Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2333097

Regisztrált felhasználók
száma:
23082

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1608

Utolsó 5 látogatónk:
Notram
2019-03-26 21:27:27
naxosz
2019-03-26 21:18:04
swarley
2019-03-26 21:05:33
Shizouya Mikk
2019-03-26 20:44:28
killus
2019-03-26 20:33:52
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Junjou Romantica (TV)
Pure Hearted Romance * Pure Romance * * *
純情ロマンチカ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-07-08 14:54:36
Létrehozás időpontja: 2008-07-09 17:41:10
Eddig megtekintve: 2449 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Barbara-chan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika; Shounen Ai;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2008

Ismertető:

A Junjou Romantica anime, Shungiku Nakamura yaoi mangája alapján készült. Az történet nem csak egy párra koncentrál hanem háromra! Az animét 2 évadra bontották (12-12 rész), amiből az első 2008 áprilisától-júniusig tartott és a második 2008 októberében folytatódott. A mangája már 2002 óta fut a Kadokawa Shoten kiadó által. A mangát már a BLU amerikai kiadó is licenszelte.

Junjou Romantika páros:
Mint már írtam a történet három párra koncentrál, az első Takahashi Misaki és Usami Akihiko páros.
Történetük:
Misaki épp hazafelé tart és a rossz jegyein siránkozik. Mikor belép az ajtón egészen félreérthető helyzetben találja a bátyját (Takahashi Takahiro) Usamival, de mint később kiderül Takahiro úgy veszi fel ezt az egészet, mintha Usami csak szórakozna, mivel legjobb barátjaként tekint rá. Usamiról kiderül, hogy ő lesz Misaki korrepetáló tanára. Misaki elmegy Usamihoz és megtalál egy bizonyos BL Novellát, amit Usami írt méghozzá ő és Takahiro viszonyáról! :D
Misaki bepöccenve beront az alvó Usami szobájába, közbe kicsit lefagy miután meglátja a temérdek macit és főleg miután meglátja Usami borzalmas képét! (Nem szereti szegény ha felébresztik.) Nos miután Misaki észhez kapott és elkezdte osztani Usamit, Usami kérdőre vonta, majd kicsit megleckéztette nem akárhogyan! Később kicsit elbeszélgettek, és kiderült Usami szerelmes Takahiroba, de Takahiro csak barátként gondol rá, majd azt is elmondja, hogy a könyv csak az ő fantáziája. Később viszont Usmai érzései, megváltoznak, mikor jobban megismeri Misakit....

Junjou Egoista páros:
Most jöjjön a második páros, akik nem más mint Kamijou Hiroki és Kusama Nowaki. :)
Történetük:
Hiroki épp szenved és bánja tettét, hogy lefeküdt Usamival (igen Usamival mert ők gyerekkori barátok voltak), mivel Usami Takahirot szereti és, hogy ő akarta ezt az egészet, de szóval a lényeg, hogy már megbánta főleg, hogy Usami érzései semmit sem változtak ettől és csak magának okozott ezzel fájdalmat. Na igen ott tartottunk, hogy Hiroki sír egy padon, mikor Nowaki rátalál és hát beveszi egy bandába, majd megkéri, hogy legyen a tanára, de a fiú vissza utasítja. A fiú azonban nem tágít és követi, majd ellopja Hiroki kulcsát és reggel megjelenik a házában reggelivel. Hiroki nagy nehezen de belemegy a felkészítésébe. Hiroki valamiért nem veszi észre, hogy mi Nowaki célja valójában, csak a szerelmi vallomás után. Persze Hiroki elküldi őt jó messzire, de aztán csak azon kapja magát, hogy kémkedik Nowaki után. Nowaki észreveszi őt és elmegy hozzá. Felajánlja magát Usami helyébe és hát nehezen, de a srác beleegyezik. Később Nowaki eltűnik egy szó nélkül, majd hat év múlva képeslapot küld, hogy hazatér, erre Hiroki dühösen fejbe rúgja a reptéren, majd elfut. Később úgy dönt ad még egy esélyt a fiúnak.

Junjou Terrorista páros:
A harmadik páros Miyagi You és Takatsuki Shinobu.
Történetük:
Miyagi Hiroki munkatársa, és kicsit bejön neki a srác. Egy nap csak úgy betoppan az életébe Shinobu azzal a szöveggel, hogy szereti és, hogy ez a végzetük. Shinobu nem más mint Miyagi feleségének az öccse, akivel első találkozásuk úgy történt, hogy Miyagi megmentette néhány sráctól Shinobut és a srác így beleszeretett. Persze mikor megtudta, hogy a nővérének a vőlegénye, mérges volt és Miyagi azt hitte nem kedveli. Nos Shinobu erősködik, de Miyagi hallani sem akar erről az egészről, majd mikor a fiú úgy dönt elmegy, Miyagi megakadályozza. Nos ennyit róluk, ők nem szerepeltek valami sokat az első évadban, így nem sokat lehet róluk írni. :(

Szereplő leírás:

Takahashi Misaki (高橋美咲):
18-19 éves, Takahiro öccse. Álma, hogy a Mitsuhashi Egyetemre mehet, ahova a bátyja is akart, de mikor a szüleik meghaltak és a bátyja úgy döntött felneveli Misakit, így dobta az egyetemet. Kicsit gyerekes és szégyenlős jellem. Nehezen jön rá arra, hogy amit érez Usami iránt az szerelem. Eleinte zavarja ez az egész főleg, mert fiú-fiú kapcsolat, de később már eléggé ragaszkodik hozzá.
Hangja: Takahiro Sakurai

Usami Akihiko (宇佐見秋彦):
28 éves, népszerű író, aki álnéven BL novellákat ír. Szerelmes volt Takahiroba, de később már Misakiba szeretett bele. Fiatal korában a Naomori díjazottja lett.
Hangja: Hikaru Hanada

Takahashi Takahiro (高橋孝浩):
Misaki bátyja. Sokat törődik az öccsével, miatta lemondott az egyetemről, hogy felnevelhesse, mikor a szüleik meghaltak. Usami a legjobb barátja, viszont sosem vette észre mit is érez iránta valójában.
Hangja: Kishô Taniyama

Kamijou Hiroki (上條弘樹):
28 éves. Régi barátja Akihikonak, és ott tanít ahol Misaki tanul. Hiroki szerette Akihikot, de a fiú akkor még Takahirot szerette. Könnyen mérges lesz, és a feszültségét is gyakran levezeti a diákjain. Nem a legjobb a modora és könnyen frusztrált lesz.
Hangja: Kentarou Itou

Kusama Nowaki (草間野分):
24 éves, árva aki nagyon megértő és kedves az emberekkel. Első látásból beleszeretett Hirokiba, aki viszont nehezen akarta elfogadni őt, ő viszont nem adja fel olyan könnyen.
Hangja: Nobutoshi Canna

Miyagi You (宮城庸):
35 éves, tanár a Mitsuhasi egyetemen és Hiroki munkatársa. Egyszer feleségül vette a főnökének a lányát, viszont pár év múlva elváltak és mikor Shinobu szerelmet vallott, érzései összezavarodtak.
Hangja: Kazuhiko Inoue

Takatsuki Shinobu (高槻忍):
18 éves, diák. Miyagi főnökének a fia és Miyagi feleségének az öccse. Azt hiszi, hogy a sors akarta, hogy Miyagi és ő együtt legyenek.
Hangja: Daisuke Kishio

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

odett

2011-08-29 17:41:36

szerintem nagyon jó :3 fóleg a második évada bár ott rettentően sok szomorúság van T.T .De végülis minden jó ha jó a vége.

2.

Barbara-chan

2009-07-23 14:15:39

Hát yaoi csak annak is a gyengébbik változata, de itt csak shounen-ai kategória volt, és sztem jrbe pont a szerelem a lényeg XD - fetrengo nevetés

1.

Aqualuna

2009-07-13 11:35:30

Én is ;) - kacsint
Viszont most olvastam egy őrült hozzászólást egy fórumban, miszerint ez nem a szerelemről szól! Hát akkor miről ?????? (?) - kérdés Vannak egyesek, akik úgy látszik, nem tudják mit látnak.
Ámbár az is igaz, hogy shounen-ainak egy kicsit erős, szerintem inkább yaoi.

Mások meg a rajzolását kritizálják, hogy nem a legszebb. Meglehet... nekem sem épp ez a kedvenc rajzstílusom az animékben, de attól függetlenül maga az anime nálam szerelem volt első látásra. Remélem, a 2. évad is ilyen jó lesz... De most várhatok egy darabig, míg a torrent lehozza.