Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2461490

Regisztrált felhasználók
száma:
24337

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
Neliel00
2020-06-02 12:22:08
babity
2020-06-02 12:01:05
telescope
2020-06-02 11:00:31
vegel2017
2020-06-02 10:28:14
Anna01
2020-06-02 08:02:53
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kimi ga Nozomu Eien (TV)
* * * *
君が望む永遠; 君のぞ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:30:11
Létrehozás időpontja: 2008-07-12 14:02:14
Eddig megtekintve: 2083 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Romantika;
Epizódok száma:
14
Japán megjelenés éve: 2003

Ismertető:

A történet eredetije egy PC-re készült Visual Novel volt, ami 2001-ben jelent meg és nem sokkal ezután a Sega Dreamcastra és PS2 konzolra is adoptálták nagysikerű történetet Rumbling Herts címmel, amely minden korosztály számára elérhető volt. 2008 márciusában még mindig úgy gondolták az alkotók, hogy megérdemel a játék annyit, hogy újra élesszék és Windows Vistára is optimalizálták a Kimi ga Nozomu Eien - Last Edition - címmel.
A játékból 2003 októbere és 2004 januárja között készült el a 14 részes anime változat, majd 3 lemezes DVD változatban is megjelent. Ez volt az első anime, amit hivatalosan kiadtak iPod, iTunes store és még Microsoft XBox Live Marketplace-re is, ami nem ki kitüntetés.
Az anime folytatásaként 2007 decemberében kezdték kiadni Kimi ga Nozomu Eien - Next Season - az OVA sorozatát ami további négy részből állt.
Sok helyen a cím hosszúnak bizonyult így japánban gyakran találkozni a rövidített Kimibou vagy Kiminozo címekel is az anime kapcsán.
A 14 részes sorozat a játék nyomán kelt életre, de annak jóval lightosabb változata lett, ugyanis a játékból kivágtak szex és erotikus jeleneteket.
A történet két idősíkon játszódik. A múltban kezdődik, amikor egyik főszereplőnk Suzumiya Haruka megismerkedik Narumi Takayukival az iskola társával és szerelmet vall neki. A fiú eleinte hezitál, mert egy másik lány Haruka barátnője Hayase Mitsuki is tetszik neki, de végül mégiscsak viszonozza Haruka érzelmeit. A következő két részben az ő szerelmük alakulásáról van szó. Mindketten elégedettek a másikkal és úgy tűnik tényleg szerelmesek egymásba. Ám a második rész végén szörnyű tragédia történik, ugyanis Harukát baleset éri és kómába esik. A harmadik részben már három évvel később járunk, amikor is Haruka még mindig kómában fekszik a kórházban. Takayuki és barátai, Haruka szülei és testvére Akane mindent megtesznek, hogy megőrizzék azt a látszatot, mintha az idő semmit sem múlt volna, hiszen ha Haruka felébred nem szabad megsejtenie, hogy három évig aludt. Ám idő közben a dolgok megváltoznak. Takayuki nem bírja feldolgozni szerelme balesetét és képtelen tétlenül nézni, ahogy ágyban fekszik mozdulatlanul. Elhanyagolja magát és a körülötte élőket, egyedül Mitsuki az aki fel tudja rázni, de ennek következményeként a fiú nála keres menekülést és lefekszik a lánnyal. Ezután már szerelmespárként járnak látogatni barátnőjüket és eleinte titkolják kapcsolatukat, de Haruka Huga Akane hamar rájön a titokra és megpróbálja elválasztani őket sikertelenül. Kétségbeesésüket csak az fokozhatja még jobban, hogy Haruka végül magához tér és fogalma sincs róla, hogy az idő három évet repült előre és a dolgok teljesen megváltoztak. Eleinte igyekeznek tartani a látszatot és Takeya úgy gondoskodik a lányról, mintha még mindig őt szeretné, de Mitsuki nehezen viseli, hogy szerelme Haruka mellett virraszt, akármennyire is szereti barátnőjét. Végül elérkezik az elkerülhetetlen és Akane kétségbeesésében mindent elmond a nővérének...

Szereplők

Narumi Takayuki:
A történet középpontjában áll, mindvégig küzdve az érzelmek hullámaival. Haruka szerelmi vallomásának pillanatában még hezitál, de mégis rávágja, hogy szeretne járni a lánnyal. Úgy tűnik, hogy a dolgot nem bánja meg és valóban szép párt alkotnak. Amikor a beleset megtörténik teljesen összeomlik. Minden nap bejár a korházba, ám az idő múlásával egyre inkább kétségbeesik és nem képes uralkodni ezen. Fájdalma elől Mitsuki karjaiba menekül, aki szintén fájdalmát próbálja palástolni. A fájdalomból azonban szerelem lesz és a következő években már együtt építgetik életüket. Haruka ébredése újabb katasztrófát vonz magával. Eleinte próbálja színlelni szerelmét a lány iránt és szinte maga is elhiszi, hogy ez tényleg így van, ám sokáig nem csaphatja be a kórházban fekvő lányt.

Suzumiya Haruka:
Félénk, kedves lány, aki határtalanul boldog lesz, amikor Takayuko elfogadja közeledését és észre sem veszi, hogy barátnője szintén gyengéd érzelmeket táplál a fiú iránt. Felébredve a kómából még mindig azt hiszi, hogy Takayuki szereti, amikor azonban fény derül az igazságra összeomlik. Mégis megpróbál küzdeni szerelméért, de ő is tudja, hogy három év hátrányból indul Mitsukivel szemben.

Hayase Mitsuki:
Haruka barátnője, aki tudomást szerezve a lány Takayuki iránti szerelméről, elfolytja a saját érzelmeit. A baleset után kétségbeesik, de megpróbálja tartani magát és igyekezett Takayuki mellett lenni a nehéz időkben barátként. Ám amikor a fiú hozzá menekül, nem képes gátat vetni a feltörő érzelmeinek és lefekszik Takayukivel. Bár barátnője korházban volt ő mégis boldog, hogy a férfi őt szereti, bár ő is tudja, hogy egyenlőre csak pótszer. Az évek multával azonban kapcsolatuk megerősödik. Haruka ébredése új fordulatot jelent neki is és igyekszik bízni szerelme erejében. mégis retteg attól, hogy elveszti a fiút.

Suzumiya Akane:
Haruka húga, aki mindvégig tetvére mellett áll. Ő jön rá elsőként Takayuki és Mitsuki kapcsolatára. Minden erejével azon fáradozik, hogy a fiút megtartsa nővére számára és gyűlölettel fordul Mitsuki iránt, de reménytelennek tűnik hadakozása. Végül ő az aki fellebbenti a fátylat Haruka szeméről, újabb lavinát indítva el ezzel.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

heikichi

2009-01-29 21:15:50

naon szép és szerelmes story!!! ajánlom a romantikusoknak !! szép kidolgozás, magávalragadó történet ? szeretetreméltó karakterek!!! kimochi!!!!!!