Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2461492

Regisztrált felhasználók
száma:
24337

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1646

Utolsó 5 látogatónk:
kuktikula
2020-06-02 13:13:10
Neliel00
2020-06-02 12:22:08
babity
2020-06-02 12:01:05
telescope
2020-06-02 11:00:31
vegel2017
2020-06-02 10:28:14
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kamen no Maid Guy (TV)
Masked Maid Guy * * * *
仮面のメイドガイ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:25:39
Létrehozás időpontja: 2009-02-24 01:41:37
Eddig megtekintve: 1968 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Junichi

Típus: TV
Műfaj: Ecchi; Játék; Komédia;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2008

Ismertető:

Az anime 2008-ban készült Marubo Akai mangája nyomán, Masayuki Sakoi rendezésében. A sorozat 12 részes lett, 2008 áprilisa és júniusa között ment a Tv-ben Japánban.

A történet ott kezdődik, hogy egy fiúból és egy lányból álló testvérpár egy családi házban éli hétköznapinak nem mondható életét. A két testvér Fujiwara Naeka és Fujiwara Kousuke. Naeka 17 éves középiskolás lány, a történet középpontjába elsősorban őt helyezhetjük.
Csak ketten élnek abban a bizonyos házban, ami az idő folyamán egy kisebb szemétteleppé alakult. Mit is mondhatnánk egyik gyermek sem profi a házimunkában. Kousuke egyénisége is egyedi: nagyon kedveli a cselédeket, mondhatni kicsit már betegesen is, szereti az ero-gameket és a hasát, Naeka pedig egy temperamentumos egyéniség, aki sokat aggódik a súlya miatt és átlag feletti mellekkel rendelkezik, de hát ecchiről van szó, szóval ez nem is annyira meglepő. Emelett az iskolai kendo klub tagja. Már ebből is lehetne egy kisebb vígjátékot forgatni, de a történet így túl egyszerű lenne.

Ezért vigyünk bele még egy kis csavart: Mondjuk egy gazdag nagypapát, aki hatalmas vagyonát szeretné örökíteni. De ez nem megy olyan egyszerűen, hiszen egykor ugyan sok unokája volt, de mit ad a sors, pár "véletlen" baleset miatt, már csak ez a két unoka maradt. Közülük is, mivel Naeka az idősebb, ő a hatalmas Fujiwara vagyon jogos örököse. Így hát mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy Naeka betöltse 18. életévét és megkaphassa az örökségét. A testvérek nyugodtnak, de nem unalmasnak mondható napjai ezzel véget érnek, gyökerestül felfordul minden. Ez természetesen a nagypapinak köszönhető, aki biztonságban szeretné tudni szeretett unokáit.

Ennek érdekében két cselédet küld a házukba, akik segítenek elvégezni a házimunkát, ugyanakkor személyes testőrként is szolgálnak. Név szerint ők: Fubuki és Kogarashi.

De ezzel még nincs vége a meglepetéseknek, ugyanis egyikük sem hétköznapi cseléd: Kogarashi egy maszkos, kigyúrt férfi, ki tudja honnan érkezhetett (lehet találgatni, honnan az anime címe), akinek számtalan különleges képessége van, amiket meg is ismerhetünk a történet során. Az ő feladata Naeka védelme. Természetesen ő se egy ideál: nem tudja, hogy kell bánni a nőkkel, egy igazi ösztönember, mondhatni barbár, nem tudni miért, de a fehérnemű a mániája. Persze a női. Ezért nevelésre szorul, ami mindig nagyon fájdalmasnak bizonyul és általában elég véres is. (Kinek ne fájna ha mondjuk nevelés közben egy kard állna ki a fejéből, vagy felgyulladna, vagy stb.) Nem csoda, hogy végeredményként mozdulatlanul, vérbe fagyva végzi szegény Cseléd Srác. Naeka mindig jól helyben hagyja, ha arra Kogarashi okot ad. És hát ad rá okot....

A másik cseléd Fubuki legalább nőnemű :) Kinézetre egy ártatlan, szép lány, aki rendkívül csinos és persze a házimunkához is ért. Nem is csoda, hogy ő lesz Kosuke cselédje. (El lehet képzelni, hogy a kisöccs mennyire örült egy saját cselédnek ^^) Hamar kiderül, hogy a látszat néha csal: neki sincs ki teljesen mind a négy kereke. Az ő feladata Kogarashi kordában tartása, hiszen Kogarashi egy fenevad, úgy is kell bánni vele... Ő tehát a szelídítő. Hogy hogy tesz eleget Fubuki ezen feladatának és vajon Naeka betölti-e a 18. életévét és hogy telik az a fél év a születésnapjáig, aki megnézi a sorozatot megtudja!

Sok egyéb érdekesség is kiderül a történetből, például, hogy mi köze a mellbőségnek, a rossz matek jegyekhez, lehet egy pár női mellnek saját fan clubja... De többet nem árulok el, akinek felkeltette az érdeklődését, vágjon bele a sorozatba.

Összefoglalva, egy poénokban, kicsit perverz jelenetekben gazdag anime, enyhén őrült, de az ecchi műfaj kedvelőinek kötelező darab. Az opening és az ending nekem tetszett, de mindenki döntse el maga. A grafikára 2008-as anime lévén szerintem nem lehet panasz.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.