Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2521446

Regisztrált felhasználók
száma:
25094

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
Balint030627
2021-01-25 23:11:22
jatekoskardx
2021-01-25 22:40:07
SoJoyZ
2021-01-25 22:26:14
Tucsok77
2021-01-25 22:21:20
Tojasxdd
2021-01-25 22:10:44
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Sailor Moon S (TV)
Bishoujo Senshi Sailor Moon S * Pretty Soldier Sailor Moon S * * *
美少女戦士セーラームーン S

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:53:18
Létrehozás időpontja: 2007-09-17 00:00:00
Eddig megtekintve: 2072 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Mágia; Mahou Shoujo (Magical Girl); Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
38
Japán megjelenés éve: 1994

Ismertető:

A történet középpontjában egy apa és a lánya állnak. Tomoe professzor egy laboratóriumban bekövetkezett baleset során elvesztette lányát, akit nagyon szeretett, a gonosz pedig mint mindig most is csak az alkalomra várt, hogy valakit a szolgálatába állíthasson. Így hát Tomoe professzor eladva saját és lánya lelkét cserében azt kérte az ismeretlen ördögi hang tulajdonosától, hogy mentse meg a lánya életét.
Sailor Moonnak most újabb gonosszal kell szembeszállni, hogy megmentse az apát és gyermekét és nem utolsó sorban az egész világot, hiszen a gonosz fő célpontja természetesen a világ meghódítása. Chibiusa visszatér a jövőből és immáron ő is a harcosok kötelékébe állva Usagi csapatát erősíti. Két újabb Sailor Senshi is csatlakozik hozzájuk, bár inkább csak egy oldalon állnak, de nem együtt, mivel Usagit nem akarják elismerni törvényes trónörökösként az Ezüst Hold Királyságában. Sailor Pluto is visszatér azzal a feladattal, hogy keresse meg a Szent Grált, aminek a segítségével Sailor Moon új erőt kaphat.


Szereplők:

Az előző fejezetekben szereplő karakterek bemutatását a Sailor Moon és a Sailor Moon R ismertetőiben olvashatjátok.

Kaiou Michiru - Sailor Neptun:
Uranus társa és egyben szerelme, annak ellenére, hogy lányok mind a ketten. Szorosan kötődnek egymáshoz, mindenhová együtt járnak. Neptun a tenger hatalmával bír. Uránusszal egy véleményen lévén ő sem kedveli az Inner Senshiket. Amivel versengésben áll minden téren. Remekül hegedül, fest és úszik. Szinte mindenben kiemelkedően teljesít. A talizmánokat keresik, amik segítségével megtalálhatják a Szent Grált és nem is sejtik, hogy milyen közel vannak hozzájuk, hiszen az ő szíve rejti az első talizmánt a Deep Aqua Mirrort, ami később a fegyverévé válik.

Tenou Haruka - Sailor Uranus:
Erős egyéniség, aki nem tűri el, ha valaki ellentmond neki és mindenáron véghezviszi feladatait. Fiús alkata egyértelműen látszik és eszerint is él. Sokan nem is tudják, hogy valójában lány. Tiszta szívből szereti Michirut. Amikor megtudja, hogy benne lakozik a második talizmán, akkor önként vet véget életének, hogy teljesítse küldetését. Látszólag ő sem kedveli Usagit, de mégis rábízza a talizmánok sorsát és a Szent Grál sorsát.

Tomoe Hotaru - Sailor Saturn:
Saturnként csak az utolsó részben szerepel, egészen addig csak mint a professzor lányát ismerhetjük meg és negatív szereplőként, mint Mistress 9. Hotaruként nagyon melegszívű kislány, aki vágyik egy igazi barátra. Chibiusa személyében ezt meg is kapja, de apja szolgálói mindenáron útját állják a barátságuknak. Gyakran van egyedül és betegeskedik, ami elsősorban a benne rejlő gonosz erőknek tudható be. Saturnként egyedül indul harcba a gonosz ellen és végül Sailor Moon menti meg őt a teljes pusztulástól.

Tomoe Souichi:
Hotaru apukája és a professzor, aki az egész laboratórium vezetője. Eladta lelkét, hogy megmentse lányát, de a gonosz ezzel nem elégszik meg. Feladata a Szent Grál megszerzése, ami nem könnyű feladat, hiszen előbb a talizmánokat kell összegyűjteni. Ehhez megvannak az emberei, akik tiszta szívek felkutatásával keresik a három talizmánt.

Karolinite:
Közel áll Tomoe professzorhoz, olyannyira, hogy Hotaru felett úgy bábáskodik, mintha az anyja lenne, igaz meglehetősen sajátos módszerekkel. Erős harcos, aki még a Sailor Planet Attackot is túlélte. Mindennek ellenére végül Mistress9 vet véget életének.

Eudial:
A Witches 5 igazgatója. Egy speciális fegyverrel kutatja a talizmánokat és rájön, hogy hol találja őket, így csapdába csalva Neptunt és Uranust, kis híján sikerül is megszereznie őket.

Mimete:
A legfiatalabb tagja a Witches 5-nek. Reménytelen romantikus alkat, így legtöbbször fiatal férfiak az áldozatai. Ő végez Eudiallal, hogy a helyébe léphessen. De neki már nehezebb a dolga, hiszen ekkorra a Szent Grál már Sailor Moon kezében van és végül a saját csapdája végez vele.

Tellu:
Viszonylag keveset lehet róla tudni, mert nem szerepelt sokat. Növényekkel kísérletezik és fegyvernek használja őket. Egy alkalommal a saját növénye falja fel.

Cyprine:
Cyprine egy ikerpár első tagja. Nagyon kötődik testvéréhez, és mindent együtt csinálnak, mégis sikerül a Senshiknek megbontani az egységüket.

Ptilol:
Cyprine ikertestvére, történetük megegyezik.

Mistress 9:
Tomoe Hotaru testében lakik. Apja Hotaru életéért könyörgött, amikor felrobbant a laboratórium, aztán a démon hatalmába kerítette és így lett a lánya Mistress 9 teste. Ez volt a szerződés köztük, hogy Hotaru éljen. Teljes átváltozásához szüksége volt egy tiszta szívre, így Karolinite segítségével megkapta Chibiusáét. A sötét papnőként Master Pharaoh 90 érkezését készíti elő a Földön. Megöli Karolinitét és Sailor Moont is csapdába csalja megkaparintva a Szent Grált. Master Pharao elpusztítja a Grált és így szabad lett az út a Föld felé.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Aqualuna

2011-08-30 20:09:08

Ez egy jó évad volt, de kimaradt a Witches 5-ból Viluy, bár neki se volt sok jelenése.