játszunk-oh, forróvá tehetjük az éjszakát (Yeah) Chacha, hey Hey, hey... Olyan, mintha álmodnék Ennek a szónak semmi értelme Énekeljük most újra, ahey... Solay... Solayoh, Solayoh, ahol a nap mindig süt reád Játszunk-oh, játszunk-oh a cha-cha ritmusára Solayoh, Solayoh, csavard fel a zenét, elkap majd téged Játszunk-oh, játszunk-oh, forróvá tehetjük az éjszakát Solayoh, Solayoh, csavard fel a zenét, elkap majd téged Játszunk-oh, játszunk-oh, forróvá tehetjük az éjszakát Csinálhatunk belőle egy cha-chát
|
2013.03.07. 14:40 |
|
 |
Milcsa
Senpai
|
Halkan megjegyezném, hogy így utólag tavalyról nekem ez dal maradt meg a legjobban http://www.youtube.com/watch?v=BPkSz2-gu9MTi hogy vagytok ezzel? Így utólag ennek örültem volna a legjobban ha nyer  .
|
2013.03.08. 12:01 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Mit mondhatnék... gyengém a kelta hangzás...
|
2013.03.08. 12:05 |
|
 |
thely
Senpai
|
_________________ Do you believe in your dreams?...
|
2013.03.08. 16:14 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
És itt a szövege.
Izland 2012, Never forget
A lány* lágyan énekel az éjben imádkozik a reggeli fényért Arról álmodik, ahogyan voltak ők Hajnalban szabadok lesznek
Az emlékek üldözik a férfi* elméjét Megmenteni a végtelen éjszakától A lány* melegen és lágyan suttog: "Kérlek, jöjj vissza hozzám"
És amikor az arany nap felkél messze a tengerek fölött A hajnal hasad ahogy a sötétség fakul Örökre szabadok leszünk
Sose feledd amit tettem, amit mondtam Amikor mindent neked adtam, a szívem és lelkem A reggel eljön és én tudom, egyek leszünk Mert még mindig hiszem, hogy emlékszel majd rám
A lány* kesereg a holfényes ég alatt Emlékezve arra, amikor búcsút mondtak Hol van az, akit a férfi* ismert? Olyan régmúltnak tűnik
És amikor az arany nap felkél messze a tengerek fölött A hajnal hasad ahogy a sötétség fakul Örökre szabadok leszünk
Sose feledd amit tettem, amit mondtam Amikor mindent neked adtam, a szívem és lelkem A reggel eljön és én tudom, egyek leszünk Mert még mindig hiszem, hogy emlékszel majd rám
Ó, még mindig hiszem, hogy emlékszel majd rám Ó, még mindig hiszem, hogy emlékszel majd rám
A *-oknál igazából csak az angol nő vagy hímnemű személyes névmás áll, de azzal nem tudtam volna érzékeltetni teljesen az értelmet, és a duett jellegét.
|
2013.03.08. 17:20 |
|
 |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Ismét 2013, Belgium, Love kills Kapaszkodjatok, ha megnézitek a videót, mert ez borzasztó hamis... Mellesleg szerintem a szöveg is iszony gagyi. http://www.youtube.com/watch?v=uKOzvqjL5pwA nyíl hát egyenesen keresztüllőtte a lány* szívét és velejéig megrengette és olyan mélyen belezuhant, amilyen mélyen még soha nem zuhant bele De a fájdalom csaknem elviselhetetlen volt Amikor közel volt a vég, ő érezte a félszt elevenen, elevenen, elevenen A keserű  ára várva, adj valamit, amit érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra A keserű  ára várva, valami amit igazán érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra ismét Mivel a fiú* nem küzdött az életért amikor a falnak volt szorítva és annyira ijedt volt mindkettőjükért, még ha meg is volt mindenük Van egy lecke, amit mindig meg kell tanulni A tűz következményeként égés jön A keserű  ára várva, adj valamit, amit érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra A keserű  ára várva, valami amit igazán érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra ismét Egy utolsó, egy utolsó, egy utolsó lélegzet az életért Nem adnál nekem, nem adnál reményt ma éjjel? A keserű  ára vártam, adj valamit, amit érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra A keserű  ára várva, valami amit igazán érezhetek Mert a szerelem öl újra meg újra, a szerelem öl újra meg újra ismét * ld. előző dalnál
|
2013.03.08. 17:55 |
|
|
|
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
|
|