Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2407771

Regisztrált felhasználók
száma:
23836

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
Cicus92
2019-11-14 23:13:58
danitigi
2019-11-14 22:49:22
funda
2019-11-14 22:44:01
mpoi54
2019-11-14 20:37:24
TimeLord
2019-11-14 20:24:03
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

The Prince of Tennis -Two Samurais: The First Game (Movie)
Tennis no Oujisama: Futari no Samurai The First Game * * * *
テニスの王子様 二人のサムライ The First Game

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 22:06:34
Létrehozás időpontja: 2008-04-13 15:56:50
Eddig megtekintve: 1407 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Movie
Műfaj: Sport;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Ez az idáig első Prince of Tennis mozifilm, bár címe, és a movie befejezése is utal arra, hogy talán lesz még folytatása is. A történet időpontja megint csak nehezen behatárolható, az viszont bizonyos, hogy valamikor Ryomának az US Openről való visszatérése utánra tehető. (Az US Openre a TV sorozat végén utazott el.)

A Seigaku csapatát meghívja a gazdag Sakurafubuki Hikomaro a luxusyachtjára. A hajóút során a Seigakusoknak Sakurafubuki különböző helyekről verbuvált csapatával kellene játszaniuk, a hajó gazdag vendégeinek örömére. Ezzel nem is lenne semmi gond, csakhogy kiderül, hogy a yacht lényegében egy tiltott szerencsejátékbarlang, és a gazdag vendégek azért vannak jelen, hogy fogadjanak a meccsek kimenetelére. Mellesleg, Sakurafubuki nem is olyan gazdag, mint azt a látszat mutatja, viszont ha a Seigakusok elveszítik a játékot, akkor rengeteg pénzt tudna kaszálni azok veszteségéből, akik rájuk fogadtak.
Tezuka és csapata hirtelen abban a helyzetben találja magát, hogy vagy szántszándékkal elveszítik a meccseiket – amihez senkinek nem fűlik a foga -, vagy nem hagyják el egy darabban a hajót. Előkerülnek a fegyverek, és a csapat éppen nem játszó tagjait túszként tartják fogva. Bonyolítja a helyzetet, hogy az ellenfél csapat egyik játékosa Ryoma kiköpött mása, és a bátyjának mondja magát. Echizen Ryogáról annyi derül ki, hogy Nanjirou fogadott fia, aki Amerikában egy ideig velük élt. Akkoriban Ryoma talán 5 éves lehetett, és Ryoga sokat cukkolta. Természetesen ő is teniszt tanult Nanjiroutól, és Ryoma túl unalmas ellenfél volt neki. Azóta azonban fejlődött, és mindketten szeretnék – egymás iránti ambivalens érzéseik tüzében – egy tiszta játszmában összemérni a tudásukat. Meccsükre sor is kerül, ám a kimenetelt még azt is megzavarja, hogy időközben a hajó süllyedésbe kezd… XD


Pozitívumként mindenképpen elmondanám, hogy a grafika nagyon szép végre, jócskán felülmúlja a bármilyen más Prince of Tennis animében láthatóakat. Eltéveszthetetlen a komputeranimációs technika, erőteljes, telt színek keltik a hangulatot, és számos 3D-s jelenet is van benne. Negatívumként említeném Ryoga figuráját, mert meglehetősen légből kapott dolog volt hirtelen a semmiből előrángatni egy mostohatestvért (és eléggé ellentmond a sorozatban tapasztaltaknak, mely szerint ugyebár Nanjirou saját karrierjét is egyetlen fia kedvéért adta föl). Eléggé tisztázatlan is a státusza, mert elvben örökbefogadott, de ennek az apropójáról semmit nem tudunk meg – ugyanakkor teljesen úgy néz ki, mint Ryoma lenne idősebben vagy éppen Nanjirou volt fiatalon, és hasonló teniszadottságokkal is rendelkezik. Ez azért kombinációkra készteti az ember agyát… ^^ Még egy negatívum, számomra erősen zavaró elem volt Ryoma és Ryoga csatájában a „mahou shounen” jellegű beütés (nem mintha csak náluk lett volna ilyen) – belerajzoltak tornádótól kezdve a dinoszauruszcsordáig minden elképzelhetőt. ^_^
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.