Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2519305

Regisztrált felhasználók
száma:
25045

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1660

Utolsó 5 látogatónk:
minato2002
2021-01-18 01:38:06
Babosp11
2021-01-18 01:02:25
plaszi
2021-01-18 00:52:59
Gabca99
2021-01-17 23:27:41
Mark50
2021-01-17 23:08:48
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

_summer (OVA)
Underbar Summer * * * *
アンダーバーサマー

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 22:16:31
Létrehozás időpontja: 2008-09-14 12:25:56
Eddig megtekintve: 2118 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Junichi

Típus: OVA
Műfaj: Életkép; Játék; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
2
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

A 2 részes OVA, egy light novelből adaptált történet, amit érdeklődés felkeltés gyanánt szántak a közönségnek, gyakorlatilag a a light novel alapján készült játék reklámja volt.

Főszereplőnk Kaizu Takumi egy középiskolás srác, aki éli mindennapjait, nem hétköznapi, bár számára megszokott körülmények között, barátja Funada Osamu-n kívül csak lányok veszik körül.
Ez még nem is lenne baj, addig a pillanatig, amíg Funada meg nemi kérdezi tőle, hogy van-e valaki, akit kedvel. A történet tehát ezzel a mondattal kezdődik.

Egy osztálykiránduláson vagyunk, Takumi és Funada, a melegvizes fürdőhöz lopakodnak, hiszen 2 osztálytársuk és egyben barátjuk, Ebizuka Shino és Hatano Konami épp fürdőzni szeretne, természetesen törölköző nélkül. Konami kicsit bátortalan, de Shino mégis lerángatja róla a törölközőt. a két fiú persze ebben a pillanatban esik ki a bokorból. És jön a bosszú: azon az éjjelen kint alszanak megkötözve a ház előtt :D

A következő nap úgy indul, mint a többi, Takumi reggel felkel, majd kelti húgát, Sana-t. Sana Takumi mostohahúga. Ez nem is olyan egyszerű feladat. Közben Konami már lent készíti a reggelit, minden reggel átjön, hogy ezt megtegye. Megjelenik Sana osztálytársa Amano Chiwa is, aki épp rajtakapja Takumit, ahogy Konami hátsó felét bámulja. A kiránduláson történt beszélgetés, és a kérdés, hogy van-e olyan lány, akit kedvel, felkeltette érdeklődését egyre jobban a lányok iránt. Nem kell itt semmi perverzre gondolni, csak egyszerűen nagyon elkezd gondolkodni. A közös reggeli után elindulnak az iskolába. Útközben találkoznak Shino-val és Osamu-val. Persze Shino még mindig haragszik a történtek miatt és gyötri a 2 fiút. :D

Az iskolában újabb lány jelenik meg, Shimazu Wakana, ő Takumi felett jár, de gyengéd érzelmeket táplál a fiú iránt. Vele van kísérője, Kawakami Yuno, aki védi őt a fiúktól, hiszen elég népszerű az iskola fiútáborának körében. Egyre jobban kezdi foglalkoztatni a kérdés Takumit, hogy van-e valaki, akit tényleg kedvel.
Shino, Konami, Takumi, és Osamu iskola után elmennek törzshelyükre egy kávézóba. Ott is előjön Takaumi magánéleti "problémája". Közben Osamu is mindent megtesz azért, hogy barátnőt szerezzen, bár elég sokszor visszautasítják, ez nem veszi el a kedvét, sorra írja a leveleket. :) Az első rész egy fesztivállal zárul, majd utána egy közös házibulival Takumiék házában, amit évek óta nem rendeztek már.

A 2. rész ismét fürdőzéssel kezdődik, bár most már fürdőruhában a lányok. Takumi most nincs velük, ő Wakana-t tanítja horgászni, de nem ússza meg szárazon a dolgot.
Egyre inkább a lányok kerülnek előtérbe Takumi számára. Kicsit későn, de észreveszi, hogy mindenki mekkorát változott körülötte, kezdenek egyre nőiesebbek lenni. Pl.: húga főzni tanul. Persze a fiú is sokat változott, csak ezt ő nem veszi észre. A kávézóban a tulajdonossal folytatott beszélgetés döbbenti rá erre. Aztán még előjön pár emlék a gyermekkorukból és a történet tűzijátékkal zárul. Többet nem mesélek, azért legyen mit megnézni is :D

De hogy a fiú kit választ? A gyermekkori barátot? A mostohahúgát? Vagy esetleg valaki mást? Ez sajnos nem derül ki a történetből. :)

A grafika szép az opening és ending se rossz. De a történet túl rövid, lehetett volna hosszabb is. Sok minden lett besűrítve a két részbe. De egyszer mindenképp nézhető.

Jó szórakozást hozzá, ha valaki úgy dönt, megnézi. 50 percet szerintem megér, de nem egy meghatározó alkotás.


Főbb szereplők:

Kaizu Takumi:
Ő a főszereplő, köré csoportosulnak a lányok. Kedves fiú és népszerű is a körükben, csak tapasztalatlan a lányok terén, néha maga se tudja mit akar, bizonytalan érzelmeit illetően. Először kevés érdeklődést mutat a másik nem iránt, de ez változik, bizonyos események miatt. Takumi, Osamu, Shino és Konami gyermekkoruk óta jól ismerik egymást, jó barátok, sok közös élményük, emlékük van.

Funada Osamu:
Takumi barátja, mókás figura. Neki sincs barátnője, de mindent megtesz, hogy szerezzen egyet. Ő és Shino sokat veszekednek, de ezek inkább a köztük lévő szoros kapcsolatról árulkodnak. Ő azért érdeklődőbb a lányok iránt. Az ő ötlete volt, hogy lessék meg a lányokat fürdés közben, és meglesi Shino-t is, amikor átöltözik. Kicsit talán túl érdeklődő is :D

Ebizuka Shino:
Takumi és Osamu gyermekkori barátja, kicsit agresszív jellem néha, de nagyon érzékeny lány, a történet során ez egyre inkább megmutatkozik. Belép a tea ceremónia klubba is, bár nem lesz a legügyesebb. :)

Hatano Konami:
Takumi legközelebbi barátja, ő jár át hozzá reggelit készíteni minden nap. Szép és aranyos teremtés, szerintem a történet alapján Takumi leginkább őt szereti a lányok közül. Kedves és ugyanakkor könnyen zavarba jön. Van Takumival egy közös titkuk, egy hely amiről csak ők ketten tudnak, egy titkos hely. A 2. részben erre is fény derül.

Kaizu Sana:
Takumi mostohatestvére, bár hogy, hogyan (kinek a gyermeke) az nem derül ki. Ő is középiskolás, de gondjai vannak a felkeléssel. Mindig vidám és energikus, futás közben sokszor elesik, szóval ügyetlen is. De szerintem nagyon jól eltalálták a karakterét.

Shimazu Wakana:
Takumi felett jár egy évvel az iskolában. Róla nem sokat tudunk meg, népszerű a fiúk körében és kedveli Takumit. Bár különleges lány lehet, mert nem szokott a menzán ebédelni, ez az első alkalom, hogy ezt teszi. Azt mondja, hogy elfelejtett csinálni ebédet magának, szóval biztosan jól tud főzni. A menzán találkozik Takumival, meg is említi a fiúnak, hogy nem bánná, ha pl. odahívná az asztalához a fiú, ez őt egyáltalán nem zavarná, sőt szeretne több időt tölteni a fiúval. Ezért is mennek szerintem horgászni.

Kawakami Yuno:
Ő elsős középiskolás Wakana testőre, elég harcias jellem. Hogy, hogy került Wakana mellé az nem derül ki. Ő is elmegy horgászni Takumival és Wakana-val, miatta ázik el a fiú. :)

Nanao Hinako:
Róla eddig nem beszéltem, ő keveset szerepel. Takumiék tanára, minden pénzét TV Shop-os dolgokra költi, ezért a menzán kuncsorog, hátha kap egy kis kósza ennivalót. Az egész fizetését elkölti a fesztiválon. Nem tud gazdálkodni a pénzével. Az órái után mindig egy chibi lányfigura törli le a táblát. Hogy ő ki lehet nem tudtam rájönni. Ha valakinek sikerül, szóljon. :)
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.