Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2496127

Regisztrált felhasználók
száma:
24718

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
11kong11
2020-10-30 23:13:43
csviki18
2020-10-30 20:41:37
megan17
2020-10-30 20:36:18
Grimlock
2020-10-30 17:58:56
Rachel719
2020-10-30 14:21:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

DearS (TV)
* * * *
ディアーズ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:06:21
Létrehozás időpontja: 2008-07-07 12:46:05
Eddig megtekintve: 2327 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Akció; Ecchi; Hárem; Komédia; Romantika; Sci-fi;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2004

Ismertető:

Ezt a történetet egy mangaka párosnak köszönhetjük, akiket úgy hívnak Peach-Pit és a Dengeki Comic Gao! magazinban jelent meg a sorozat manga formája.
A manga adaptációjaként jelent meg a 12 részes sorozat anime formában, amit követett még két rész OVA, a sorozat a 9.5 (a 9. és a 10. rész között) és 13. részeként annak kiegészítésére.

A történet szerint egy UFO kényszerleszállást kénytelen végrehajtani a Földön, mivel a repülő csészealj meghibásodott, így az emberiség számára végre elérhetővé vált az álom, hogy megismerhessen egy idegen földönkívüli fajt, ám nem is számítottak rá, hogy az idegenek milyen fontos részévé válnak az életüknek, hiszen hosszútávra kell vendégül látniuk a jövevényeket. Az idegeneket DearS-nek nevezik el, utalva ezzel kedvességükre.


Ikuhara Takeya egy hétköznapi középiskolás srác, akit a többiekkel ellentétben teljesen hidegen hagy az idegenek érkezése. Izumi Neneko, főhősünk gyerekkori barátja, aki rendszeres látogatójává vált a fiúnak és mint gondos testvér tartja kézben a fiú életének alakítását, kezdve a reggeli ébresztéstől a vacsoráig.
Mindaddig megszokott életüket élik, míg egy nap Takeya bele nem botlik az utcán egy lányba, aki meztelenül kuporog egy bokor tövében és csupán egy takaró veszi körül. A fiú először segíteni akar neki, de amikor rájön, hogy a lánnyal valami nem stimmel odébb akar állni, ám a lány nem engedi és utána indul kilépve egy kamion elé. A fiú még időben közbelép és ellöki a lányt, aki hálából kezet csókol neki, majd megcsókolja és valami furcsa idegen nyelven kántál, aztán elájul.
Takeya kénytelen-kelletlen hazaviszi magával a lányt, hiszen nem volt szíve az utcán hagyni. Ám a kommunikációs zavarok, amik köztük voltak, nem könnyítették meg a dolgát. Annyira azonban ő is rájött, hogy egy DearS-el van dolga, és mivel a Ren-Ren-Ren-Nagusaran-Rensia-Roroonren-Nakora nevet képtelen megjegyezni, a Ren nevet adja neki.
Közben Neneko is találkozik a fura szerzettel és igyekszik segíteni Takeyának, hogy minél feltűnésmentesebben próbálja beilleszkedésre késztetni az idegent az emberi civilizációba. Miután Ren egy este leforgása alatt leküzdi a nyelvi akadályokat és megtanul japánul, kiderül, hogy a csókkal Ren és Takeya között egy furcsa szerződés jött létre. Ren Takeya rabszolgája, a fiú pedig a lány gazdája. Takeya ezt nem képes megemészteni és mindig kiborul, amikor a lány gazdának szólítja és mindenhová követi, még az iskolába is. Ren így kerül be az iskolai közösségbe, mint Takeya osztálytársa és mindenki azonnal elfogadja, ám másik DearS is érkezik az osztályba. Sia Nostal Ren Naguregyug Thanast Useim Ruki Miu, vagyis röviden Miu egy igen nagyszájú, de jóakaratú lény, aki azonnal felismeri a Ren és Takeya között létrejött viszonyt és azon van, hogy segítse őket. Azt sejti, hogy Ren nem közönséges DearS, de nem akar közbeavatkozni, inkább hagyja, hogy a maga útján menjenek a dolgok. Ám sajnos a DearS vezető nem hajlandó eltűrni egy azonosítatlan DearS-t a körzetében és hadjáratot indít Ren elfogására.

Szereplők:

Ikuhara Takeya:
Kicsit hirtelen haragú és közönyös természetű fiú, aki mindig elrejti érzéseit és úgy tesz, mintha mások nem is érdekelnék. Rennel való kapcsolata elég váratlanul indult számára és nem volt ekkora változásra felkészülve. Mindemellett mégis megkedvelte a lányt és zavarbaejtő pillanatok ellenére szeret gondoskodni róla és vigyázni rá. Anélkül, hogy észrevenné szép lassan beleszeret a földönkívüli jövevénybe, ami arra sarkalja, hogy a Földön tartsa Rent.

Ren:
Egy DearS, aki titokzatos módon került gazdátlanul Takeya birtokába. Azonnal gazdájául fogadja a fiút és mindenben követi "parancsait", és csak azt lesi, hogy mikor szolgálhatja urát. Az iskolában rengeteg új barátot talál és gyorsan beilleszkedik, de sosem feledkezik meg kötelességéről. A Takeyából áradó közöny azonban elszomorítja és úgy érzi nem elég jó abban, ahogy a gazdáját szolgálja. Szinte nincs is saját akarata, hiszen a DearS-ek szolgáknak teremtettek és tárgyként kezelik saját magukat.

Izumi Neneko:
Takeya szomszédja és gyerekkori barátja. Mindenben a fiú segítségére van és titkon többet is érez iránta, mint barátságot, de ezt sosem nyilvánítja ki. Rent gyorsan pártfogásába veszi és annak ellenére, hogy látja a két fiatal között szövődő érzelmi szálakat nem tesz neki szemrehányást, hanem csendben a háttérbe húzódik elfojtva saját érzelmeit. Igazán odaadó barát, aki gyakran koppint Takeya fejére, ha valami hülyeséget mond vagy csinál.

Yoshimine Mitsuka:
Takeya osztályfőnöke, aki némileg túllép egy tanárhoz illő viselkedési formán, ugyanis rendszeresen a saját maga írta erotikus könyvek hangos felolvasásával kínozza diákjait, miközben lenge szerelésben vonaglik az íróasztalon. Az iskola falain kívül pedig még ezen is túltesz, ha netán találkozik tanítványaival. De alapjában véve jószívű, a szerelem és szenvedély hírnökeként boronálja össze Takeyát és Rent.

Oikawa Hikorou:
Takeya egyik barátja az osztályból, aki legtöbbször erotikus videókat kunyizik Takeyától, aki egy videotékában dolgozik. Első számú tagja a DearS Love Clubnak, amit saját maga alapít és így napra kész minden DearS-ekkel kapcsolatos információból. Ám Ren még őt is meglepi, hiszen nincsen sehol az adatbázisában róla adat.

Miu:
Ő is egy DearS, akit hivatalból küldenek cserediákként Takeya iskolájába, abból a célból, hogy megismerje az embereket. Amikor tudomást szerez Renről riválisnak tekinti, de mikor megérti a lány helyzetét a pártfogása alá veszi és segít neki a maga módján. Egy idős házaspárnál kap szállást, akikkel jól kijön és rengeteget tanul tőlük. Barátságos, de akaratos teremtés, aki eleinte nem akarja, de később kénytelen beavatni Takeyát a Ren körül kialakuló eseményekbe.

Khi:
Egy DearS fiú, aki elsősorban a hírnök szerepét tölti be. Ugyanabba az iskolába jár mint Takeya húga, Natsuki. A DearS kolónia fekete báránya, amit elsősorban szelídségével érdemelt ki és talán éppen ezért gyakran őt alkalmazzák diplomataként a Földiekkel való kapcsolattartásra. Az ő feladata erőszak nélkül visszavinni Rent, ám titkon inkább egy kicsit segít Takeyának.

Ikuhara Natsuki:
Takeya húga. Hangoskodó, jókedvű és mindenekelőtt roppant barátságos. Eleinte nagy rajongással közeledik Ren felé, ám amikor megtudja, hogy az idegen Takeya szekrényében lakik, felháborodik és ellenségének tekinti a lányt. Nagy nehezen azonban kénytelen belenyugodni, hogy Rent nem tudja elválasztani Takeyától. De mindig résen van, hogy semmi ne történhessen a testvére és Ren között.

Ikuhara Harumi:
Takeya mostohaanyja, és azon kevesek egyike, aki képes féken tartani Natsukit. Ám van egy érdekes utalás a történetben arra, hogy valamikor Takeya és Harumi talán szerelmesek lettek volna...

Nonaka Hirofumi:
Az iskola nőcsábásza. A sorozatban szinte minden részben kap egy kis jelenetet, amint éppen lányokat csábít el, de az utolsó részek egyikében Renre is kiveti a hálóját, amikor a lány őt kérdezi meg a szerelem jelentéséről. Természetesen Takeya nem hagyja annyiban a dolgot.

Xaki:
Egy DearS, jobban mondva egy Biter, aki azért küldenek, hogy vigye vissza Rent, akár erőszakkal. A többi DearS-el ellentétben ő magas, izmos és igencsak jártas a harcban.

Nia:
Xaki macskaszerű szolgája, akinek célja, hogy egyszer maga is Biter legyen, ám ebben gátolja rövidtávú emlékezete és persze örökös szórakozottsága. Azt a feladatot kapja, hogy találja meg Rent.

Rubi:
A DearS kolónia parancsnoka. Mindig kezében van egy ostor, amit büntetéskor használ és ebből is látszik, hogy elég kegyetlenkedő személyiség. Ő jelöli ki Xakit Ren visszaszerzésére.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.