Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2402095

Regisztrált felhasználók
száma:
23794

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
kaczd2
2019-10-23 14:13:52
Csixie
2019-10-23 12:38:13
Rolack
2019-10-23 12:28:44
kizu
2019-10-23 09:21:20
Csabesz
2019-10-23 08:09:16
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Sailor Moon Sailor Stars (TV)
Bishoujo Senshi Sailor Moon Sailor Stars * Pretty Soldier Sailor Moon Sailor Stars * * *
美少女戦士セーラームーン セーラースターズ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-03-02 08:36:12
Létrehozás időpontja: 2008-02-29 19:54:36
Eddig megtekintve: 1713 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Akció; Dráma; Komédia; Mahou Shoujo (Magical Girl); Romantika;
Epizódok száma:
34
Japán megjelenés éve: 1996

Ismertető:

Ez az évad utolsóként látta meg a napvilágot a sorozatban, Sailor Moon rajongók millióinak nagy bánatára. :( Ahogy mindig ez a történet is rengeteg újdonságot hoz magával mind történetileg, mind grafikailag. A régi karakterek mellett újakat is köszönthetünk és ezzel együtt új barátságok szövődnek, na és persze új ellenségek tűnnek fel. A történet maga két részre osztható, az első kisebb történetben ismét feltűnik az előző sorozat gonosz királynője, míg a második részben új gonosz veszi át helyét.

A Sailor Moon Super S végével úgy hihettük hogy Nehelléniának végleg befellegzett és a gőgös önimádó királynő végleg tükörbe zárva töltheti rabságát. Ám valaki messziről figyelte az eseményeket és nem hagyta annyiban a dolgot. A titokzatos idegen megszólította az alvó királynőt mély álmából és felkorbácsolva érzelmeit ismét Usagi és barátai ellen haragította őt. A tükör börtönt milliónyi darabra törve szét ismét kiszabadul a gonosz Nehellénia és a tükör szilánkjai mint hullócsillagok az égből, úgy potyogtak le a Földre a mit sem sejtő emberek közé. Még Usagi és Mamoru is megcsodálta a különös égi jelenséget, de egy szilánk pont a fiú szemébe pottyant és ezzel elkezdődik az új harc, mely ezúttal ismét kihívást jelent a lányoknak. Nehellénia a szilánk segítségével befolyása alá vonja Mamorut és maga mellé állítja kétségbe ejtve ezzel Usagit, akinek minden erejét össze kell gyűjtenie, hogy ismét legyőzze a királynőt. Ehhez azonban új erőre van szükségük a harcosoknak.
Ekkor tűnik fel Saturnus, akit még a Sailor Moon S sorozatban ismerhettünk meg, és ráadásul csecsemővé fejlődött vissza. Haruka, Michiru és Setsuna magához vette a kislányt, aki pár nap alatt kamasz lánnyá nőtt és felhasználva hatalmas erejét, új erővel ajándékozta meg a Senshiket, amivel már le tudták győzni Nehellénia tükör teremtményit és Mamorut is megmenthették.

Miután ismét legyőzték a gonosz királynőt, úgy tűnt a béke visszatér és Mamoru, hogy folytathassa tanulmányait külföldre utazik maga mögött hagyva a Senshiket, a harcokat és persze szerelmét. Usagi pedig megbékélve helyzettel próbálta új életét élni, hiszen már feljebb léphetett az iskolai ranglétrán is. Ám egy új eddig ismeretlen sötét birodalom próbálta bekebelezni a Földet. Eleinte csak szokás szerint a főgonosz csatlósaival találkozhatunk, akik meglepő módon szintén Sailor Senshik. Sailor Iron Mouse, Sailor Aluminum Siren, Sailor Lead Crow és Sailor Tin Nyanko. A főgonosz pedig nem más, mint a galaxis leghatalmasabbnak tartott harcosa Sailor Galaxia. Valaha ők mind ugyanúgy a jó oldalon álltak, mint a hőseink, de Galaxiát megtámadta Chaos, aki legyőzte őt és átvette az irányítást a teste fölött, a lelkét pedig nagyon mélyen elzárta. De mielőtt ez megtörténhetett volna Galaxia elengedte a saját csillagmagját, hogy keresse meg a világban azt a személyt, aki képes őt és a világot megmenteni a gonosztól. Tehát így vált a jó gonosszá és lett a gonosz még erősebb mint amilyen valaha volt.

Az apró csillagmag a Föld felé veszi útját és egy alig három éves kislány képében meghökkentő hasonlósággal Usagival lép be a lány életébe. A többiek mind azt találgatják, hogy talán ő Usagi és Mamoru második gyermeke a jövőből, de mivel a kislány nem tud mást mondani azon kívül, hogy Chibi-chibi és utánozni mások beszédét, így megelégszenek azzal, hogy a neve Chibi-chibi.

Sailor Moon és társai kétségbeesve veszik fel a harcot, hiszen nincs velük állandó segítőjük Tuxedo Kamen és ráadásul Usagi legnagyobb szomorúságára, mióta elutazott nem is hallott felőle. Ám, hogy ne legyenek teljesen magukra hagyva új felmentő sereg érkezik a három tagu Sailor Star Lights nevezetű Senshi csapat, Sailor Star Fighter (Civilben: Kou Seiya), Sailor Star Maker (Civilben: Kou Taiki) és Sailor Star Healer (Civilben: Kou Yaten). Ők hárman eleinte vetélytársként, később barátként állnak Sailor Moon oldalán. Egy távoli galaxisból érkeznek, amit elpusztított Galaxia. Céljuk pedig az, hogy megtalálják hercegnőjüket Princess Kakyuut, vele együtt legyőzzék Galaxiát és új otthont keressenek. A gond csak az, hogy nem találják a hercegnőt, pedig közelebb van mint gondolnák...

Érdekes dolog, hogy A Star Lights-ok civilben fiúk, de átváltozva lányok. Ez érdekes kettősségek ad, de viszont tökéletes álca ami azt illeti, ugyanis senki nem merte volna azt gondolni, hogy a három népszerű zenész fiú harc közben lánnyá változik át.

Usagi és Seiya nagyon közeli kapcsolatba kerülnek. A fiú kimondottan udvarol Usaginak és minden alkalmat megragad, hogy a lány szívét maga felé fordítsa. Nem titkolja szándékát senki elől, amit társai nem vesznek jó néven, hiszen amikor kiderül, hogy ki-kicsoda, akkor ellentétes érdekek bontakoztak ki. Különösen az Outher Senshikkel kerül összetűzésbe a dolog emiatt, akik fenyegetésként élik meg Seiya közeledését hercegnőjük felé. Kérdés, vajon Usagi hűséges marad-e régi szerelméhez? Mert bizony úgy tűnik, időnként megingatja határozottságát a fiú heves udvarlása!

A történet ott éri el csúcspontját, amikor végül a Star Lights-ok Chibi-chii segítségével megtalálják Princess Kakyuut. A hercegnő nagyon visszahúzódó természetű, de nyílt marad Usagival, mintha tudná, hogy ő valójában a Hold Hercegnője, amit ez eddig még nem árultak el a Star Lightsoknak. Galaxia pedig ekkor már maga indul harcba, hogy megszerezze azt a csillagmagot, amit Chaos megszállása előtt engedett el, de nem tudja hol van, így a Sailor Senshiket veszi célba azt remélve, hogy valamelyikük szíve hordozza a hatalmas erőt rejtő kristályt, valamint az is kiderül, hogy vajon Usagi miért nem hallott semmi hírt Mamoruról a távozása óta...

Persze ezen kívül rengeteg dolog történik még, amiket nem tudtam leírni, hiszen ha elmesélek minden apró részletet, akkor nem lesz semmi újdonság a számotokra amikor megnézitek. A fejezet utolsó pár részében felgyorsulnak az események és egymást érik a fordulatok, amitől még izgalmasabbá válik a történet. Persze ezt már megszokhattuk és el is várható ettől a nagyszerű sorozattól. Az érzelmek játéka nagyon megragadó és talán ez az egyik legmeghatóbb jelenteket magában hordozó évad. Igazából a Sailor Moon sorozat egyik fejezete közül sem lehet választani a szerint, hogy melyik a legjobb, de ha mégis lehetne az biztos, hogy ezt előkelő helyre rangsorolnám.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.