Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2446951

Regisztrált felhasználók
száma:
24147

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1643

Utolsó 5 látogatónk:
dony77
2020-04-10 02:14:02
Gman
2020-04-10 01:10:18
Lisyndra
2020-04-10 01:02:50
Bandika
2020-04-09 23:44:24
vegel2017
2020-04-09 22:49:20
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Angel's Feather (OVA)
* * * *
エンジェルズフェザー Angel's Feather

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-06-14 20:19:55
Létrehozás időpontja: 2008-06-14 19:15:50
Eddig megtekintve: 2831 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: OVA
Műfaj: Dráma; Fantasy; Kaland; Shounen Ai;
Epizódok száma:
2
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Ez az anime a Blue Impact által készített BL játék alapján készült, egész pontosan ahhoz való bevezetőként fogható föl.

A Yuusei Akadémiára, amely egy fiúiskola, új diák érkezik: Hamura Shou. Korábbi kendóbajnok, kedves, ám határozott fiú, akiben mondhatni megvannak a „hősnek” összes vonásai. Shou az akadémia egy elit diákjában, Misonou Kaiban felismerni véli ikeröccsét, akinek szintén ez volt a keresztneve, és akivel gyerekkorukban elszakadtak egymástól. Elárvultuk után a kis Kait örökbefogadták, és Shou ekkor, hogy az elválás fájdalmától megkímélje öccsét, megkérte, hogy felejtse el őt. Maga viszont azóta is mindent megtesz, hogy egyszer újra megtalálja Kait, akiről nem tudta, hova is került tulajdonképpen.
Misonou Kai kezdetben teljesen elutasítja, hogy ő és az új fiú ikertestvérek lennének. Bár sokan csodálják, és fiatal kora ellenére a dúsgazdag Misonou család vállalkozásának elnöke, Kai valójában nagyon magányos, egyetlenegy barátja van – azaz több is annál ;) -, akiben megbízik: Uesugi Nagi. Azonban mint kiderül, Shou és Kai a nyakukban két szinte egyforma függőt viselnek: a különbség pusztán annyi, hogy Shou köve vörös, míg Kaié kék.

Az iskolában egyszerre furcsa, természetfeletti dolgok kezdenek történni. Shou, miközben meg akarja menteni egyik társát, és ehhez egy szörnnyel kell szembeszállnia, csodálatos átváltozáson megy át: hirtelen hófehér angyalszárnyai nőnek. Kiderül, hogy a Yuusei Akadémia több ponton is kapcsolatban van egy legendás birodalom, a Wingfield Királyság történetével. A Wingfield Királyság uralkodói családjának ugyanis fehér szárnyai és csodás képességei voltak. Léteztek azonban más, fekete szárnyú lények is, melyek szembeszálltak előzőekkel, és a Wingfield királyi família állítólag kihalt. A gyakorlatban kiderül, hogy néhány gyermeket sikerült megmenekíteni: Shou és Kai is királyi hercegek, valamint a szintén az iskolában tanuló Ousaka Christopher is, aki az ő unokabátyjuk, és a trónörökös koronaherceg. Sőt, még a lányosan félénk és szégyenlős, fuvolájával szörnyetegeket megszelídíteni tudó Chikura Anri is nyilvánvalóan valami igen távoli vérségi kapcsolatban áll velük, mert egy harc alkalmával pirinyó fehér szárnykezdeménykék nőnek a vállán.

Ott van még a királyi család két védelmezője, Mizuochi Sena és a tanár Toudou Shion, ámde az Akadémia igazgatója, Wakabayashi Reiya meg nem más, mint a Feketeszárnyú Klán feje, aki jobbkezével, a fiúkért felelős tanár Sakakibara Rannal együtt gonosz konspirációt sző a Wingfieldek ellen. Fájdalmas módon hatalmukba kerítik Shou legjobb barátját, a szintén kendózó Aoki Naotót, valamint a Kai számára legdrágább Nagit, és arra használják őket, hogy elárulják a testvéreket. Sokkoló tragédia látni a fiúknak, hogy azok fordulnak ellenük és törnek az életükre, akikben mindig bíztak: egyikük magát okolja, amiért barátja belekeveredett ebbe az egészbe, míg másikuk számára elveszni látszik az élet egyetlen értelme… Ám éppen ezeknek az eseményeknek a következtében sikerül Kainak végre elfogadnia testvérét, és Shou megígéri, hogy soha többé nem fognak elválni útjaik. Viszont az igazi harc, a kalandok még csak ezután indulnak… de ebben már csak a videójátékban való elmélyedéssel lehet részünk.


Az animének nagy hibája, hogy eléggé se füle-se farka módon lett összerakva, az ember csak kapkodja ide-oda a fejét, hogy mi történt, és mi is van most tulajdonképpen? Persze ennek oka abban keresendő, hogy tényleg csak egy felvezető a játékból megtudható, tulajdonképpeni történethez: körülbelül olyan benyomásom volt, mintha egy huszonvalahány részes anime első két epizódját néztem volna. Futtában bemutatkoztak a karakterek, felvázolódtak a köztük levő/leendő kapcsolatok, és mikor a második rész vége felé kicsit összeállt a kép, hogy mi is ez az egész, már pont nem volt folytatás :(. Amiért viszont ajánlom, hogy tekintsen bele az is, aki nem feltétlenül szándékozik a játékkal bíbelődni, az a lenyűgözően szépre sikeredett artwork: a grafika időnként már-már olyan, mint egy megelevenedett festmény, egyszóval igazán gyönyörű!

Igen diszkrét shounen-ai tartalommal bír (egyetlen csókot mutatnak benne), viszont a játékot már a yaoi műfajába sorolják.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

Yuuki1997

2011-08-10 16:01:17

valaki tudna ajánlani egy jó animet ismerem a(z): Inuyashát a Kaleido Starat a Chobitsot a Vampier Knightot kb. ennyi

2.

Barbara-chan

2008-07-03 23:30:29

ha lejönne a raw akkor én is már megnéztem volna! XD - fetrengo nevetés

1.

Echan

2008-06-16 07:46:08

A kedvenceim közé tartozik, bár tény, hogy kicsit tényleg összeszedetlennek tűnik a történet, ám a grafika engem kárpótolt. XD - fetrengo nevetés