Szerző |
Üzenet |
Milcsa
Senpai
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/serenity/imageset/icon_topic_latest.gif) AnimeWeb régen és most
Minden folyamatosan változik, és ez alól nem kivétel az animeweb.hu sem! Az évek során az oldal sok változáson ment kersztül. Ebben a fórumban pár régi képet osztunk meg veletek az oldalról a nagy átalakulás előtti kinézetről. Akinek van még régi képe esetleg az oldalról, ide nyugodtan belinkelheti ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Érdekesség, hogy pl. régen bár az oldal megjelenítéséhez IE böngésző volt ajánlott, de a chat pl. csak Mozzilla Firefoxxal ment ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Nektek tetszett a régi dizájn? Mi volt benne rossz, és mi nem? A képek ebben a galériában érhetőek el: http://min.us/mb3Wky9
_________________ "Please, don't dawdle Alice, we're very late indeed."
|
2011.07.14. 21:04 |
|
![](./styles/serenity/theme/images/spacer.gif) |
Aqualuna
Adminisztrátor
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/serenity/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: AnimeWeb régen és most
A régi jó lila dizájn... ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) De szerettem. Szép megnyugtató színe volt (a lila a kedvenc színem voltaképpen rég...). Elég nehezen szoktam át az újra, de mostanra már sikerült, és azért valljuk be, ez sokkal profibb és művészibb kinézet is egyben. Eszembe juttattad a régi avatárodat is, Milcsa! Meg az is érdekes, hogy a ![pápá pápá](.//../../../pictures/design/smiley/papa.gif) emoticon nem működött a chaten, a többi meg igen, a kép tanúsága alapján. (Én ugyanis notórius chatrenemjáró vagyok, összesen 1X voltam fenn, csak megnézni milyen. ![zavar :S](.//../../../pictures/design/smiley/zavar.gif) )
|
2011.07.15. 15:56 |
|
Milcsa
Senpai
|
![Hozzászólás Hozzászólás](./styles/serenity/imageset/icon_topic_latest.gif) Re: AnimeWeb régen és most
|
2011.07.16. 10:32 |
|
Aqualuna
Adminisztrátor
|
Szerintem aranyos, és amúgy is az a jó, ha marad bennünk egy csillogó szemű, a világra rácsodálkozni tudó gyerek... hát nem? ![nagy mosoly :D](.//../../../pictures/design/smiley/nagymosoly.gif) De ha már nem tetszik neked annyira, majd biztos találsz egy másik, magadhoz illőt. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Off vége. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) On: Majd előkeresem még a régi fejlécképeket, amiket csináltam anno. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif)
|
2011.07.18. 15:21 |
|
Milcsa
Senpai
|
|
2011.07.19. 09:05 |
|
Milcsa
Senpai
|
Hűűűha ![nagy mosoly :D](.//../../../pictures/design/smiley/nagymosoly.gif) Mit nem linkeltek be a facebookunkon a kép alá http://web.archive.org/web/200708280908 ... imeweb.hu/ ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) tessék nézegetni ![nyelvel :P](.//../../../pictures/design/smiley/nyelvel.gif) Ez az oldal tulajdonképpen tárolja az oldalt valamennyire... nem tudom jobban magyarázni, olyan mint amikor a googléba valaki a tárolt változatra kattint, azzal a különbséggel, hogy az itt talált "mentések" az oldalról sokkal régebbiebbek, és több is van belőlük ![nyelvel :P](.//../../../pictures/design/smiley/nyelvel.gif) A nagy lila sáv alatti fehér részben tudtok "navigálni" az időben. Sajna az oldalon lévő képek nem jelennek meg :/ De pl. ha a design választóra rámentek ott kicsit kaphattok jobb képet az oldal akkori kinézetéről ![nagy mosoly :D](.//../../../pictures/design/smiley/nagymosoly.gif)
|
2011.07.19. 21:29 |
|
Milcsa
Senpai
|
Nos hoztam mára nektek két képet http://min.us/m12iwzqhl#2 a nyilakkal válthattok a kettő között ![nyelvel :P](.//../../../pictures/design/smiley/nyelvel.gif) . A két képből kiderül többek között az is, hogy milyen nehéz is volt a html korszak ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) . Majd még szemezgetek.
|
2012.02.29. 16:55 |
|
Milcsa
Senpai
|
![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Ilyen volt az AW nagypapája, avagy miből lesz a cserebogár ![nyelvel :P](.//../../../pictures/design/smiley/nyelvel.gif) : http://web.archive.org/web/200106291545 ... lormoongg/
|
2012.11.11. 09:31 |
|
Aqualuna
Adminisztrátor
|
EZ marha jó! ![fetrengő nevetés XD](.//../../../pictures/design/smiley/fetrengo.gif)
|
2012.11.11. 09:42 |
|
Milcsa
Senpai
|
|
2012.11.11. 09:52 |
|
GG
Adminisztrátor
|
Mit is mondhatnék? Totál ledöbbentem, hogy ez még fellelhető valahol! ![Sailor Moon SM](.//../../../pictures/design/smiley/sm.gif) Sok kedves élmény fűződik hozzá! Persze van sok égő dolog is, de nézzétek el, mert ha jól számolom, ezek úgy 12 évvel ezelőtt keletkeztek. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Mindenesetre köszönöm, Milcsa nagyon, hogy megtaláltad, és megosztottad velünk! Le is mentem, és talán még fel is tudunk belőle használni valamit. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Ma nosztalgikus hangulatban leszek. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif) Érdekes, hogy akkor egy ilyen kicsi oldalra is milyen sok ember írt és kommunikált. Szép idők voltak. ![mosoly :)](.//../../../pictures/design/smiley/mosoly.gif)
|
2012.11.11. 10:02 |
|
|