Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2470246

Regisztrált felhasználók
száma:
24462

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1648

Utolsó 5 látogatónk:
RKO12
2020-07-09 23:49:30
gwsgwegw
2020-07-09 22:41:16
ThisMatthew
2020-07-09 21:45:48
Tron-kun
2020-07-09 20:44:05
zoliman4
2020-07-09 20:36:59
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Myself ; Yourself (TV)
* * * *
マイセルフ;ユアセルフ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-04-22 20:16:00
Létrehozás időpontja: 2008-04-21 15:06:56
Eddig megtekintve: 2347 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

A történet a W Tartomány béli kisvárosban, Sakuranomoriban játszódik, amit a létező japán Wakayma Tartományról mintáztak meg. A város egy csendes, vidéki területén van a tartománynak az óceán mentén. Hidaka Sana szülőhelye ez, ahol gyerekkorát töltötte legjobb barátaival, ám az élet úgy hozta, hogy tizenegy éves korában el kellett hagynia a várost. Öt év elteltével azonban visszahúzta a szíve és középiskolás cserediákként tért vissza szülővárosába és barátaihoz. De hamarosan rá kell döbbennie, hogy az eltelt idő során valami megváltozott. Bár a Wakatsuki ikrek még mindig ugyanolyanok és Oribe Aoi sem sokat változott, eltekintve hatalmasra nőtt kebleitől, de a régebben Sanához közel álló Natsushiro Nanaka már teljesen ellentéte a gyerekkori önmagának. A lányt súlyos trauma érte, de senki nem beszél róla, így Sana sem tudja hová tenni a változást, de megpróbálja elfogadni úgy, ahogy van és újra barátságot kötni a lánnyal. A történet során érzelmi hullámok csúcsa és völgye váltakozik mind a főszereplő életében, mind pedig a körülötte lévőkben. Sana mindent megtesz, hogy Nanakát újra vidámnak lássa és úgy tűnik a szeretetük ismét egymásra talál, ám a múlt borús árnyéka mindaddig az útjukban áll, amíg a lány nem képes feldolgozni azt.
A történet eredetileg egy light novel sorozatként indult el 2007 márciusa és november között a Dengeki G’s Magazinban közzétéve, Nakazawa Takumi tollából. Majd nem sokkal később 2007 decemberében egy PlaySatation2 játék adaptáció is megszületett. Az anime ennél egy kicsit korábban még a light novel befejezése előtt készült el októberben.


Szereplők:

Hidaka Sana 日高 佐菜
A sorozat főszereplője. A lakást ahol lakik Aoi szüleitől bérli. Már gyerekkorában látszott rajta, hogy fülig szerelmes Nanakába és a távoltöltött idő alatt érzési nem változtak. Gyerekkorában zongorázott, de miután abbahagyta minden dalt elfelejtett, azt kivéve, amit Nanaka írt neki még kiskorukba búcsúdalként. Retteg a késektől és a vértől, mivel nem is olyan rég mély lelki válságba került és megpróbálta megölni magát. Azóta egy karórát hord, amit sosem vesz le, hogy elrejtse a heget, ami emlékezteti a szörnyű éjszakára.
Seiyuu: Tachibana Shinnosuke, Kimura Madoka.

Wakatsuki Shuusuke 若月 修輔
Sana legjobb gyerekkori barátainak egyike. Amikor Sana visszatér úgy fogadja barátját, mintha el sem ment volna. Ő ismeri Nanaka múltjának borzalmait, de nem akarja elárulni Sanának mert fél, hogy fájdalmat okoz ezzel a barátjának is. Mivel Shuuri ikertestvére ezért húgához nagyon közel áll, ami szinte már félreérthető. De nem csoda, hiszen anyjuk halála óta ő az, aki megvédi húgát mostohájuk és elvakult apjuk haragjától.
Seiyuu: Koyasu Takehito, Sanpei Yuuko

Yatsushiro Nanaka 八代 菜々香
Sana egyik gyerekkori barátja és úgy tűnik hogy többet is érez barátságnál. Miután Sana visszatér személyisége teljesen megváltozik. A korábban csendes, visszahúzódó és kedves lányból, egy arrogáns, rideg és rosszkedvű lány lett. Amikor újra találkozik a fiúval felpofozza őt, mert nem ismerte fel öt év után. Később pedig féltékennyé válik, amikor meglátja egy másik iskolatársával, Asamival. A fiúnak azonban szép lassan sikerül meglágyítania a szívét, ám a személyiség változását nem tudta semmissé tenni. A változás ok az, hogy egy szerencsétlen éjszakán tűz ütött ki a házukban és szülei bent égtek, csak ő menekült meg kiugorva az emeleti ablakon. Hogy mi okozta a tüzet az nem derül ki, hiszen az egyetlen szemtanú Sana nem emlékszik semmire. Csak a Sanától kapott hajgumit és a hegedűjét tudta magával vinni, ez mindene, ami maradt neki. Az apja bátyánál lakik egy szentélyben, de a balesetről sosem beszélnek.
Seiyuu: Koshimizu Ami

Oribe Aoi 織部 麻緒衣:
Sana unokatestvére és gyerekkori jó barátja. Egy házban lakik Sanával így mindig közel állnak egymáshoz. Imádja a könyveket és a főzést. Célja az hogy Nanakát és Sabát újra együtt láthassa, ezért mindent el is követ hogy elérje amit akar.
Seiyuu: Kaneda Tomoka

Wakatsuki Shuuri 若月 朱里:
Shuusuke húga. Kedves és mindig vidám. Sírni senki nem láthatja kivéve a testvérét, akinek mindent elmond. Gyűlöli a mostoháját és az apját is, amiért könnyedén megházasodott anyjuk halála után. Igazi lázadó természet, ugyanakkor mindig támogat mindenkit, háttérbe szorítva a saját érzéseit.
Seiyuu: Tamura Yukari

Mochida Hinako 持田 雛子:
Ő az egyik legfiatalabb szereplő. Első látásra beleszeretett Shuusukébe, amikor a fiú megvédte három csibésztől, akik ellopták a táskáját. Sanától és Aoitól kér segítséget, hogy megszerezhesse magának álmai férfijának szívét, ám Shuuske csak gyerekként tekint rá mindvégig.
Seiyuu: Murata Ayumi

Fujumura Yuzuki 藤村 柚希:
Sana osztályfőnöke. Vidám karakter, aki nem szereti ha szomorúak a diákjai, ezért minden alkalommal karamell cukorkáva lepi meg őket, amikor búslakodnak. Ezt a szokását sok évvel ezelőtt kezdte el, amikor még középiskolás tanulóként találkozott a kis Sanával. Jó tanárnő, aki mindenben kiáll a diákjai mellett, még akkor is, ha ezzel az állását kockáztathatja.
Seiyuu: Toyoguchi Megumi

Hoshino Asami 星野 あさみ:
Sana iskola társa, aki hamar barátságot köt a fiúval. Kedves odaadó lány, de ez csak a látszat, ugyanis valójában minden gondolata az, hogy bosszút állhasson Shuurin, ugyanis visszautasította az iránta táplált érzelmeit. A bosszúja olyan jól sikerült, hogy az ikreket majdnem kicsapják az iskolából, majd az apjuk el akarja választani őket és Shuurit Londonba akarja küldeni. Ám amikor Shuuri élete veszélybe kerül majdnem az életét adja érte, hogy megmenthesse.
Seiyuu: Nakahara Mai

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.