Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2496127

Regisztrált felhasználók
száma:
24718

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
11kong11
2020-10-30 23:13:43
csviki18
2020-10-30 20:41:37
megan17
2020-10-30 20:36:18
Grimlock
2020-10-30 17:58:56
Rachel719
2020-10-30 14:21:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Memories Off 2nd (OVA)
* * * *
メモリーズオフ セカンド; メモリーズオフ 2nd

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-09-06 05:03:59
Létrehozás időpontja: 2008-09-02 13:59:01
Eddig megtekintve: 1629 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: OVA
Műfaj: Dráma; Hárem; Romantika;
Epizódok száma:
3
Japán megjelenés éve: 2001

Ismertető:

A történet alapját visual novel adja, amit különböző konzolokra fejlesztettek és 2001-ben jelent meg.
Az első sorozathoz hasonlóan ez a történet is szerelemről szól, de ezúttal egy szerelmi háromszögről két lány és egy fiú között. A főszereplő Inami Ken egy napon arra eszmélt, hogy nagyon csinos lány nyújtja felé a mobiltelefonját azzal a szándékkal, hogy visszaadja, ugyanis a fiú elvesztette. Mint kiderül a lány már régebb óta figyeli a fiút és mint égből a villámcsapás úgy éri a Kent a felismerés, hogy a lány szerelmet vall neki. Ekkor hullanak le a tél első hópelyhei és Ken a választ nem adja meg, ám a következő tavasszal mégis együtt látjuk turbékolni a két fiatalt. Shirakawa Hotaru egy nagyon kedves lány, aki már nagyon régóta szemet vetett Ken-re, ám mindezidáig nem mert közeledni felé. A mobiltelefon jó ürügy volt az ismerkedésre és ahogy kiderül a számításai be is jöttek. Ám a felhőtlen együtt töltött boldog pillanatokat mégis beárnyékolja egy gondolat, amely nem hagyja nyugodni Hotarut. Ken nem válaszolt neki azon az estén, és csak akkor mondja, hogy szereti a lányt, amikor rákérdez. Vajon tényleg szereti őt?
Mindeközben Ken megismerkedik egy véletlen folytán Hotaru barátnőjével, Tobise Tomoéval, aki első látásra beleszeret a fiúba, de mivel a barátnője barátjáról van szó elfolytja magában az érzéseket. Egy alkalommal az egyik előadására gyakorol, mivel színésznek készül, és egy szerelmes jelenet párbeszédét szavalja, amikor a fiú meghallja. Az elhangzott monológ zavarba ejtően hasonlít a két fiatal helyzetére és Ken egy pillanatra, félreérti a lányt. Persze a tévedés kiderül, mindazonáltal Ken szívébe, mégis befészkeli magát egy érzés, amely Tomoe felé húzza őt. Innentől kezdve a történet drámai fordulatot vesz. Egy este elcsattan a csók, amely mindent felborít, amiről eddig azt hitték a szereplők, hogy így van rendjén. Tomoét furdalja a lelkiismeret, hogy hagyta magát elgyengülni, Ken pedig kerüli Hotarut-, ami azt eredményezi, hogy a lány megérzi a fiú bizonytalanságát és mély depresszióba borul. Kenen múlik minden döntés, hiszen neki kell választania Hotaru és Tomoe között, de az biztos, hogy bármi is lesz, mindhármuk élete gyökeresen megváltozik…

Szereplők:

Inami Ken:
A főhős, aki két lányba szeret bele egymás után, de nehezen tér napirendre saját érzései felett. Szereti Hotarut tiszta szívéből és borzasztó lelkiismeret-furdalás lesz úrrá rajta, amikor megcsókolja Tomoét. Mindemellett nem akarja megbántani egyik lányt sem, de ez persze elkerülhetetlen. Ebből a szempontból, gyenge jellemnek mondható, hiszen valójában nem is ő hozza meg a végső döntést.

Shirakawa Hotaru:
Életvidám lány, aki mindig Kenhez menekül a tanulás kínjai elől. Rajongásig imádja a fiút és mindenre képes, hogy boldoggá tegye őt. Még arra is hajlandó lenne, hogy ott aludjon a fiúnál, ám amikor az visszautasítja, még inkább elbizonytalanodik Ken érzéseiben. Imád zongorázni, és mivel éppen egy megmérettetésre készül, a lelki válság nem jön igazán jókor.

Tobise Tomoe:
Hotaru legjobb barátja. Egy véletlen folytán ismeri meg Kent és azonnal beleszeret, ám tudja, hogy ez számára tiltott gyümölcs. Mégis egy romantikus estén nem képes úrrá lenni érzésein és megcsókolja a fiút, amiből borzalmas dráma kerekedik. Szégyelli magát, mert nem volt elég erős és pontosan annak okoz fájdalmat, akit szeret.

Minami Tsubame:
Mint valami előre látó jós, figyelmezteti Kent egy közelgő viharfelhőre az életében, de persze a fiú erre csak később jön rá. A nyári iskolában tanárnő, és ugyanabban az épületben lakik, mint Tsubame. A történet csodabogarának is tekinthető, időnkénti furcsa viselkedése miatt.

Shirakawa Shizuru:
Hotaru nővére, aki aggódva figyeli húga lelkiállapotát. Bár nem mond neki semmit a lány, zongorajátékából azonnal rájön, hogy valami baj van a szerelmesekkel, ám Kent hiába kérdezi.

Nakamori Shouta:
Ken legjobb barátja. Figyelemmel kíséri Ken szerelmi életét, de nem szól bele, csak időnként megjegyzéseket tesz. Hotarut nagyon kedveli és aggódik miatta, de nem avatkozik bele az ügyükbe.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.