Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: 2020.11.29. 23:16

Fórum szabályok


Az itt található kérdések és válaszok listát az általatok gyakran feltett kérdésekből állítottuk össze. Ha olyan kérdésed van, amely itt nem szerepel, akkor a Fórum megfelelő topikjában, vagy a mail@animeweb.hu címen érdeklődhetsz. Amennyiben a feltett kérdés már szerepel ezen az oldalon, a levélre, vagy bejegyzésre nem fogunk válaszolni.A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1 hozzászólás ] 
 Én is lehetek szerkesztő? 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2011.02.02. 18:48
Hozzászólások: 2291
Hozzászólás Én is lehetek szerkesztő?
Természetesen! Amennyiben elég elhivatottságot és kitartást érzel magadban, hogy nem csak 1-2 alkalommal szerkesztesz valamit, hanem hosszú távon küldesz be munkákat, keress meg minket a mail@animeweb.hu címen vagy privát üzenetben.

Tagokat folyamatosan keresünk, erről a Tagfelvétel menüpontban/topikban informálódhatsz, de ha úgy érzed, hogy az ott felsorolt feladatokon kívül valami máshoz lenne kedved/tehetséged, akkor is jelentkezhetsz.

Figyelem! Szerkesztő csak akkor lehetsz, ha már bizonyítottál, azaz senki nem lesz Szerkesztő első szóra! Bizonyos próbaidő után MI döntjük el, megérett-e már az idő az előléptetésre.

_________________
Kép


2011.05.17. 10:24
Profil
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 1 hozzászólás ] 

Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.

Keresés: