Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2462139

Regisztrált felhasználók
száma:
24352

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
Csabesz
2020-06-05 04:55:46
Ichigo89
2020-06-05 01:03:26
hajabusa
2020-06-05 00:11:47
dony77
2020-06-04 23:16:28
zoliman4
2020-06-04 21:37:13
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Mitsu x Mitsu Drops (OVA)
Honey x Honey Drops * * * *
蜜×蜜ドロップス

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-03-16 04:54:30
Létrehozás időpontja: 2009-02-21 21:14:52
Eddig megtekintve: 10214 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Liba

Típus: OVA
Műfaj: Dráma; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
2
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Írta: Minami Kanan
Rendezte: Tougou Mitsuhiro
Karakter design: Murai Kouji
Zene: Kasuya Shoichi


A történet:

Esett már úgy veled, hogy minden teljesen átlagos volt, aztán hirtelen belecsöppentél valami nagyon nem átlagosba? Előfordult már, hogy egyszer valami nagyon bosszantóval találkoztál, és a későbbiekben egy véletlen folytán úgy alakult, hogy még egy jó darabig kénytelen voltál elviselni? Nem elképzelhetetlen...
Nos Hagino Yuzuru egy teljesen átlagos lány volt, gimnáziumának egyik teljesen átlagos osztályában. A bonyodalmak nyári munkája során kezdődtek, mikor is keresztezte útját Renge Kai. A fiú csak úgy szórakozásból megpróbálta kigáncsolni az éppen egy medence mellett pincérkedő Yuzurut, aki ezért jól nyakonöntötte vízzel, és kifejezte, mennyire utálja még a gondolatot is, hogy egy suliba járnak. Mert igen, Kai ugyanabba az iskolába jár ahová Yuzuru, csak ő a "Kuge kurzus"-nak nevezett speciális osztályba.
Erről a speciális osztályról annyit kell tudni, hogy leginkább tehetős családok (meglehetősen elkényeztetett) csemetéi járhatnak ide, és ezek közül is csak azok, akiknek a nevében valamilyen virág neve szerepel. Nos, az osztály így kicsit furcsa lehet , de a rendszer sem semmi amiben működik. Ugyanis ha már virágokról van szó, ott Honey, azaz méz is jelen van... Minden Kuge kurzusos diák (Master) választ maga mellé egy Honey-t; egy diákot az egyik átlagos osztályból. A Master és a Honey közti viszony érdekes. A Honey segíti őt a tanulmányai során (átrugdossa az illetőt a vizsgákon), leginkább úgy funkcionál, mint egy személyi asszisztens. Ez persze nem egyszerű feladat: tanulni kell, noszogatni a másikat, mindenre odafigyelni, mindenben segíteni. Ennek tetejében ha az ember egy tapló Master-t fog ki, még el is kell viselnie... Viszont lehet, hogy mindezen fáradtság megéri, hiszen szolgálataiért a Honey magasabb szinten tanulhat, és mindezt a Master finanszírozza. Azt, hogy kik tartoznak össze, az azonos mintájú fülbevalóik jelzik.
Mikor Yuzuru visszatér az iskolába a nyári szünet után, szembesülnie kell helyzetével: Kai bosszúból őt választotta, ő lett a Honey-ja. Hiába is próbál ellenállni, nincs választása. Kai már ráerőszakolta a fülbevalót, engedelmeskednie kell, különben kiveszik az iskolai programból. Így Yuzuru szüleinek kellene fizetni az iskolát, és a kisöccsét sem vennék fel biztosan a jó nevű suliba. A lány hát elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy megfeleljen feladatának. Segítségére van ebben Kai barátja Sakuragi Nayuta, és az ő Honey-ja Genjou Kuki. De vajon eléggé felkészült-e, hogy kiállja Kai szexuális zaklatásait, átmenjen a bennmaradáshoz szükséges sportvizsgán és tökéletes Honey legyen? Létezik, hogy valaha is megkedveli a fiút? Talán nem is olyan kegyetlen amilyennek látszik... Megérné-e inkább cserben hagyni, és egy Yurioka Chihaya nevű fiúra cserélni? Ő nagyon is kedves Yuzuruval, de bízhat benne? Nézzétek meg bátran, garantálom minden kiderül... :-).


Egy-két információ:

A két részes OVA Minami Kanan 2004 és 2006 között futó mangasorozatának első két kötetéből készült adaptáció. A sorozat eredetileg 8 kötetből áll. Az anime nyitó- és záródala (Rock'n Sweets és French Kiss) Fuji Misaki nevéhez fűződik; kedves, dallamos kis zenék ezek. Akinek megtetszett az OVA, annak merem ajánlani a mangát: a történet ebben a formában sokkal bővebb, összetettebb, érdekesebb. Izgalmas kikapcsolódás lehet; az ember szinte megfeledkezik a külvilágról.


Szereplők:

Hagino Yuzuru:
Kedves, barátságos, naiv lány, aki mindent megtesz a családjáért ami csak telik tőle. Kai hajlamos megalázó helyzetekbe hozni, de ő ennek ellenére mégis meg tudja látni a gyengédebbik oldalát. Még magának sem ismeri be, hogy tetszik neki a fiú, bár ebben Kai személyisége igencsak jelentős szerepet játszik. Kicsit hiszékeny is, ami a jóindulatából adódik (pl. egy darabig nem a szívére hallgat, hanem inkább Chihayára).

Renge Kai:
Érdekes személyiség. Elég öntörvényű. Nehezen mutatja ki ha kedvel valakit. Honey legyen a talpán, aki bír vele. Márpedig sokan csődöt mondtak ezen a téren, általában három nap után szokták feladni. Yuzurut azonban esze ágában sincsen elengedni, mégis mindig újabb megpróbáltatások elé állítja, mint valami játékot. Igazán csak akkor ébred rá a lány fontosságára, mikor Chihaya megpróbálja elvenni tőle.

Sakuragi Nayuta:
Kedves, vidám természetű fiú, Kai igaz barátja . Mindig rendelkezésre áll, ha segítség kell. Bíztatni próbálja Yuzurut a feladatai során. A lány általa tud meg egy-két múltbéli dolgot Kairól (pl. elődeinek kudarcairól is innen értesül).

Genjou Kuki:
Az okos és hűvös típus mindenttudó képviselője, szintén Kai barátja. Mindig Nayuta mellett van, igazi hű Honey. Ő is kedveli Yuzurut.

Yurioka Chihaya:
Igazán fura alak, aki egyszercsak felbukkan, és csak úgy jószándékból tanácsokat osztogat Yuzurunak. Sőt megpróbálja "megmenteni" Kaitól. Fő jellemzője, hogy még az iskolában is yukatát visel, és mindig egy legyezővel járkál. Igencsak nagy kavarodást kelt a történetben.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 11
Korábbi hozzászólások:
1. 2. 3.

11.

Ketreen

2013-12-19 13:54:13

Köszi szépen!!! Várom a torrentet.

10.

Aqualuna

2013-12-19 10:15:09

Magyar szinkron ehhez az animéhez nincs. Magyar feliratot a Felirat letöltések részlegünkben találsz. A nap folyamán pedig keresek majd torrentet az animéhez, és felteszem a torrent részlegünkbe, frissítésbe ki fogom írni, ha fent van. ;) - kacsint

9.

Ketreen

2013-12-19 01:09:52

Sziasztok! Én is kíváncsi lettem. Honnan tudnám letölteni magyar szinkronnal? Előre is köszönöm a választ.

8.

Aqualuna

2013-09-29 11:26:36

Izé, hát ha nem vetted volna észre (ezért érdemes nézni a frissítéseinket), pont tegnap került fel.

7.

Nikitta0415

2013-09-28 16:12:54

Oké Aqualuna! Nagyon megköszönném, ha csinálnál nekem!