Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2503881

Regisztrált felhasználók
száma:
24798

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
sora148
2020-11-23 20:33:51
Grimlock
2020-11-23 18:27:43
Bandi211
2020-11-23 16:35:45
Csabesz
2020-11-23 15:23:20
Sayuki Stella
2020-11-23 14:35:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Girls Bravo (TV)
GIRLSブラボー * * * *
ガールズブラボー

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:14:17
Létrehozás időpontja: 2010-10-21 22:33:50
Eddig megtekintve: 2323 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Shiratori kun

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Ecchi; Hárem; Komédia; Paródia;
Epizódok száma:
24
Japán megjelenés éve: 2004

Ismertető:

Vigyázat! Ez a mű csak azoknak ajánlott, akik bírják cérnával az extrém sok ecchit és olyan székben ülnek, amiből még a percenkénti röhögő görcs okozta izomrángástól sem esnek le!

A történet:
Sasaki Yukinari tipikusan az a fiú, akit egy ilyen animében főszereplőként láthatunk. Kistermetű, félénk, babaarcú és lányallergiás. Igen: lányallergiás. Abban a pillanatban, hogy hozzáér egy nőnemű személy, vörös kiütések lepik el.
Yukinari egyedül él a lakásában, mert a szülei sosincsenek otthon. Egy nap Kirie, a szomszédban lakó lány nála akar fürdeni, mivel náluk elromlott valami a fürdőszobában. Yukinari viszont megfeledkezik a dologról és simán rányit a fürdőszobában. xD Kirie egy laza mozdulattal arcon rúgja a fiút, aki beleesik a vizzel teli kádba, viszont érdekes módon nem veri be a fejét a kád aljába. Sőt! Egy medencében tér magához! Itt pedig egy másik lány (Miharu) kerül vele szembe… tök meztelenül (Kirién azért volt törölköző). De ez még nem minden! A medence, vagyis Miharu-chan „kis” fürdőszobájának fürdőkádja már nem a Földön, hanem a Seirenen van. Ez egy másik bolygó (vagy valami más, ezt nem tudni), amely égboltját szinte teljesen betölti a Föld. A különlegesség azonban nem csak ennyi. Ugyanis Seiren népességének csupán 10%-a férfi, míg a maradék 90% csupa fiatal lány, akik csupán arra várnak, hogy egy férfi a közelbe tévedjen. Azt hiszem, mindenki gondolhatja, hogy Yukinari ezt nem ússza meg kiütések nélkül.^^
A kis kaland után viszont visszatér a Földre, mert végül is nem hagyhat mindent csak ott. Mikor Miharu-chan visszaküldi, hirtelen ismét a kádban találja magát, amibe Kirie „belepofozta”. A különbség csupán annyi, hogy Kirie most keservesen zokog az eltűnt Yukinari után. Azonban a fiú visszajötte okozta öröm is csak rövid ideig tart. Nos… Yukinari mögött ott van Miharu-chan is. Meztelenül. xD
Yukinari tehát egy újabb lakótársat vehet számításba, valamint gondolkozhat azon, hogy hogyan is fog ő eltartani +1 embert. 1-et? Miket beszélek. Hiszen itt még csak az 1. rész fejeződik be! A későbbiekben még egy tehervonatra való lány toppan be, ismeri meg Yukinarit és akarja magának megszerezni, leteperni, elvarázsolni, stb. Ha valaki unatkozni tud akár csak egyetlen részen is, annak nincs humorérzéke. És, hogy miért? Hát mert Girls Bravo!

Megjegyzés: A sorozat két évadra van bontva. First Season és Second Season (azaz első és második évad) néven. Ha keresitek a neten, akkor így keressétek. Az első évad 11, míg a második 13 részes.

Írjak véleményt? Ha írnék is, nem sokat tudnék, csupán annyit, hogy azért nekem még a karosszékből is sikerült párszor leesnem. ^^ Ja igen és ami nagyon fontos: vannak a sorozatban eldugva paródiák, melyek egy tapasztalt animés számára valószínűleg újabb rohamot eredményeznek. :)

Openingek:
\"Going My Way\" ea. Yozuca
\"Ever After\" ea. Yozuca

Endingek:
\"Koko ni Irukara...\" ea. Miyuki Hashimoto
\"and then,\" ea. Miyuki Hashimoto
\"Ever After\" ea. Yozuca (24. ep.)


Szereplők:

Sasaki Yukinari:
Főszereplő fiúnk, akinek lányallergiája van. Betegsége átok neki és ő éppen ezért már attól is teljesen bepánikol, ha egy nőnemű társa fél méternél közelebb kerül hozzá. Egyébként nála kedvesebb, jólelkűbb és barátságosabb természetű fiút nehéz elképzelni. Szegénynek fizikailag nincs sok felmutatnivalója, de azért igyekszik mindig a tőle telhető legtöbbet megtenni azokért, akik közel állnak hozzá.

Kanaka Miharu Sena:
Rózsaszín hajával és állandó óriás mosolyával talán a legcukibb teremtés az animében. Vele találkozik először Yukinari a Seirenen (a fürdőszobás jelenet). Rettentő naiv, abszolút hiányzik belőle a szégyenlősség, keblei figyelemre méltóak és néha azt hinni, totál hibbant. ^^ Amúgy a lányok közül ő az egyetlen, akinek az érintésére a fiú nem kap kiütéseket. Van a homlokán egy jel, amely valamiféle képességre utal, de ezt hadd ne áruljam el. Ha valaki, akkor ő szerelmes Yukinariba.

Kojima Kirie:
Yukinari szomszédja, egy harcias lány nagy keblekkel és kimagasló harci képességekkel. Érdekes megfigyelni, hogy ezekkel a tulajdonságokkal ellentétben ijedős, nagyon szégyenlős és az érzelmeit csak nagyon nehezen tudja kimondani. Ő is fülig szerelmes Yukinariba, csak hát titkolja a fiú előtt. :)

Nanaka Koyomi Hare:
Seiren különleges bevetési egységének tagja. A csoport feladata, hogy kövessék nyomon a két világ közti ugrásokat és ne engedjenek át senkit engedély nélkül. Koyomi is hasonló feladattal érkezik a Földre, pontosabban meghatározva Yukinari fürdőszobájába. Szegény úgy irtózik a férfiaktól, mint a tűztől, így nem csoda, hogy egy pillanat alatt összetöri a fiú teljes tányér és pohárkészletét.^^

Judo Tomoka Rana:
A különleges egység egyik tagja, magát veteránnak vallja, bár nem néz ki 8 évesnél többnek. Bizonyos mértékben rendelkezik mágikus erővel, valamint állandóan egy fókával jár-kel. Na ez hogy került hozzá, arról fogalmam nincs. Mindenesetre jól megértik egymást. Ha valaki gyereknek nevezi…na akkor elszabadul a pokol. xD

Fukuyama Kazuharu:
Egy ultra(szuperextra) gazdag család egyik sarja, akinek fiúallergiája van. Éppen ezért kizárólag lányok veszik körül, valamint közülük is csak a legfiatalabbak. Seiren valószínűleg az ő mennyországa lenne. Egója az egekben, néha igencsak nagyképű is, másrészről van egy másik (kicsit ködös) oldala, amiről csak kevesen tudnak. Talán így a legjobb. ^^

Fukuyama Risa:
Kazuharu testvére. Úgy gondolja, Yukinari lett kiválasztva férjének, éppen ezért mindent megtesz, hogy minél hamarabb testileg-lel…na jó, inkább csak testileg magáévá tegye. Fekete mágiával rendelkezik, mégpedig elég magas fokon. Ha valami robban, vagy hasonló szokatlan dolgot tesz, akkor az valószínűleg Risa kísérletének eredménye.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

jeanne 93

2010-12-03 22:49:23

jujj*-*