Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2351048

Regisztrált felhasználók
száma:
23252

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1618

Utolsó 5 látogatónk:
Gyuszoka123
2019-05-21 06:57:30
9754086211
2019-05-21 05:09:51
dorinasz01
2019-05-21 00:13:50
Bene
2019-05-20 23:25:10
Archlich
2019-05-20 23:18:41
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Sailor Moon S Movie: Hearts in Ice (Movie)
Bishoujo Senshi Sailor Moon S: The Movie * Pretty Soldier Sailor Moon S: The Movie * * *
美少女戦士セーラームーンS

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-08-31 16:23:37
Létrehozás időpontja: 2008-02-28 18:36:36
Eddig megtekintve: 1730 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Movie
Műfaj: Dráma; Mágia; Mahou Shoujo (Magical Girl); Romantika;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 1994

Ismertető:

Ez a második Sailor Moon Movie, amely valamikor az S szezon idején játszódik, amikor Sailor Moon a Grál segítségével Super Sailor Moon formába tud átváltozni. Érdekesség, hogy ez a movie az egyetlen a három közül, amelynek története megjelent Takeuchi Naoko eredeti mangájában is, 11. kötetként. Ebben a The Lover of Princess Kaguya (Kaguya hime no koibito) című sidestoryt egy másik, rövidebb, Reiről szóló sidestory is kísérte (Casablanca Memories címmel).


A történet hátterében egy régi japán legenda áll, A bambuszvágó meséje. Ebben szerepel egy bambusz belsejében talált gyönyörű hercegnő, aki eredetileg a Holdról származott.

Ozora Kakeru négy diplomával rendelkező, nagyon okos fiatalember, csillagász, aki minden tudományos tanulmánya ellenére sem tud megszabadulni a gyermekkora óta benne gyökerező hittől, hogy a Holdon él egy hercegnő. Őt Kaguya Hóhercegnőnek hívja. Egy nap távcsövén egy ismeretlen üstököst fedez föl a Föld felé közeledőben. Az üstökösből lehullik egy darab, amelyet Kakeru megtalál. Nem sokkal később a fiatalember megmenti az egyedül hazafelé tartó, megfázástól elgyengült Luna életét, és hazaviszi magához meggyógyítani. Luna pedig életében először szerelmes lesz!
Noha tudja, hogy macskaként semmi reménye nincsen, mégis folyton keresi Kakeru társaságát. Így jön rá, hogy a fiatalembernek van kedvese: Nayotake Himeko, egy asztronauta hölgy, aki nemsokára űrhajóra száll a Hold felé. Himeko és Kakeru nem értik meg egymást, mert Himeko folyton a szemére hányja kedvesének annak ostoba, babonás hitét Kaguya Hóhercegnőben. Ráadásul, minthogy a Kakeru által felfedezett, és a hóhercegnőről elnevezett új üstököst senki más sem látta, kezd nem hinni a szavában. Kakerut ez nagyon bántja, mi több, különös betegség támadja meg, amitől egyre gyengébb lesz. A legrosszabbtól tartva, elüldözi magától Himekót. Luna szemtanúja ennek, és rájön, hogy Kakeru mennyire szenved. Mikor Usagi felfedezi, hova jár a cica, neki önti ki szívét: úgy szeretne, csak egyetlen napra ember lenni! Szeretné ő megszemélyesíteni Kaguya hercegnőt, mert ha találkozna vele, Kakeru erőt tudna venni baján, amelyet az üstökös hazavitt darabja okoz.

Az üstökös ugyanis egy kegyetlen, a Földet megfagyasztani akaró lénynek a birodalma. Érákkal ezelőtt már járt egyszer a Föld közelében, melynek szépségét mohón csodálta, és hozzá akarta tenni fagyott „gyűjteményéhez”. Azonban egy meleg, vakító fény – az Ezüstkristály barátsággal és szeretettel megtelt fénye – elűzte, vissza az űrbe. Most azonban visszatért, hogy végre akadálytalanul véghezvigye tervét. Ám elveszítette üstökösének egy lényeges darabját, a kristályt, amelynek elég energiája van, hogy megfagyassza az egész Földet. Ez a kristály került Kakeruhoz, és most az ő életenergiáját csapolja meg. Ez a kapcsolat akkor is fennmarad, miután az üstökös „hóhercegnője” visszaszerzi a kristályt, és megkezdi a Föld befagyasztását. Tervét csak a Sailor Team tudja keresztezni, bár még Super Sailor Moon ereje sem elegendő a „hóhercegnő” kristályával szemben. Nem marad más lehetőség, mint az Ezüstkristály, amelyhez Sailor Moonnak a hóhercegnő legyőzése után is van még egy kívánsága – csupán egyetlen éjszakára, teljesítse Luna vágyát!

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Jillian

2011-09-01 10:32:07

A rajongókkal ellentétben nekem első megnézéskor ez volt a kedvencem a 3 movie közül. Ennek nagyon aranyos a története, és Luna vmi hihetetlen szeretnivaló benne!