Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2407758

Regisztrált felhasználók
száma:
23836

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
mpoi54
2019-11-14 20:37:24
TimeLord
2019-11-14 20:24:03
kizu
2019-11-14 19:42:56
Grimlock
2019-11-14 19:37:44
Akemi810
2019-11-14 19:28:12
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

The Prince of Tennis: The National Tournament (OVA)
Prince of Tennis -National Championship Chapter- * Tennis no Ouji-sama -Zenkoku Taikai hen- * * *
テニスの王子様 Original Video Animation 全国大会篇

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 22:07:16
Létrehozás időpontja: 2008-04-21 13:52:33
Eddig megtekintve: 1542 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: OVA
Műfaj: Komédia; Sport;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Ez az OVA a TV sorozat folytatása. A Seigaku csapata kijutott a Japán Ifjúsági Nemzeti Bajnokságra, jóllehet Ryoma a sorozat végén kivált a csapatból, hogy elrepüljön Amerikába, az US Openre. Most viszont váratlanul visszatér, és Oishi, akinek a korábbi meccsek során megsérült a keze, lemond a javára saját reguláris pozíciójáról, amivel nagyon kiborítja és feldühíti Eijit. Azt ugyanis nem mondja el, hogy a csuklója még mindig nincs teljesen rendben, és ez az oka visszalépésének.
Ryoma olyan, mint mindig, ám nem sokat lehet megtudni róla, hogy mi is történt az US Openen – csak annyit említenek, hogy jól szerepelt. Hazahozott viszont onnan néhány új mozdulatot, amelyet be is mutat a Higa Középiskolával folytatott első meccsükön. A Higa csapata előttük kegyetlenül megveri és kigúnyolja a Seigakusok egyik korábbi ellenfelét, és róluk se tartanak sokat. Meglehetősen arrogáns banda, akik időnként egyáltalán nem fair playt játszanak, és az edzőjük is meglehetősen benne van ebben. A Seigakunak nincs könnyű dolga ellenük, főleg mivel Oishi hiányával az Arany Páros nem léphet színre, ehelyett Eiji nagy meglepetésre egyéniben játszik. A Higa iskola után pedig régi ellenfelük, a Hyotei Gakuen csapata várja őket, hogy revansot vegyen a területi versenyeken elszenvedett vereségért – és kapitányuk, aki miatt Tezuka könyöksérülése kiújult, a magát Királynak hívató Atobe Keigo most Ryoma ellenfeleként lép a színre.


Ezt az OVAt csak Prince of Tennis rajongóknak ajánlom, nekik is fenntartásokkal, mivel szerintem nagyon sikerült alulmúlni az összes többi Prince of Tennis anime színvonalát. A rajzolás is jóval durvábbnak tűnik, ám a fő problémát én a történetben látom – időnként már nevetségessé válik, ahogy a Seigakusok „varázslatos” képességet bontakoztatnak ki a győzelem érdekében, ráadásul a történések sokszor csak úgy „lógnak a levegőben”, nem kapunk semmi magyarázatot. A meccsek be vannak tömörítve egy-egy epizódba, vagy még rövidebb időbe, így aztán semmit nem látunk viszont a TV sorozat mérkőzéseinek izgalmából. Mindez meglehetősen illúzióromboló – az embernek úgy kell átrágnia magát rajta (nem is beszélve a 7. részről, amely egy tökéletesen felesleges, és nem is túl épületes filler).
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.