Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2789098

Regisztrált felhasználók
száma:
26901

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1687

Utolsó 5 látogatónk:
Mancs1
2024-03-28 23:08:51
bozokzozo
2024-03-28 20:46:59
Necryn
2024-03-28 17:01:48
pereiszabina
2024-03-28 12:25:32
shadowhand
2024-03-27 20:35:12
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2024 AnimeWeb
Japán témájú ismertetők

- Listázás időrendben -
- Listázás ABC sorrendben -

Japán témájú ismertetők száma: 124 
Szerkesztés alatti Japán témájú ismertetők száma: 9 

Recept - Korokke



Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-28 18:41:38
Létrehozás időpontja: 2008-06-26 00:00:00
Eddig megtekintve: 5565 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Burgonyás korokke:

Hozzávalók:
4 db közepes burgonya,
15 dkg darált hús,
1/2 hagyma.
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
olaj,
szójaszósz,
kechup,
majonéz,
káposzta.

Elkészítés:
A burgonyát megfőzzük és összetörjük. A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, majd a húst is hozzáadva összepirítjuk. A húst és a burgonyát összekeverjük és sóval ízesítjük. Lapos korongokat formázunk belőlük és lisztben, tojásban és zsemlemorzsában megforgatjuk. Forró olajban kisütjük. Szójaszósszal, ketchuppel, majonézzel vagy salátával tálaljuk.



Currys koroke

Hozzávalók 4 adagra:
4 közepes szem burgonya felkockázva
15 dkg darálthús
1/2 hagyma finomra vágva
1 tojás
2 tk. curry por
só, bors, liszt, zsemlemorzsa, olaj

Elkészítés:
A krumplit puhára főzzük, majd leszűrjük és összetörjük. A hagymát és a húst megpirítjuk, majd összekeverjük a krumplival. Fűszerezzük, sóval, borssal, curry porral, és jól összedolgozzuk. Lapos korongokat formázunk a masszából és megforgatjuk lisztben, tojásban, és zsemlemorzsában. Forró olajban készre sütjük.


Figyelmeztetés!
Ha nem vagy gyakorlott a konyhában, mindenképen kérd felnőtt segítségét!


Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

Evangelion

2009-05-20 23:10:42

Megcsináltam ez alapján az új recept alapján és mindenkinek nagyon ízlett itthon! ^^
Köszi a receptet!
=^.^=

2.

Echan

2008-06-28 08:12:39

Hát igen, ezzel nekem is gondom volt, de sajnos az eredetiben sem volt benne, ahonnan fordítottam. Szerintem mindenki próbálja a saját ízlése szerint adagolni a hozzávalókat. A húsos burgonyásnál mondjuk fele-fele arányban lehet a burgonya és hús, a hagyma pedig szerintem kb. 1-2 fej. Sajnos a kukoricásnál már én is elbizonytalanodom, dehát kísérletezni kell.

1.

Milcsa

2008-06-26 13:02:19

Nyam nyam ezt biztos megsüssük Szerintem z lessz a legfinomabb az összes japán kaja küzül :D - nagy mosoly