Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2461305

Regisztrált felhasználók
száma:
24336

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
Szofi
2020-06-01 19:56:37
idmurdock
2020-06-01 19:26:23
Grimlock
2020-06-01 19:02:59
Csabesz
2020-06-01 18:41:32
molzsu
2020-06-01 18:03:03
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Karin (TV)
* * * *
かりん

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:27:59
Létrehozás időpontja: 2008-02-15 16:52:54
Eddig megtekintve: 2176 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Komédia; Romantika; Történelmi;
Epizódok száma:
24
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Egy igazán vicces történet Karinról, a vámpírlányról, aki vérbőségben szenved, ami azt jelenti, hogy elered az orra vére, amint olyan fiúk szagát érzi, akik a gyengéi...
A 21. században családjával együtt Japánba költözik új életet kezdve mint minden évszázadban, hiszen halhatatlanok. Karin természetesen különbözik a többi vámpírtól, mivel nem szereti a vért és ahogy csak tudja kerüli a vérszívás lehetőségét, ezért családja feketebárányként kezeli őt. Iskolájába új tanuló érkezik, aki vesztére beindítja furcsa reakcióját és akárhányszor csak találkozik vele, elered az orra vére, beterítve mindent. Usui Kenta nem igazán érti a lány viselkedését, de mindenesetre felkelti az érdeklődését. Így indul barátságuk és lassan Karinnak is sikerül megzaboláznia vérbőségét. Mégis, drámaira fordul a helyzet, amikor Karin végül nem tud ellenállni vámpír énjének és tudatkiesés mellett elkezd áldozatokra vadászni. Titkát igyekszik elrejteni a fiú elől, de természetesen elkerülhetetlen, hogy fény derüljön rá. Karin családja megvetéssel fogadja Usui Kenta közeledését, de elfogadva a lány érzelmeit végül befogadják a családba a fiút. Mindemellett azonban vámpírvadászokkal is szembe kell nézniük, akiknek az a céljuk, hogy az egész családot kiírtsák.


A vámpír történetekről hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy horror kategóriába tartoznak, ám ez az anime kivételt jelent, ugyanis tele van vicces és romantikus jelenetekkel. Szóval bátran nézzétek meg ha lehetőségetek van rá és derüljetek jókat a vámpírlány nem mindennapi történetén!


Szereplők:

Maaka Karin (真紅 果林):
16 éves vámpírlány, aki igazi vámpírrá válásnak küszöbén áll, de van egy kis baj vele. Nem szereti a vért... Szerencsétlenségére találkozik egy fiúval, aki előidézi furcsa betegségét és elered az orra vére. Ám idővel ezt kordában tudja tartani és a félelemből barátság lesz, majd abból szerelem. Alapvetően nagyon vidám természet, de néha szomorú azért, hogy ő egy vámpír és nem élhet úgy mint mások. A családban ő feketebáránynak számít, a többiekkel ellentétben szereti a nappalokat és szereti az emberek társaságát. Szántszándékkal sosem bántana senkit, mégis néha kiütközik rajta a vámpír énje.

Usui Kenta (雨水 健太):
Karin osztálytársa és eleinte furcsállja a lány viselkedését, de felkelti az érdeklődését. Délutánonként dolgozik, így viszonylag kevés ideje marad, de igyekszik minél több időt tölteni a lánnyal. Lassacskán rájön, hogy Karin egy vámpír és meglehetősen hidegvérrel fogadja. Beleszeret a lányba és bármit megtesz érte, még azt is, hogy bemutatkozzon a lány családjának, akik igen ferde szemmel néznek a lányuk újdonsült barátjára.

Maaka Anju (真紅 杏樹):
Karin húga. Még fiatal, ezért emberi táplálékot fogyaszt, de közel jár az igazi vámpírrá váláshoz. Hosszú ezüst hajával és régies ruházatával úgy fest, mint egy porcelánbaba. Képes irányítani egy denevérrajt, amivel igen látványosan tud fel- illetve eltűnni. Meglehetősen csendes és rideg természetű.

Maaka Ren (真紅 煉):
Karin bátyja, aki már felnőtt vámpír és elsősorban könnyű nőkre vadászik. Barátságtalan természet és elítéli Karin viselkedését, de valahol mégis megérti őt, így időnként támogatást nyújt neki és megpróbálja rávezetni a vámpírság mivoltára, nem sok sikerrel.

Henry Marker (ヘンリー・マーカー):
A vámpírcsalád feje, vagyis Karin apja. Tipikus apa, aki mindent megpróbál megtenni lánya boldogságáért. Kellemetlenül érinti, amikor Karin bemutat neki egy embert mint a barátját, de próbál beletörődni a dologba. Főként a gőgös emberek vérét szereti.

Carrera Marker (カレラ・マーカー):
A Maaka (avagy Marker) család irányító személyisége, Karin anyja. Mindenki az ő akarata szerint él. Főként a hazug emberek vérét kedveli, amit úgy iszik pohárból, mint mások egy márkás bort.

Boogie-kun (ブギーくん):
Anju szarkasztikus természetű beszélő babája. Anju szobájában minden baba tud beszélni és saját személyiséggel rendelkeznek, de Boogie-kun a kedvence.

Maaka Elda (エルダ・マーカー):
Karin nagymamája. Karin megtévesztő hasonmása, aki kihasználva ezt férkőzik vissza a családba, ugyanis rég nem él velük, mivel nézeteltérések voltak menyével a család irányítását illetően. A szerelmes emberek vérét szereti, ezért Kenta különösen veszélyes helyzetbe kerül, amikor összetéveszti Karinnal.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Aqualuna

2008-08-12 10:57:41

Nekem is bekerült a kedvenceim közé. Aranyos, jópofa, eredeti, nagyon jók a karakterek. Egy aprócska hibája mégiscsak van: túl rövid XD - fetrengo nevetés