Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2504898

Regisztrált felhasználók
száma:
24810

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
Barbara-chan
2020-11-26 22:35:34
Rachel719
2020-11-26 20:46:06
Grimlock
2020-11-26 18:41:38
Kamena
2020-11-26 17:40:05
Luna95
2020-11-26 16:36:26
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Goshuushou-sama Ninomiya-kun (TV)
My Heartfelt Sympathy, Ninomiya-kun * * * *
ご愁傷さま二ノ宮くん

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:17:14
Létrehozás időpontja: 2008-02-13 18:57:16
Eddig megtekintve: 2616 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Ecchi; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

A történet cselekménye Ninomiya Shungo körül forog, aki egy átlagos középiskolás fiú, akire nem éppen átlagos feladatot bíznak. Egy hatalmas házban lakik együtt nővérével Ryoukóval, aki minduntalan a veszélyes küldetések megszállottja és öccsével együtt folyamatosan tréningezik, ezért Ninomiya-kun is komoly közelharci tapasztalatokra tesz szert. Egy napon nővére elküldi hozzá Mayut és Mikihirót, egy testvérpárt, akik velük fognak élni addig amíg nem tudnak segíteni Mayu betegségén. A betegség neve Androphobia, ami annyit jelent, hogy rettenetesen fél a férfiak közeledésétől. Mayu és Ninomiya-kun számára azonban ez annyit jelent, hogy egy szobában és egy ágyban kell aludniuk, hogy kikúrálják a lányt betegségéből. A dolgok rosszabbra fordulnak, amikor megjelenik Houjou Reika aki Ninomiya-kun gyerekkori barátja és aki titkon szerelmes a fiúba. Házvezetőnőként marad a lakásban, mivel Ryouko megzsarolja egy igen kényes témát feszegető felvétellel, amikor megpróbálja elcsábítani Ninomiya-kunt.


Szereplők:

Ninomiya Shungo (二ノ宮峻護):
Ninomiya-kun a főszereplő, aki kiváló harcművész is egyben és képes még álmában is megvédeni önmagát. Úgy tűnik hogy ő és Reika régről ismerik egymást, de erre eleinte nem emlékszik. A lányok körében igen közkedvelt és több alkalommal is megpróbálják úgymond zaklatni, ami elől ő rendszeresen megszökik nem kis bosszúságot okozva ezzel rajongóinak. Feladatául kapta, hogy vigyázzon Mayura és ez nem kis kihívás számára, hiszen időnként egy egész iskolányi sráctól kell megvédenie lányt.

Tsukimura Mayu (月村真由):
Egy lány, aki Androphobiában szenved és ez gyakran azzal a ténnyel párosul, hogy ő egy Succubus. (Magyarázat lejjebb.) Mayu képtelen irányítani az erejét így amikor a betegsége és ereje összeütközik, akkor elszabadul a pokol és minden férfi ráveti magát. A helyzetet rontja, hogy fizikailag is tökéletes nőnek mondható, telt keblekkel. Az egyetlen férfi aki ellent tud neki állni, az Ninomiya-kun, de még neki is nehezére esik időnként nemet mondania a csábításnak.

Houjou Reika (北条麗華):
Ninomiya-kun iskolájába jár és mindenki elismeréssel adózik előtte. Akaratos és ellentmondást nem tűrő személyiség. Titkon szerelmes a fiúba, ezért megpróbálja hathatós érvekkel elcsábítani, amit Ryouko felvesz videóra és ezután ezzel zsarolja őt. Így kerül a házukba és innentől kezdve mindent megtesz, hogy Ninomiya-kun és Mayu közé álljon. Gyerekkorukban közel kerültek egymáshoz, de aztán elszakadtak és a fiú nem emlékszik közös múltjukra, amit Reika nem is emleget fel.

Ninomiya Ryouko (二ノ宮涼子):
Ninomiya-kun nővére. Kitűnő harcművész és minduntalan a veszélyt keresi. Öccsét is állandóan tréningezi és cselszövésekkel próbálja megerősíteni őt. Mikihiróval nagyon egy húron pendülnek, ha a fiatalok hecceléséről van szó. De elvárja öccsétől, hogy feladatát mindig maradéktalanul véghezvigye. Terápiaként pedig szerelmes jeleneteket gyárt a fiataloknak, amiket leforgatnak.

Tsukimura Mikihiro (月村美樹彦):
Mayu bátyja. Egy Incubus (Magyarázat lejjebb.), aki húgával ellentétben tudja irányítani az erejét. Jelleme félelmetes hatást kelt és jól manipulálja az embereket, de nem gonosz. Mindenesetre megígéri Ninomiya-kunnak, hogy ha a húgának egy haja szála is meggörbül, akkor az egész életét pokollá teszi.

Hosaka Mitsuru (保坂光流):
Reika segédje. Mindenhová követi a lányt és segíti ahogy csak tőle telik, de időnként úgy tűnik, mintha mégis a saját életét élné és több lenne, mint holmi barát.

Kirishima Shinobu (霧島 しのぶ):
A Houjou család szolgálója. Csatlakozik a Ninomiya családhoz és segíti úrnőjét. Ám amikor Ninomiya-kun valami olyat tesz, ami sérti úrnője érzelmeit, akár a gyilkolásra is képes.

Magyarázat:

Succubus:
Középkori legenda szerint egy démon, aki gyönyörű nő képében álmukban közösült férfiakkal. Erejét önmegtartóztató férfiaktól nyerte gyakran végkimerülésig, vagy az áldozat haláláig.

Incubus:
A Succubus férfi megfelelője.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Meeii

2010-07-04 22:03:18

hmm.. jól hangzik .D