Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2505610

Regisztrált felhasználók
száma:
24822

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1656

Utolsó 5 látogatónk:
Angel77
2020-11-29 22:55:50
kukuc
2020-11-29 21:50:52
Rolack
2020-11-29 21:40:21
Edward13
2020-11-29 20:45:28
Grimlock
2020-11-29 17:39:09
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Amaenaideyo!! (TV)
Amaenai de Yo!! * Ah My Buddha * * *
あまえないでよっ!!

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:01:11
Létrehozás időpontja: 2008-06-10 14:36:07
Eddig megtekintve: 2582 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Ecchi; Komédia; Romantika; Természetfeletti;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Az eredeti mangát Toshinori Sogabe írta és a Comic Gum magazinban jelent meg. Az anime feldolgozás pedig a TV Tokyo műholdas csatornán és az AT-X csatornán volt nézhető. Az anime főként a szexualitás köré szövődik, vagyis a nő és fiú vonzalmára különféle komikus helyzeteket előidézve. Mivel a történet, témáját tekintve elég nyitott, gyakran sorolják a sorozatot felnőtt kategóriába, de szerintem kissé eltúlozzák, ám egy 16-os karikát azért mindenképpen megérdemel.

A történet főszereplője egy ifjú papnövendék Satonaka Ikkou, aki családi tradíciót örökölve ősei nyomdokaiba lépve egy Buddhista templom papjaként tengeti életét. De természetesen nem lenne anime, ha ez ilyen egyszerű lenne. Ikkou mellett 6 életvidám és nagyon szép papnő is él a templomban, akik mindennapi gondot okoznak a fiúnak, már csak a jelenlétükkel is. A nagyobb bonyodalmak megelőzésének érdekében persze akad felügyelet is. A templom vezetője Ikkou nagymamája, aki szigorúan tartja kezében a dolgokat és egy pillanatra sem hagy lazítást a fiataloknak. Fő feladatuk a templom és környéke védelme a gonosz és a földön ragadt szellemektől. A földön ragadt, de békés szellemekkel nem is szokott sok gond lenni és általában könnyedén a túlvilágra juttatják őket, de a makacs szellemekkel mindig meggyűlik a bajuk, és egyetlen megoldásként mindig Ikkou titkos erejének bevetése látszik csak. Ám ez sem egyszerű, ugyanis önmagától nem képes előhívni az erejét. Csak és kizárólag akkor támad fel benne, a mindent elsöprő erő, amikor meglát egy meztelen lányt. Ennek azonban megvannak a hátrányai is. Egyrészt a lányok nem szívesen vetkőznek, másrészt utána igen nehéz lehűteni a fiú kedélyeit.
A háttérben persze meghúzódnak a negatív szereplők is, hiszen nem maguktól kerülnek elő a gonosz szellemek. Céljuk, hogy felébresszék Ikkou erejét, de hogy mire akarják használni, az rejtély.

Egy nagyon vidám történet, de a poénok szerintem egy idő után ismétlik önmagukat, főként azért mert mindig ugyanaz a téma, Ikkou viszonya a keblekhez. De aki egy kis kikapcsolódásra vágyik, annak nagyon jó kis nézhető sorozat.


Szereplők:

Satonaka Ikkou:
Az egyetlen férfi a templom falai között. Hatalmas ereje van, amit azonban nem képes irányítani. Gyakran fájdalmas árat fizet azért, hogy ezt az erőt birtokolja, ugyanis a lányok csak erőszakkal tudják meggyőzni arról, hogy nem kellene rájuk támadnia. Eleinte nem szeret a templomban élni, hiszen mindig csak verést kap a végén, ráadásul neki kell a nehéz munkákat is elvégezni. Ám később megváltozik a véleménye és a gyakori félreértések és az ebből fakadó következmények ellenére lelkiismeretesen elvégzi feladatait.

Nanbu Chitose:
Fülig szerelmes Ikkouba, de természetesen letagadja ezt. Képtelen bevallani az egymás iránt érzett vonzalmat és ez gyakran megárt kapcsolatuknak, főleg, amikor zavarában elkezdi ütlegelni szegény fiút. A többiekkel ellentétben ő tölti a legtöbb idejét a templomban. Nem sok hobbija van, de azért néha vannak olyan időszakai, amikor rákap dolgokra, mint pl. a horrorfilm nézés.

Atouda Yuuko:
Egy igazán fiús lány, aki bárkivel ki mer állni, ha harcról van szó, így a hobbija is a küzdősportok között keresendő. Mivel neki nincsenek túl nagy mellei így gyakran féltékenykedik a lányok közül azokra, akik viszont meg vannak áldva keblekkel. És egyenesen diszkriminációnak tartotta, amikor egy fehérnemű tolvaj az ő melltartóját nem lopta el.

Amanogawa Haruka:
Yuuko teljes ellentéte. Szeret flörtölni és hatalmas keblei vannak, aminek előnyeit ki is használja. Általában mindig jókedvű és igyekszik másokat is jó kedvre deríteni. Ikkouval jól kijön és talán leginkább ő élvezi, amikor a fiú az ő látványa miatt jut erejéhez.

Ikuina Sumi:
Nagyon kedves lány, aki szimpatizál Ikkouval és gyakran akar a fiú védelmére kelni, ám a többiek legtöbbször nem hagyják szóhoz jutni. Nagy mellmérete miatt Yuuko őt is riválisnak tartja, de persze sosem lehet rá haragudni. Különös kapcsolata van az állatokkal, így ha állati szellemeket kell megtéríteni, akkor rá mindig lehet számítani.

Sugai Hinata:
Nagyon nyugodt személyiség, és csak ritkán szólal meg, de semmi nem kerüli el a figyelmét. Van egy kis tűzköpő démona, aki mindig vele van és családtagként tekint rá. Gyakran a kis démon segítségével tudja csak megfékezni az eszét vesztett Ikkout.

Sugai Sakura:
Hinata nővére. Húgával ellentétben ő jóval többet beszél. Mindig a nagymama mellett van, és ha ő nincs éppen jelen, akkor Sakura fogja a gyeplőt szorosra. Általában jók a megérzései és szereti betartani a szabályokat, de a többiek néha csak legyintenek rá.

Kawahara Joutoku:
A templom vezetője, Ikkou nagyanyja. Apró anyóka, aki mindig csukott szemmel jár, de mégis mindig mindent lát. Nagyon bölcs és csak ritkán szól, de amikor megjelenik, mindenki engedelmeskedik neki. Eleinte kicsit lazábban fogja a társaságot, de később, ahogy egyre gyakrabban használja Ikkou az erejét, ő is szorosabbra fogja a gyeplőt, ugyanis veszélyesnek tartja a fiú irányíthatatlan erejét.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

magus1

2009-05-30 20:26:18

jó kis aniének látszik