Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2495773

Regisztrált felhasználók
száma:
24715

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
laracroft
2020-10-28 23:45:22
iviczl
2020-10-28 23:31:23
Rachel719
2020-10-28 20:56:32
TimeLord
2020-10-28 20:54:47
Grimlock
2020-10-28 19:11:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kamikaze Kaitou Jeanne (TV)
Phantom Thief Jeanne * KK Jeanne * * *
神風怪盗ジャンヌ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-07-13 19:02:05
Létrehozás időpontja: 2007-09-30 00:00:00
Eddig megtekintve: 4286 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Keiko

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Romantika; Shoujo; Történelmi;
Epizódok száma:
44
Japán megjelenés éve: 2000

Ismertető:

Kusakabe Maron egy átlagos középiskolás lány (lenne), viszont esténként különböző tárgyakat "lop" el, persze nem pénzért cserébe, hanem hogy elfogja a bennük lévő démonokat (a tárgy gazdáját is megszállja a démon). Ebben segít neki Fin (ő egy angyal), aki elmondta, hogy ő Jeanne d'Arc reinkarnációja és hogy ne gyengüljön Isten ereje, el kell fognia a szép tárgyakban élő démonokat. Eddig nem is lenne probléma, csakhogy Maron legjobb barátnője, Toudaiji Miyako, pont Jeanne-ra pályázik, letartóztatás terén. (Nem nehéz annak, akinek az apja a rendőrségnél dolgozik). Eközben feltűnik egy új szomszéd és egyben osztálytárs is Maron és Miyako házában, mégpedig Nagoya Chiaki személyében. A "kissé" felvágós srác állandóan Maron-t figyeli, és azt szeretné, hogy járjanak. Persze Maron nem érdeklődik iránta (az elején), így nyugodtan hagyja, hogy Miyako lecsapjon rá. Ugyanakkor Jeanne-nak akad egy vetélytársa esténként, akit Sinbad-nak hívnak és egy Access nevű angyal az oldalán próbálja a tolvajlányt megelőzni az összegyűjtött démonok terén. Fin szerint ők a Sátánnak dolgoznak, bár ebben még ő sem biztos. A bonyodalmak csak ezután jönnek, ugyanis Maron beleszeret Chiaki-ba, így egyre nehezebben tudja ígéretét betartani Miyako-nak. Összességében érdemes megnézni (a vége már nagyon jó), de aki nem akar egy kicsit csalódni, annak ajánlom, hogy csak az anime után olvassa el a mangát.

Szereplők:


Kusakabe Maron/Kaitou Jeanne:

16 éves, egyedül él ugyanabban a háztömbben, mint Miyako (sőt egymással szemben). A szülei külföldre utaztak a munkájuk miatt, és igazából ez okozza Maron magányosságát. Gimnasztika klubba jár és jól tud főzni. Jeanne-ként sok problémája van a rendőrséggel, főleg Miyako-val. Néha elég nehéz rávennie magát, hogy lopjon, de mindig megtalálja, hogy mibe kapaszkodjon. Egy idő után kezdi megszeretni Chiaki-t, bár nem könnyen vallja be magának se. Kiskorában sokszor megvédte Miyako-t. Fél attól, hogy elárulják, ezért inkább nem akar bízni senkiben, és egymaga akar talpra állni. A második évadtól kezd nehezebbé válni Maron küldetése, ugyanis a démonok egyre gyakrabban támadják meg a közeli ismerőseit.
Seiyuu: Kuwashima Houko (Chobits-Minoru, Inuyasha-Sango)

Toudaiji Miyako:

16 éves, a szüleivel él szemben Maron lakásával. Apja rendőr, és ebből rögtön hasznot is húz, ugyanis minden rabláson jelen van, hogy csapdákat állítson fel Jeanne-nak. Van egy bátyja, Subaru, bár ő csak egy epizódig kap helyet. Kiskorában sokszor megvédte Maron, majd pár év múlva, mikor Jeanne felbukkant, egy páran azt mondogatták, hogy Maron-ra hasonlít az újdonsült tolvajlány. És hogy az ellenkezőjét bizonyítsa, el akarja kapni Jeanne-t. Legnagyobb félelme, hogy tényleg igazat mondtak a többiek, és esténként barátnőjét akarja elfogni. Kicsit makacs lány, és állandóan próbálja elcsavarni Chiaki fejét.
Seiyuu: Matsui Naoko (Ranma 1/2-Shiratori Azusa)

Nagoya Chiaki/Kaitou Sinbad:

16 éves, Maron közvetlen szomszédja. Elszökött otthonról és szintén egyedül él. Maron-t szemeli ki magának (az okát nem mondom el), bár kosarat kap. Általában felvágós és szereti ugratni az embereket. Sinbad-ként megpróbálja Jeanne-t rávenni, hogy hagyjon fel a lopással, és ehhez képes akármit bevetni ahhoz, hogy elérje célját. Ha nagyon komoly a helyzet, akkor tud kedves is lenni, bár az elején ez nem igazán jellemző rá. Neki sem volt valami fényes gyerekkora, ugyanis 5 éves korában meghalt az édesanyja, és ezután az apja állandóan újraházasodott. Apja egyébként az egyik kórház igazgatója és orvosa, tehát Chiaki-nak is ezt kellett volna folytatnia. Van egy jegyese (akit persze a tudta nélkül választottak), Sazanka Yashiro, akihez nem igazán kedves, és fel is bontják ezt a kapcsolatot.
Seiyuu: Chiba Susumu (Ayashi no Ceres-Mikage Aki)

Minazuki Yamato/Iinchou:

16 éves, egy osztályba jár Maron-ékkal. Mindenki csak osztályelnöknek nevezi, és nem túlságosan tartozik a főszereplőkhöz. Maron-t szeretné ő is megszerezni, ezért Chiaki-ban inkább a riválist látja. Igazából nagyon bátortalan, ezért nem kelti fel senki érdeklődését. El szeretné Sinbad-ot kapni, hogy elnyerje Maron szerelmét. A nagyapja egy vállalat vezetője, a szüleiről nem tudni semmit. A részek többségében szerepel, de a végére teljesen eltűnik. (Ezért is jó utána olvasni a mangát.)
Seiyuu: Takahashi Naozumi (Futari wa PreCure-Misumi Ryouta)

Fin Fish:

Fél-angyal, aki azért jött a Földre, hogy segítsen Jeanne d'Arc reinkarnációjának. Ő szokta küldeni a figyelmeztető kártyát a célpontnak, amiért Maron általában leszidja (mi van, ha ő nem akar lopni?). Fin magyarázza el Maron-nak, hogy miért kell lopnia, és be szokott segíteni neki, mivel a normális emberek nem látják az angyalokat. Sokat nyafog, makacs is, de azért valamilyen szinten szereti Maron-t. Access valahonnan ismeri őt, de erre nem emlékszik, így akárhányszor elmondja neki (akció, vagy rohanás közben), hogy szereti, mindig kikosarazza. Fin szerint a Sinbad-Access páros a Sátánnak gyűjti a démonokat. Képes megérezni a tárgyakban levő gonoszt, és így mindig tudja értesíteni Maron-t. Az első évad végén, mikor összegyűjtötték az "összes" démont, el kell mennie, de megígéri Maron-nak, hogy hamar visszajön. Ezek után már csak a második évad végén tér vissza egy sötét titokkal, amit szintén nem árulok el.
Seiyuu: Nishihara Kumiko (Sailor Moon-Diana)

Access Time:

Fekete-angyal, aki Sinbad-nak segít megállítani Jeanne-t. Ugyanúgy képes megérezni a démonokat, mint Fin, és ő is küld figyelmeztető kártyát a célpontnak. Nem valami komoly személyiségű, általában valamilyen vicces helyzetbe kerül. Szereti Fin-t, bár ez nem kölcsönös (csak a legvégén).
Seiyuu: Yajima Akiko (Ayashi no Ceres-Sahara Miori)

Jeanne d'Arc:

Nem tartozik ebbe az időbe, de nagy szerepet játszik a történetben. Jeanne d'Arc a középkorban megmentette Franciaországot az angolok támadásától. Hitt Istenben, de a győzelem ellenére boszorkányság miatt máglyán elégették. Isten viszont elérte, hogy a lelke újjászülethessen, és így lett Maron Jeanne d'Arc reinkarnációja. Volt viszont egy kedvese, akitől nem fogadhatta el a jegygyűrűt a küldetése miatt. Igazából Jeanne-t az emberek árulták el, azzal hogy elégették. Az utolsó pár részben kap nagy szerepet, és egy időutazás során élőben is találkoznak vele Maron-ék. Érdekesség: Jeanne d’Arc valóságban is létezett.
Seiyuu: Tsuru Hiromi (Gravitation-Seguchi Mika)

Shikaido Hijiri-sensei/Noin:

A démonvilágból jön a Földre a második évad elején. Célja, hogy meggyengítse isten erejét azzal, hogy Jeanne d'Arc reinkarnációját megöli. Tud mindent Maron-ról, így könnyen elhitet vele mindent, amit szeretne. Ráadásul történelem tanárnak adja ki magát, hogy a lány közelében legyen és azt szeretné, hogy ne bízzon senkiben. A középkorban ő volt Jeanne d'Arc szeretője, de Istent hibáztatta, amiért kedvesét máglyán elégedték, így örök bosszút fogadott és Sátán oldalára állt át, démonként. A középkori "kiruccanástól" kezdve egész szimpatikus szereplő lesz, bár nem sokáig.
Seiyuu: Yamaguchi Kappei (Inuyasha-Inuyasha, Rizelmine-Tomonori)

Mist:

Noin-nal együtt érkezik a Földre ugyanazzal a céllal. Kettejük közül ő az, aki fejest ugrik mindenbe. Közvetlenül támadja Maron-t és minél gyorsabban végezni akar vele. Természetesen neki ez lesz a veszte.
Seiyuu: Yamazaki Wakana (Sailor Moon-Cooan)

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 10
Korábbi hozzászólások:
1. 2.

10.

Petra55

2012-03-10 15:03:19

Én nagyon szeretem ezt az animét [ - mosoly]

9.

defdani

2011-07-14 11:32:16

Ez egy jó sorozat! én szerettem... jó leírás!

8.

Jillian

2010-04-23 00:17:30

Hmm... Noin! ^.^ De szerettem őt anno! (L)

7.

jeanne 93

2009-12-28 19:37:33

Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni magyarul?

6.

Elektra

2009-12-14 15:38:20

Nekem is tetszik. Bár felirat nélkül anno csak bele bele néztem, de nem nagyon értettem, ezért nem néztem. Most viszont nagyon jó feliratosan. Így már megéri. Két nap alatt végignéztem 24 részt. Gondolhatjátok