Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2471406

Regisztrált felhasználók
száma:
24470

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1648

Utolsó 5 látogatónk:
xdjut
2020-07-13 16:02:15
tabi0731
2020-07-13 15:46:49
gyorgyi
2020-07-13 14:48:44
Barbossza
2020-07-13 14:41:45
ThisMatthew
2020-07-13 12:53:32
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Aishiteruze Baby (TV)
BABE, MY LOVE * Love You Baby * * *
愛してるぜベイベ★★

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-10-19 18:26:09
Létrehozás időpontja: 2008-01-24 19:02:07
Eddig megtekintve: 2926 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2004

Ismertető:

A sorozat egy manga alapján íródott, amit Yoko Maki írt és a Ribon magazinban jelent meg szép sorjában. A történet egy különös családi kötelék köré fonódik megváltoztatva mindenki életét. Katakura Kippei nem mondható éppen minta példánynak a fiúk körében, hiszen folyton csak a lányokon jár az esze és mivel jóképű, nem is kell messzire mennie lányokért, kivéve egyért, aki megbabonázza őt, de mégis elérhetetlen marad a számára. A felelőtlen életet élő fiúnak most mégis kénytelen benőni a fejelágya, ugyanis egy apró kislányt bíz a gondjaira családja, abban a reményben, hogy a fiú így végre felelősségteljes életet kezd élni. Sakashita Yuzuyut az édesanyja bízza a családra és elsősorban a kislány unokabátyjára, Kippeire, hogy vigyázzon rá, amíg ő távol van, ugyanis a munka mellett nem tudja gondját viselni a kislánynak. Yuzuyu eleinte félénken, de annál nagyobb melegséggel közelít a fiúhoz és igyekszik minél jobban megszerettetni magát. Kippeinek viszont hatalmas feladatot jelent a kislányról való gondoskodás és közben persze nem adta fel azt a tervét sem hogy meghódítja Togunaka Kokoro szívét. Ezt a kettőt azonban nehezebb összeegyeztetni mint gondolta, ugyanis Yuzuyu féltékeny a lányra, hiszen meg kell osztoznia vele a fiú szeretetén.

Szereplők:

Katakura Kippei:
Laza egyéniség, akit eddig semmi nem kötött le csak a lányok utánni futkosás. Amikor megtudja hogy neki kell gondoskodnia unokahugáról azt sem tudja, hogyan kezdjen neki. Első felsülése Yuzuyu ebédjének elkészítése volt, ami ehetetlenre sikerült, de Yuzuyu mégis megette, mert Kippei készítette neki. A történet során, mind szakács tudása, mind személyisége hatalmas fejlődésen megy keresztül. Olyannyira, hogy még Kokoróval is barátságot köt.

Sakashita Yuzuyu:
A bezeceneve Yuzu. Naív kisány, aki eleinte szó nélkül viseli anyja távolmaradását, de később egyre jobban hiányzik neki. Annyira megszereti Kippeit, hogy azt állítja feleségül megy Kippeihez ha felnő. Nagyon védi a fiút, de csak azt szeretné, hogy boldog legyen. Leghőbb vágya, hogy ismét anyukájával lehessen, azonban ez a kívánsága ellenkezik a másikkal, ami szerint Kippeijel akar maradni.

Tokunaga Kokoro:
A történet során Kippeinek sikerül őt meghódítania. Kokoro elvesztette az édesanyját, ezért magányos természetűvé vált. Ezért is érez együtt Yuzuyuval, amikor az anyukáját hiányolja. Az apja összeházasodott egy másik nővel, és Kokorónak vett egy fényűzően berendezett lakást, hogy némileg kárpótolja, de persze ez lehetetlen. Megérti, hogy Kippeinek ideje nagy részét a kislánnyal kell töltenie és hűséges marad a fiúhoz.

Katakura Misako:
Kippei anyja, aki időnként jótanácsokkal látja el fiát a nehézségek közepette és megtanítja neki az Onigiri készítés helyes módját.

Katakura Reiko:
Kippei nővére, akinek igen erőteljes egyénisége van. Az anyjukhoz hasonlóan ő is támogatja öccsét, de sokkal határozottabban és elentmondást nem tűrő hangon. A családban mindenki követi az utasításait senki nem mer ellentmondani neki.

Sakashita Miyako:
Yuzuyu anyukája. A férje meghalt és Yuzuyu több figyelmet érdemelt, mint amennyit ő adni tudott neki, ezért bízta Kippei gondjaira a kislányt.

Katakura Satsuki:
Kippei 12 éves testvére. Érzéketlen személyiségnek tűnik, de nagyon okos. Bizonyos szempontból furcsa figura. A gyerekeket nem kedveli, de Yuzuyut elviseli és egészen jól kijönnek egymással.

Kagami Aki:
Kokoro barátja. Nem igazán kedveli Kippeit és a Kokoróval szövődő kapcsolatukat sem nézi jó szemmel. De igazából csak azt akarja, ami Kokorónak a legjobb, hiszen valójában Shinbe szerelmes.

Sakashita Miki:
Yuzuyu apai unokatestvére. Egy igen rangos iskolába jár, ahol szemtanúja volt egy esetnek, amikor a tanára megver egy diákot. Amikor a tanárát beárulja, az terrorizálni kezdi őt, de a segítséget mégis visszautasítja.

Marika és Ken:
Yuzuyu óvodai barátai. Eleinte nehezen jön ki Marikával Yuzuyu, de a végén nagyon jó barátok lesznek.

Tabata Shin:
Kippei osztálytársa és barátja. Aki és közte szerelmi szálak szövődnek.

Nattsu:
Kippei korábbi barátnője, aki megbánta szakításukat, de ez ellen már semmit sem tehetett.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Amu-cnah

2010-04-02 08:44:57

Nagyon köszönöm a sok munkátokat hogy irjátok ezeket!! nagyon kösziiii :D - nagy mosoly

1.

Barbara-chan

2008-04-05 18:20:34

ebbe már én is belekezdtem csak elmaradt, de majd újra letöltöm!^^