Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2461499

Regisztrált felhasználók
száma:
24337

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
kuktikula
2020-06-02 13:13:10
Neliel00
2020-06-02 12:22:08
babity
2020-06-02 12:01:05
telescope
2020-06-02 11:00:31
vegel2017
2020-06-02 10:28:14
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Aa! Megamisama! (OVA)
Ah! My Goddess! * * * *
ああっ女神さまっ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 20:57:45
Létrehozás időpontja: 2007-10-03 00:00:00
Eddig megtekintve: 1955 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: OVA
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
5
Japán megjelenés éve: 1993

Ismertető:

Morisato Keiichi egy fiúkollégiumban lakik, és mint mindig a többiek most is őt bízták meg egy fontos feladattal, amíg ők távol voltak. Egy fontos telefonhívást vártak. Várakozás közben Keiichi megéhezik, és úgy dönt rendel telefonon valami harapnivalót. Szerencsétlenségére, vagy éppen szerencséjére félretárcsázik és egy kedves női hang jelentkezik be. Az Istennői Forróvonalat hívta és azon szerencsések közé tartozik, akiknek lehet egy kívánságuk és hogy a hang tulajdonosa bebizonyítsa valódiságát, hamarosan előmászik a falitükörből. Keiichi egyik döbbenetből a másikba zuhan, amikor az istennő megkéri, hogy tegye fel kívánságát. Szegény fiú azt hiszi, hogy kollégiumtársai tréfájának áldozata, így kis hezitálás után kimondja, nem éppen meggondolt kívánságát. Vagyis hogy a lány, becses nevén Belldandy maradjon vele a barátnőjeként. A kívánság elfogadva, a szerződés megköttetve. Tehát onnantól, hogy kimondta a szavakat Belldandy elválaszthatatlanul a társa marad, csakhogy van egy kis bökkenő. A fiúkollégiumban nem maradhat lány. Így rövid úton távozniuk kell a koleszból és saját otthont találniuk. Így kezdődik közös kalandjuk, mely közel sem zökkenőmentes. Ugyanis hamarosan megismerkedhetünk a mindig kotnyeles Urddal, Belldandy nővérével, aki mindenáron össze akarja boronálni a fiatalokat a maga sajátos módján. És a húgával Skulddal, akinek szörnyen hiányzik nővére és céljául tűzi ki, hogy elszakítsa Keiichitől. Ráadásul egy idő után maga Isten áll kettejük közé, még nehezebb helyzetbe hozva a párt.


Szereplők:

Morisato Keiichi:
Félénk és szerény fiú, akinek ez idáig nem nagyon volt barátnője. Nagyon nehezen alkalmazkodik új helyzetéhez és megpróbál ellenállni, de az Isteni erő összeköti a lánnyal, és akárhányszor megpróbál ellene fellázadni, mindig baj éri. Kiváló a motor sportokban és a klub tagokban jó barátokra is talál.

Belldandy:
Első rangú istennő. Őt tárcsázza fel tévedésből Keiichi és a kívánság hatására a fiúhoz köti életét. Igazi tisztaszívű egyéniség. Gyönyörűen énekel és jól kiismeri magát a háztartásban. Nagyon megkedveli a fiút, de egy kicsit honvágyat érez valódi otthona után is. Varázserejét ritkán használhatja, mert hamar kimerül tőle.

Urd:
Másodosztályú istennő, Belldandy nővére. Szülei révén félig démon, ami a természetén is meglátszik. Alapjában véve mindig jót akar, de a démoni vér kiütközik rajta, ezért gyakran túllő a célon és rosszul sülnek el a dolgok és ezért büntetésből a Földön kell maradnia húgával.

Skuld:
Belldandy húga. Nagyon okos lány és kitűnő minden műszaki dolog szerelésében. Különféle szerkezeteket gyárt. Célja elérni, hogy Belldandy visszatérjen a mennybe. De mivel lebukik, büntetésből a Földön kell maradnia nővéreivel.

Morisato Megumi:
Keiichi nővére, aki látogatóba érkezik öccséhez. Meglepi a dolog, hogy testvére egy lánnyal lakik egy fedél alatt, de nem ellenzi a dolgot, sőt úgy tűnik támogatja.

Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Jillian

2011-06-17 22:23:06

Még ált. suliban a tolltartómon volt rajta pár figura az animéből, így már csak ezért is kedveltem az animét.

1.

GG

2007-12-05 22:21:43

Nagyon szeretem ezt az anime-t és csak ajánlani tudom mindenkinek!