Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2296333

Regisztrált felhasználók
száma:
22798

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1598

Utolsó 5 látogatónk:
bubika1210
2018-11-18 00:24:06
Don Diablo
2018-11-18 00:01:50
Dohogo
2018-11-17 23:54:14
gyorgyi
2018-11-17 22:58:50
Momo15
2018-11-17 22:49:03
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2018 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 857 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 26 

Mahoraba ~Heartful days~ (TV)
* * * *
まほらば ~Heartful days~

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2007-12-01 17:25:51
Létrehozás időpontja: 2007-09-22 00:00:00
Eddig megtekintve: 1475 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Életkép; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Shiratori Ryuushi egy fiatal művész tanonc, aki ezért érkezik nyári szünetben a nagy városba, hogy nyári iskolában tanuljon. Álma, hogy gyerekkönyveket illusztrálhasson. A Narutakisou nevű panzióban száll meg, ahol sok furcsábbnál furcsább szomszédja lesz, akikben egyben jó barátra is lel. Első látásra beleszeret a gondnoklányba Aoba Kozue-ba akinek, mint később kiderül titkai vannak, amikről még saját maga sem tud. Ha valami sokk éri, abban a pillanatban személyiséget vált, amire persze sosem emlékszik. Öt különböző személyisége van. Amivel a fiúnak minden nap meg kell küzdenie. Ugyanis a lány minden személyiségével össze kell barátkoznia. A másik érdekesség az, hogy ők tulajdonképpen kiskorukban már találkoztak, de a fiú nem emlékszik rá.
Nagyon aranyos anime, tele meglepő és vicces jelenetekkel. Minden karaktere szeretni való. Aki jó hangulatú délutánokat szeretne szerezni magának, az feltétlenül nézze meg.


Szereplők:

Shiratori Ryuushi:
A bérház tulajdonosának rokona. Azért érkezett a nagy városba, hogy nyári iskolában tanulva közelebb jusson álma megvalósításához. Első pillantásra beleszeret a gondnoklányba, aki úgy tűnt, hogy már ismeri a fiút, de Shiratori-kun semmire nem emlékezett, így ráhagyta. Természetesen meglepődött a lány különös képességein, de minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy elfogadja a dolgot. Mindenkivel nagyon kedves, gyakran előtérbe helyezi mások igényeit a sajátjával szemben, ami néha kellemetlenségekhez vezet, főként, amikor a tanára az elmaradt házifeladatát kéri számon.

Aoba Kozue:
A bérház gondnoka. Középiskolába jár és mindíg mindenkihez kedves. Nagyon megkedveli Shiratori-kunt és ez mások számára is nyilvánvalóvá válik a házban. Különös képessége, hogy személyiséget vált, ha sokk éri. Erről persze fogalma sincs, ugyanis a körülötte élők mélyen titkolják előtte a történteket. Ha elalszik, felébredve már újra önmaga lesz. Szeret mindenkiről gondoskodni, de nagyon félénk. Nem mer nyíltan közeledni Shiratori-kunhöz.

Akasaka Saki:
Kozue-chan egyik személyisége. Hangos és erőszakos természetével teljesen ellentéte Kozue-channak. Akarata szent és sérthetetlen, nem is mer neki senki ellentmondani. Egyetlen gyengepontja, hogy már az alkohol szagától is megrészegedik és elalszik. Alapjában véve nagyon kedves és tisztaszívű és ebben ismerni fel benne Kozue-chant.

Kanazawa Nanako:
Kozue-chan egyik személyisége. 6 éves szellemiséggel pontosan úgy viselkedik, mint egy kislány. Rögtön megkedveli Shiratori-kunt, ami abban nyilvánul meg, hogy mindenhová követi és le sem veszi róla a szemét. A fiúnak ezzel persze megnehezíti a munkáját, de képtelenség a haragudni a "kis"lányra.

Midorikawa Chiyuri:
Kozue-chan egyik személyisége. Divatmániás, aki mindig a tökéleteset keresi. Ha valaki ellenáll neki, az keservesen megbánja. Mindenkit jelmezekbe öltöztet, hogy megtalálja, az emberekhez legjobban illő öltözetet. Ha valaki nem jól néz ki az felér nála egy világvége méretű katasztrófával. Shiratori-kun pechére, a többiek pont tréfából lány ruhába öltözették, így Chiyuri is ragaszkodik a lány ruhákhoz.

Konno Natsume:
Kozue-chan egyik személyisége. Nagyon félénk és soha nem beszél senkivel, legalábbis addig, amíg Shiratori-kun fel nem bukkan. Attól tart, hogy csak azért akarnak vele barátkozni, mert viccesnek hiszik, pedig ő nem tud az lenni, annak ellenére, hogy számtalan varázs trükköt tud, amivel mindenkit csodálatra késztet. Shiratori-kun megtöri a jeget a trükkjei iránt érdeklődve, így ő az egyetlen, akivel szóba áll.

Megumi Momono:
Egy kicsit erőszakos és szeret inni, de mégis szeretni való. Első pillanattól kezdve ugratja Shiratori-kunt. Minden este bulit rendez a fiú szobájában, ami a néha már szinte elviselhetetlenségig fokozza Shiratori-kun kétségbeesését. Mindenáron össze akarja boronálni a két fiatalt, különböző praktikák és cselek segítségével. El is ér némi eredményt.

Chanohata Tamami:
Kozue-chan legjobb barátnője. Egy osztályba járnak, így szinte mindig együtt vannak. Hobbija a fényképezés, amivel gyakran zavarba hoz másokat, mert mindent lefényképez, azt is amit nem kellene. Időnként zsarolja fényképeivel Shiratori-kunt, ha el akar érni nála valamit. Kozue-chant a végletekig védelmezi. Ha valaki megbántja barátnőjét, annak vele gyűlik meg a baja. Ami nem üres fenyegetés. mindenki retteg félelmet keltő természetétől, de alapjában véve jó szándék vezérli.

Kurosaki Sayoko:
Szegénysorsú anya, aki egyedül neveli gyermekét, vagy inkább fordítva. Depresszióra hajlamos és folyton csak aludna. Leggyakoribb fellelhetősége a veranda alatt van, ahol az igazak álmát alussza. Bérmunkában papírvirágokat csinálnak a lányával, de nehezére esik nagyon a munka. Az egész lakást elborítják a papírdobozok, amikben a virágokhoz való kellékek vannak. Ennek ellenére, mindent tőle telhetőt megtesz, hogy lányának jó életet biztosítson.

Kurosaki Asami:
Sayoko-san lánya. Mindig életvidám és a legborúsabb helyzetekben is fényt visz a mindennapokba. Mindenben feltalálja magát, nagyon talpraesett és sosem panaszkodik a szegénységük miatt, de azért néha neki is vannak álmai. Fordítva kellene lennie, de a nézőnek akaratlanul is az a benyomása támad, hogy ő a felnőtt, az anyja pedig a gyámoltalan kislány.

Haibara Yukio/Jonny:
Haibara-kun szinte sosem szólal meg vagyis, nyíltan nem. Hasbeszélőként, mindig a kezén lévő Jonny kutya személyében beszél, magát pedig csak a bábú mellékeseként tartja számon. Ha valaki nem a kutyával beszél, arra nagyon mérges. Valóban elhiteti a nézővel, hogy ő csak úgy van és az igazi szereplő az Jonny a kutya.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.