Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2393689

Regisztrált felhasználók
száma:
23738

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1632

Utolsó 5 látogatónk:
Senapy
2019-09-20 01:19:18
Emogirl
2019-09-19 23:59:12
dodo74
2019-09-19 23:02:39
Sakucica
2019-09-19 22:58:59
alvinxd
2019-09-19 22:33:56
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Asatte no Houkou (TV)
A Direction of the Day After Tomorrow * * * *
あさっての方向。

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-10-22 17:59:02
Létrehozás időpontja: 2008-01-26 09:18:17
Eddig megtekintve: 2331 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Romantika; Természetfeletti;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Van hogy az ember olyasmit kíván, amit nem lehet teljesíteni. Biztosan mindenkivel előfordult már kisebb korában, hogy azt kívánta, bárcsak felnőne. Vagy azért, hogy másoktól függetlenedjen vagy, hogy ne kelljen iskolába járni vagy, hogy ne legyen mások terhére... Ez a történet is egy ilyen kívánságról szól, de ezúttal a kívánság valóra is válik.
Iokawa Karada egy elsős, általános iskolás kislány, aki a bátyával Hiróval él együtt. A szüleik meghaltak, így kénytelenek magukról gondoskodni. Hiro teljes egészében a húgának szenteli életét, aki ezt nehezen viseli el, mert azt akarja, hogy a bátyja boldog legyen, de úgy érzi, amíg ő mellette van, addig ez nem lehetséges. Hiro a szülei balesete előtt Amerikában élt barátnőjével Shoukóval, de miután hazaköltözött Japánba és kénytelen volt elhagyni kedvesét, teljesen megváltozott. Igénytelenné vált és csak a húgával törődött. Karada igyekezett önállósodni amennyire tudott és minél jobban megfelelni a bátyjának. Kiskora ellenére kitűnően főz és a házimunkában szinte mindenben jeleskedik. Vágya, hogy felnőjön azonban csak a természet által válhat valóra, de ő mégis minden nap elmegy egy szent kőhöz imádkozni, hogy váljon valóra álma. Egy napon ott találkozott egy lánnyal, akiről kiderült, hogy Hiro ex-barátnője Amerikából. Érdeklődve fordult a kislány felé, amikor megtudta, hogy a kőhöz imádkozik és ő is hasonlóan cselekedett. Úgy tűnik ez megtette hatását, mert Karada imája meghallgattatott és egyik pillanatról a másikra felnőtt nővé vált, míg Shouko gyerekké zsugorodott. Az első meglepetések után Shouko úgy döntött jobb, ha Hiro nem szerez tudomást egy darabig az esetről és elvitte a "felcseperedett" Karadát a saját lakására. Hiro napokon keresztül kutatta húgát, míg végül rátalált Shouko lakására. Eleinte nem akart hinni a mesében, hogy Karada az a felnőtt lány, aki vele szemben áll, Shouko pedig kisgyerek lett, de végül kénytelen volt beismerni, hiszen túl sok volt az egyezés és hasonlóság. Karada időközben azonban már megbánta kívánságát és szerette volna visszacsinálni, amit nem lehetett. Bárhogyan kutattak a megoldás után, nem találtak semmit. Így nem volt más megoldás, amint, hogy Karada megtanuljon felnőttként élni, amibe beletartozik természetesen egy új szerelem. Shoukónak pedig ismét meg kellett tanulnia a gyerekek gondtalan életét élni. És hogy a kívánság vajon örökké tart-e, vagy sem és hogy miféle további bonyodalmakat szül, az derüljön ki akkor, amikor megnézitek ezt a magával ragadó kis történetet.

Szereplők:

Iokawa Karada:
Vidám természetű kislány, akinek vágya, hogy mihamarabb felnőjön és bátyja szabadon élhesse életét. A szülei kétéves korában haltak meg és azóta testvérével él együtt. A korához képest alacsony termetű és sokkal fiatalabbnak is néz ki, és valószínűleg ez ösztönzi arra, hogy azt kívánja, bárcsak felnőne. Barátja Tetsumasa gyengéd érzelmeket táplál iránta, de ő nem nagyon veszi a lapot.

Nogami Shouko:
Fiatal nő, aki Amerikából tér vissza japánba. Hiro ex-barátnője, aki nagyot csalódott a szerelmében és sosem tudta kiheverni a szakításukat, de fogalma sem volt arról, hogy Hirónak van egy húga. A különös helycsere után igyekszik mindenben segíteni Karadát, hiszen idegen volt számára a felnőtt világ. Neki viszont a gyerekek életét kellett élnie és ehhez le kellett vetkőznie a felnőtt világ merev nézeteit.

Iokawa Hiro:
Amerikában élt Shoukoval, amikor értesítést kapott szülei haláláról. Húgát akkor látta először és azonnal úgy döntött, hogy neki szánja életét. A Shoukóval történt szakítása valószínűleg őt is megviselte ez a külső változásain is meglátszik, hiszen a jóképű srác igencsak elhanyagolta magát. Mindazonáltal a húgáról igyekezett maximálisan gondoskodni. Karada hirtelen felnövését nagyon nehezen emészti meg.

Amino Tetsumasa:
Karada osztálytársa. Gyengéd érzelmeket táplál Karada iránt, amit igyekszik mindenki elől eltitkolni, kevés sikerrel. Amikor a lánynak hirtelen nyoma vész, az egész várost felkutatja érte. Az idősebb Karadát ő sem ismeri fel, de hamar barátságot kötnek és azt hiszi, hogy Hiro barátnője.

Amino Touko:
Tesumasa nővére, Hiro és Karada barátja. Egy kávézóban dolgozik, ahol Hiro gyakran meglátogatja.

Sionzaki Kotomi:
Tetsumasa és Touko rokona. Felnőttek előtt igen tisztelettudó, de amikor távol van tőlük, akkor teljesen megváltozik. Érdekesség, hogy a manga verzióban sosem szerepelt.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!








Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

cheesegirl

2010-05-29 12:56:47

wow!!! ez tök jóó yatta - éljen yatta - éljen