Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2461499

Regisztrált felhasználók
száma:
24337

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
kuktikula
2020-06-02 13:13:10
Neliel00
2020-06-02 12:22:08
babity
2020-06-02 12:01:05
telescope
2020-06-02 11:00:31
vegel2017
2020-06-02 10:28:14
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Air (TV)
* * * *

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-10-19 18:18:55
Létrehozás időpontja: 2007-09-09 00:00:00
Eddig megtekintve: 3513 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Keiko

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Romantika;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

A történet egyik főszereplője Kunisaki Yukito, aki egy legendát kergetve, egy partmenti városban köt ki. A legenda egy szárnyas lányról szól, aki a felhők felett száll, és az emberek szomorúságát viszi magával hosszú idő óta. Egyébként Yukito szellembábozással keresi (jobban mondva keresné) a pénzét. De mivel nem sikerül vele lekötni a szembejövő gyerekek figyelmét, így üres gyomorral kell továbbállnia. Mikor a parton felébred (az éhségtől nem bírt továbbmenni) találkozik Kamio Misuzuval, a kissé ügyetlen és furcsa lánnyal. És meglepő, de pontosan illik a legenda leírása rá. Ezzel meg is kezdődik egy furcsa, ámbár szomorú nyár. Mondanom sem kell, Yukito Misuzuéknál száll meg és közben megismerkedik a többi szereplővel. És meg kell említeni, hogy mindenkinek van valamilyen titka, vagy múltja, amitől érdekes lesz ez a csendes város. Kiderül az is, hogy Yukito feladata, hogy megszabadítsa a legendában szereplő lányt az átoktól. Megoldódik-e a szereplők gondja? Sikerül-e Yukitónak megszabadítania a lányt az átoktól? Az majd elválik, ha megnézitek!:) Mindenkinek ajánlom, aki szeret meghatódni, vagy látta a Kanont.


És most a szereplők:


Kunisaki Yukito:
Édesanyja tanította neki a szellembábozást mielőtt meghalt. A családjában mindenki ezt a legendát követte, hogy megszabadítsák a lányt az átoktól. Misuzuéknál száll meg miután nem keres semmi pénzt. Haruko megkéri rá, hogy vigyázzon Misuzura.
Seiyuu: Daisuke Ono (Full Metal Panic TSR-Shouta Sakamoto)

Kamio Misuzu:
Az édesanyja meghalt, az apukája pedig nem foglalkozott vele, és most Harukónál lakik. Kicsit furcsa és ügyetlen, és sajnos nincsenek barátai egy különleges betegség miatt. Mindenképp szeretne Yukitóval játszani, de mikor odajutnak, előjönnek a tünetek. Az álmaiból tud a másik énjéről, ami a felhők felett száll. Mindenesetre nagyon aranyos lány.
Seiyuu: Tomoko Kawakami (Elfen Lied-Mariko)

Kamio Haruko:
Misuzu igazi édesanyjának nővére, tehát csak fogadott anyja. Esténként gyakran iszik, épp ezért Yukitóban inkább az \\\"ivótársat\\\" látja. Bár nem tűnik gondos szülőnek, ha jobban mögé látunk, akkor megváltozik a véleményünk. Nem tudjuk meg az animéből, hogy hol dolgozik, csak annyi biztos, hogy nagyon elfoglalt. Seiyuu: Aya Hisakawa (Ah My Goddess-Skuld, Card Captor Sakura-Kero-chan, Fruits Basket-Yuki, Sailor Moon-Ami)

Kirishima Kano:
A nővérével él egy rendelőben. Régen a karjára kötött a nővére egy szalagot, amiről Kano azt hiszi, ha 17 éves koráig rajta marad, akkor képes lesz varázserőt használni. Az egyik ősének meg kellett ölnie a saját fiát, ezért ez a nyughatatlan lélek néha átveszi az irányítást rajta. Hogy mi lesz a vége, nem árulom el. A legjobb barátja Potato.
Seiyuu: Asami Okamoto

Tohno Minagi:
Az édesanyjával él, mert az apja elhagyta őket. Viszont itt sincs minden a helyén. Miért szólítja Minagit Michirunak? A helyzet, hogy így hívták volna Minagi húgát, de sajnos nem született meg. A sokktól Minagi édesanyja elhitette magával, hogy a másik lánya halt meg. Így lett Minagiból Michiru, de nem élhetnek ők se örök hazugságban. Szerencsére ezt a gondot is meg fogják oldani.
Seiyuu: Ryoka Yuzuki (Chobits-Takako Shimizu)

Michiru:
Ő Minagi legjobb barátnője, és Yukitóval szeretik egymást ütlegelni.:) Nem tudni hol lakik, vagy kik a szülei, mivel ő nem is létezik. Michiru az az álom töredék ami odaveszett, vagyis Minagi húga, ha most élne. Sajnos ő sem maradhat sokáig így, de ezt a sors szerencsére pótolja.
Seiyuu: Yukari Tamura (Preater-Yayoi Takato)

Kanna(bi no Mikoto):
Bár ő nem ebben a korban élt, mint szereplőink, mégis fontos szerepet játszik. Vele kezdődött az egész legenda a szárnyas lányról. Réges rég az emberek féltek a \\\"szárnyasoktól\\\", ezért bezárva tartották őket. Kanna látni szerette volna édesanyját, így Ryuuya donóval és Urahával elindultak a hegyekbe. Útközben üldözik őket, és történik pár dolog, míg elérik a célt. Sajnos útjuknak itt vége szakad, ugyanis visszafele megölik Kanna édesanyját, majd utána nem tudnak sokáig menekülni. Végül Kanna magát használja csalinak, de a szerzetesek elátkozzák, és örökké a felhők közt kell maradnia.
Seiyuu: Chinami Nishimura (Kaleido Star-Mia)

Uraha:
Kanna szolgálónője. Mindig vidáman figyeli Ryuuya dono és Kanna ténykedéseit. Szellembábozást tud használni.
Seiyuu: Kikuko Inoue (Ah My Goddess-Belldandy)

Ryuuya dono:
Kanna testőre, akivel megígértette, hogy nem öl meg senkit. Sajnos majdnem ez okozza a halálát. Urahával elhatározzák, hogy megszabadítják Kannát az átoktól. Ugyanakkor meg kellett küzdenie a sajátjával is. Yukito őse.
Seiyuu: Nobutoshi Hayashi (Fushigi Yuugi-Tasuki)

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 6
Korábbi hozzászólások:
1. 2.

6.

Barbara-chan

2008-04-05 18:21:44

hát nem tom az anime se rosz annyira, de a movie jobban tetszett!

5.

Boszy

2008-03-20 10:35:39

Én is imádom!Nagyon eltalálták.A rajzolás, a zene és a történet fantasztikus!Én végig sírtam az utolsó részeket!

4.

Ishida

2008-03-06 08:21:09

Nagyon aranyos kis történet, viszont sehonnan nem lehet letölteni, legalább is azokról a helyekről nem, amiket én eddig végignéztem :( - szomorú Nem lehetne, h feltöltitek az oldalra? Vagy már volt? O.O

3.

Boszy

2007-12-11 18:15:22

Egyetértek, nagyon megható a történet. Én ha csak a történetre gondolok, már elérzékenyülök. A zenék tökéletesen passzolnak. És a grafika egyszerűen csodálatos.

2.

GG

2007-12-05 22:53:05

A remek fordulatos tönet mellé még kitűnő grafika is párosul, úgyhogy én is csak ajánlani tudom mindenkinek.