Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542594

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
Grimlock
2021-04-14 15:39:47
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Yamato Nadeshiko Shichi Henge (TV)
Perfect Girl Evolution; The Wallflower, Yamanade * * * *
ヤマトナデシコ七変化♥

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2008-10-26 17:41:06
Létrehozás időpontja: 2008-10-22 09:32:00
Eddig megtekintve: 5016 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Ingrid

Típus: TV
Műfaj: Hárem; Horror; Komédia; Paródia;
Epizódok száma:
25
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

Ez az anime bizony egy kőkemény paródia és fricska. És hogy mit parodizál ki? Olyan műfajt, amit előtte nem sokan, és ez a szappanoperák világa, fűszerezve egy kis horrorral és az Ouran-ból is megszokott háremmel. Hogy ebből az egyvelegből mi sülhet ki? Hát egy fárasztó poénokkal teletűzdelt sorozat!

Először is adva van egy kollégium, ahova csak a legjobbak és a leggazdagabbak járhatnak. Igen, ahogy azt már megszokhattuk, ez 4 rendkívül helyes fiú kiváltsága csak, akikért esedeznek a nők. De ki hitte volna, hogy az istenítés bizony fárasztó is lehet? Pedig lehet, és ez a 4 fiú már eléggé unja is azt, hogy akárhova mennek a nők bomlanak utánuk. (Én biztos nem unnám meg ^_^) Ezért, hogy valami változatosság is legyen az életükben, az igazgatónő kitalál nekik egy feladatot. Méghozzá azt, hogy varázsolják az unokahúgát gyönyörű nővé, és szoktassák le a rossz hobbijairól. Ha ez sikerül nekik, akkor ingyen lakhatnak a kollégiumban (ez egy nagyon jó ajánlat, ugyanis a lakbér rettentően magas). Viszont ha nem járnak sikerrel, a bér tripláját kell fizetniük. A fiúk természetesen belemennek, hiszen sármjukkal mindenkit levesznek a lábáról, nem lehet nehéz ez a feladat sem. Gondolják ők! Hehehe! De aztán megjelenik Sunako, és a könnyen jött pénzről szőtt álmok szertefoszlanak. Ugyanis Sunako maga a megtestesült horror! És hogy mi teszi ilyen félelmetessé szegény lányt a fiúk szemében? Nos, Sunako imádja a horror filmeket, utálja a napfényt, ha teheti fekete köpenyben jár, és a barátai is meglehetősen "érdekesek". És bár ha meglát egy helyes pasit azonnal folyik az orra vére, utálja a fiúkat, főleg a helyes fiúkat! Szóval a 4 sármőrnek nem lesz könnyű dolga a lánnyal, tetejébe, hogy még csak nem is szép! A feladat szinte kivitelezhetetlennek tűnik, de hőseink megküzdenek vele, és ez rengeteg komikumot fog eredményezni.

Bár az ötlet annyira nem ismeretlen, a kivitelezés mindenképpen egyedülálló. Az animében felfedezhetjük a szappanoperák jellegzetességeit is, pl. a csúna lányból szépet csinálnak, és a horror félelmetes elemeit, valamint a hárem jellegzetes poénjait. A sorozat önmagában, ha úgy vesszük, sablonok tobzódása. De pont ettől kap egyfajta bájt, és ez teszi olyan jóvá. Mielőtt a helyzet túl romantikussá válna, szinte bombaként robbannak a Sunako-ból áradó horror elemek, és ez alaposan megdolgoztatja a rekeszizmokat. A hárem elemek közé egy kis utálatot kevertek a készítők, mely szép lassan szimpátiává fog alakulni, és ki tudja, talán szerelemmé is? A csattanó a sorozat végéig várat magára, így őrizve meg a paródia-e jellegzetes hangulatát. Ahogy Sunako-nak, úgy a fiúknak is egyedi, egymástól különböző személyisége van, ami szintén táptalaja a poénoknak. Érdekesség, és jó pont még a sorozatban, hogy a szereplők folyamatos jellemfejlődésen mennek át.
A zene jókor van jó helyen, és tökéletesen passzol a jelenethez. A grafika is szépre sikerült. És még egy kis fricska: a chibik. Az alkotók rengeteg chibit beleraktak az animébe, sokszor nem is a helyzet komikussága miatt, hanem hogy a chibiket is kifigurázza. És ez sikerült is!

Bár a poénok már-már fárasztóak, és minden komolyságtól mentes, ez egy kiváló anime, amit ajánlok mindenkinek, aki csak egy kis nevetésre vágyik. ^_^

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

Androsama

2011-08-24 18:52:16

Őszintén szólva, nem dobtam hátast a grafikától, ami szerintem kifejezetten csúnya lett. A történet meg inkább a live-ban tetszik.

2.

Barbara-chan

2008-11-06 20:21:31

torrentről gondolom le lehet
én mondjuk most emuleről szenvedem az orosz/japán szinkronos rawját^^"

1.

Barbara-chan

2008-10-28 10:51:20

na ez az az anime amit még mindig nem sikerült megnéznem XD - fetrengo nevetés
az első része anno mikor megnéztem tetszett