Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2495335

Regisztrált felhasználók
száma:
24709

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
TimeLord
2020-10-26 16:16:18
Xagoo
2020-10-26 13:28:17
AttilaKovács
2020-10-26 12:46:18
Sylvuh
2020-10-26 01:01:53
ErenJager
2020-10-25 22:25:10
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Cinderella Boy (TV)
* * * *
シンデレラボーイ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:05:17
Létrehozás időpontja: 2008-08-19 15:45:04
Eddig megtekintve: 2143 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Akció; Kaland; Komédia; Természetfeletti;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2003

Ismertető:

A történetet a Monkey Punch készítette, melyben egy, jobban mondva két magándetektív közel sem hétköznapi életét követhetjük nyomon. Hinamatsuri Ranma a magánnyomozó iroda vezetője, társa pedig Shirayuki Rella a nyughatatlan természetű dúsgazdag nő. A színhely pedig egy képzeletbeli város Kirin Town, amely saját pénznemével egy törvényellenes európai városállam, ahol bőven akad dolguk a magánnyomozóknak is. Ezt mutatja a neve is ami az angol "killing" szóból származik, ami "ölni"-t jelent.
A legendás párosunk ezúttal is egy ügyet próbál felgöngyölíteni, ám most talán túl nagy fába vágták fejszéjüket és halálos üldözés veszi kezdetét. Viszont a szerencse nem áll melléjük és lezuhannak egy szakadékba, ám valahogy mégis túlélik. Egy titokzatos orvos megműti őket, de nem akárhogyan. Ranma és Rella egy testet kapnak és minden éjjel éjfélkor Ranma átváltozik Rellává, majd a következő éjjel vissza változik Ranmává. A helyzetet tovább nehezíti, hogy egyikük sem emlékszik az előző 24 órára, vagyis nem tudnak az alakváltásról, sem egymás létéről.
A szereplők neve nem véletlen, ugyanis mindkettőnek megvan a maga jelentésvonzata. Ranma neve a már valószínűleg sokak által ismert Ranma 1/2 sorozat főhősétől származik, aki szintén fiú-lány alakváltásra volt képes. Rella pedig Hamupipőkéről kapta a nevét (angolul Cinderella) egy kis szójátékkal, aki éjfélkor szintén változásokon ment át. Valamint Rella vezetékneve a Shirayuki egy japán legenda főszereplőjének neve, így többszörösen is utal egy másik történetre. A harmadik egyezés pedig magában a címben van a már említett Hamupipőke mesével.
A történet nem megszokott és rengeteg humoros jelenet forrása. A város érdekes keveréke a 60-as éveknek és egy futurisztikus világnak, ahol fegyvercsempészek, emberrablók és ki tudja hányféle bűnöző vert tanyát.

Szereplők:

Hinamatsuri Ranma:
Szinte már analfabéta, de mindenképpen technikától ódzkodó főhős, akinek célja, hogy megtisztítsa a várost a fertőtől. Jószívű és nem tud egyetlen felkérésnek sem ellenállni, még akkor sem, ha nem hoz nagy pénzt a konyhára. Amolyan régi vágású, aki nem szereti a változásokat. Régen ő maga is gengszter volt.

Shirayuki Rella:
Fiatal, életvidám és veszélyeket kereső milliomos lány, aki Ranmához csatlakozva létrehozta az R&R Agency magánnyomozó irodát. Imádja az alkoholt és jól is bírja nő létére. Igazi technikai zseni, szereti a számítógépeket így jól kiegészíti Ranma ügyetlenségét. Kiváló szeme van az ékszerekhez és ránézésre meg tudja mondani valamiről, hogy hamis-e vagy valódi. Az ő családja sem mentes a sötét titkoktól, ugyanis az apja egy bűnöző szervezet feje, így érthető, hogy elidegenedik tőle.

Son Tai Jin:
A város legnagyobb gengsztere, aki Ranma életét akarja. Mindennek ellenére azonban a nyilvánosság előtt igen jó a megítélése.

Alice:
Egy rejtélyes nő, aki mindig Ranma után kémkedik hol segítve őt, hol pedig útját állva.

Dorothy:
Rella házvezetőnője, aki cseppet sem kedveli Ranmát. A ház gondozása mellett nagy figyelmet fordít Rella védelmére, így különféle szerkezeteket gyárt a lány számára, amikkel megvédheti magát.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Aqualuna

2008-08-20 16:48:56

A Shirayukiról nekem speciel Hófehérke jutott eszembe (Shirayuki-hime)