Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2543169

Regisztrált felhasználók
száma:
25497

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
Bogáncs
2021-04-17 03:14:29
KristofHun28
2021-04-17 00:01:48
DigitalPainX
2021-04-16 22:57:41
missou
2021-04-16 21:18:39
Escanor
2021-04-16 20:22:01
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Night Wizard The Animation (TV)
* * * *
ナイトウィザード The ANIMATION

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-03-30 15:06:47
Létrehozás időpontja: 2008-01-28 20:24:45
Eddig megtekintve: 3264 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Katzn

Típus: TV
Műfaj: Akció; Fantasy; Komédia;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

A Night Wizard-ok olyan emberek, akiknek az a küldetésük, hogy megvédjék a Földet a gonosz erőkkel szemben.

Szereplők:

Hiiragi Renji:
Az első wizard, akit megismerhetünk. Egy nagyon jópofa karakter. Az első részben, zuhanása közben teljesen Bleach filling fogott el, annak ellenére, hogy nem hasonlít rá semmiben, hacsak nem abban, hogy szintén egy vicces karakterrel van dolgunk, aki sokszor csal mosolyt az ember arcára. Egy igazán szeretetre méltó „bajnok”, aki csupa szív és lélek. Bár legszívesebben, inkább az iskolában tanulna, akárcsak a többi olyan idős ifjonc, mint Ő, ez sohasem sikerül neki, mert hívja a kötelesség...
Shiho Elis védelme kerül az elsődleges feladatául, miután a lány előkerül. Igazán közeli „kapcsolat” alakul ki kettejük között. Fegyvere egy kard.

Shiho Eris:
Talán joggal nevezhető a történet középpontjának, hiszen az ő kristályait (igazából fényit) kell összegyűjteni. Eris egy karlánccal a kezén született. Szüleit nem ismeri, egyetlen ember van az életében, akivel mindig is tartotta a kapcsolatot, de még sohasem találkozott vele. A nagypapjával. Vele levelezéssel kommunikál és mindent leír neki, az érzéseit, a gondolatait, mindent. Később kiderül, hogy Eris is wizard és a karláncba való kristályokat össze kell gyűjteni a többi wizarddal, hogy véglegesen legyőzhessék a gonosz. Fegyvere egy emulációs program, ami a karkötője, de csak az öt kristállyal működik. Minden kristály más képességgel ruházza fel Erist.
Ezek: A jóság kristálya, a bölcsesség kristálya, a bátorság kristálya, a becsület kristálya és végül az utoljára megszerzett kristály az igazság kristálya.
A csapat mindent megtesz, hogy ezeket összegyűjtse. Eris bár a sorozat vége felé kezd megijedni az erejétől és attól, hogy mire lesz képes, ha összegyűjtik mindegyik kristályt, Renji megnyugtatja őt. De vajon tényleg csalnak a megérzései?...

Akabane Kureha:
Hiiragi Renji gyermekkori jóbarátja. Az iskolában a csillagászati klub elnöke. Elis érkezésekor azonnal lecsap a lányra és magával ráncigálja őt, hogy lépjen be a clubjába. Igazán kedves karakter, akinek fontosak a barátai. Renjit mindig előszeretettel fenyegeti, ha nem akar megtenni olyan dolgot, amire megkérte.
Fegyvere egy kissé bonyolult szerkezetű nyílpuska, ami a kezére van rögzítve.

Himuro Akari:
A legfurcsább karakter. Azt hittem sohasem látom majd mosolyogni, hiszen mindig pókerarcot vág. Ennek ellenére hideg kinézete érző lelket takar. Nem igazán barátkozós típus, nagyon csendes, aki csak teszi a dolgát. Fegyvere egy hatalmas kézi ágyú kinézetű puska. Nem is értem hogyan bírja el...

Anzelotte:
A csapat főnöke, irányítója, parancsolója és tea ellátója. Egy hatalmas kastélyban él, ami a föld felett lebeg. A feladatok kiadása közben igazán magabiztos és nem tűr ellentmondást, hiszen csak két választási lehetőséged ad: Hai(igen) vagy Yes(igen).
Ő maga is egy „illető” parancsait követi. Nagyon magabiztos.

Kirihito:
Szintén egy wizard, de ő nem követi senkinek sem az utasításait. A Holdon megvédi Erist egy csapat furcsa kinézetű nyúltól. Titokzatos karakter, aki csak akkor kerül elő, ha valamit tenni akar. Erisen kívül mással nem kerül közelebbi kapcsolatba és látszólag nem is akar. Gyűlöli Renjit.

A Night Wizard ナイトウィザード The ANIMATION egy nagyon aranyos és vicces anime, amit legalább egyszer igazán érdemes megnézni.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

eren95

2014-04-01 18:14:18

felíratott hol lehet leszedni ????

1.

Aqualuna

2008-03-27 20:07:21

Azt hiszem, egy szereplő neve el lett írva, mert két Akabane Kureha szerepel ^^.