Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2495328

Regisztrált felhasználók
száma:
24709

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
Xagoo
2020-10-26 13:28:17
AttilaKovács
2020-10-26 12:46:18
Sylvuh
2020-10-26 01:01:53
ErenJager
2020-10-25 22:25:10
Lordon
2020-10-25 21:13:35
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Strawberry Panic (TV)
* * * *
ストロベリー・パニック!

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2007-12-18 19:42:26
Létrehozás időpontja: 2007-10-02 00:00:00
Eddig megtekintve: 2135 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika; Shoujo Ai;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Főszereplőnk Aoi Nagisa új iskolába iratkozik át, mivel nagymamájától oly sok szépet hallott az Astraea Dormitory történeteiről. És valóban páratlan a maga nemében. Három különböző iskola van egy helyen. A St. Spica's Academy, a St. Le Rim Girls School éa a St. Miatre Girls Academy. Nagisa az utóbbi kollégiumba iratkozik be. Első napján rögtön el téved az iskola hatalmas parkjában és megismerkedik egy különös lánnyal, aki első látásra vonzalmat kelt benne. Mint kiderül a neve Hanazano Shizuma és ő az egész iskola összetartozását jelképező Etoile, vagyis a legtiszteletreméltóbb diák. Nagisát szobatársa és későbbi legjobb barátnője Suzumi Tamao kalauzolja el az iskolában. A vacsorán ismét összetalálkozik Shizumával, aki vonzalmát cseppet sem palástolva megpróbálja megcsókolni őt. Hogy valódi érzések irányítják Shizuma tetteit, vagy csak színjáték az egész, az sokáig nem derül ki. Úgy tűnik a múltban szomorú dolgok történtek az életében, amely kihat a jelenkori személyiségére is. Az egyetlen ember, aki képes kizökkenteni csökönyös és konok természetéből az Nagisa. Gyönyörű történet tele romantikával és drámával. Csak azoknak ajánlom, akik szeretik ezt a műfajt, ugyanis kizárólag a lányok közti érzelmekről szól a történet.


Szereplők:

Aoi Nagisa:
Új tanulóként érkezve az iskolába még bátorításra szorul, amiben barátnője Tamao mindenképpen mellette áll. De Shizuma érzelmi megnyilvánulásaival láthatóan nem tud mit kezdeni. Fél tőle, de ugyanakkor mérhetetlen vonzódást is érez iránta, aminek csak nagyon nehezen tud ellenállni. Tisztaszívű és kedves lány. Nagyon mélyen megérinti Shizuma múltjának tragédiája. És egyben igyekszik elkerülni saját életének tragédiáját is.

Suzumi Tamao:
Nagisa mentora, ha lehet így nevezni. Mindenben mellette áll és óvva inti Shizumától, de ő is tudja, hogy nem állhat a szerelem útjába. Kicsit úgy tűnik, mintha ő is szerelmes lenne Nagisába, de ezt sosem fejezi ki. kedves lány, akire mindig lehet számítani és tehetséges költő.

Hanazono Shizuma:
Mély lelki sebek jellemzik, amiket nehéz begyógyítani. Látszólag felelőtlen és nemtörődöm, ami a kötelességit illeti, de igazából csak szabadságra vágyik. Eleinte minden lánynak csapja a szelet és amolyan kaszanovaként ismerhetjük meg. De ez is csak a lelki sebek számlájára írható. Nagisát is megpróbálja elcsábítani és bár nehezen, de sikerül neki. De úgy tűnik, ezúttal nem csupán flörtről van szó. Komoly érzelmeket táplál a lány iránt, amit számos alkalommal be is bizonyít. Alapjában véve nagyon kedves és tisztaszívű személyiség.

Rokujou Miyuki:
Shizuma legjobb barátnője és a Diáktanácsban a St. Miatre Girls Academy képviselője. Mindig Shizuma mellett ál és igyekszik kordában tartani csapongásait. Ritkán látni mosolyogni, talán Shizuma miatt. Ő az egyetlen aki tudja, mi történt barátnője múltjában, így némileg megértő, de felelősnek tartja magát Shizuma tetteiért. Kedves, de komoly és kötelességtudó.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.