Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2496008

Regisztrált felhasználók
száma:
24716

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
Angel77
2020-10-30 01:47:36
Suzika
2020-10-29 23:25:11
iviczl
2020-10-29 22:48:17
Rachel719
2020-10-29 22:35:52
Csabesz
2020-10-29 22:15:44
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kaichou wa maid-sama! (TV)
Maid Sama! * The Student Council President is a Maid! * Class President is a Maid! * *
会長はメイド様!

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-02-02 12:34:27
Létrehozás időpontja: 2010-07-03 23:48:29
Eddig megtekintve: 2771 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Liba

Típus: TV
Műfaj: Életkép; Komédia; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2010

Ismertető:

Történet:

Mi is történik akkor, ha adott egy iskola rengeteg fiúval és mindössze egy-két lánnyal? Leginkább annyi, hogy tombol némi kosz, rendetlenség, fejetlenség... Ilyenkor képződnek a csendes, visszahúzódó, félénk lányok, akik szinte rettegnek a környezetükben uralkodó férfiúi káosztól. Meg az olyan "tökösebb" fajták is, akikből osztályelnök lesz, és megpróbálják megrendszabályozni az egész reménytelennek tűnő cirkuszi társulatot. Ayuzawa Misaki pont az utóbbi fajta egyszemélyes képviselője. Szegény fiúk ezt meg kell hagyni, elég nehezen viselik, különösen azért, mert Misaki gyűlöli a férfiakat, mióta apja elhagyta őt, húgát, és anyjukat. Nincs könnyű dolga: a lány már sajnos ott tart, hogy részidős állást kell vállalnia a család boldogulásáért. Itt jön a képbe a Maid Latte: sütik, kávék, teák, és elszánt maid-ek otthona, ahol első a vevő, avagy mindent a vendégért! Misaki ennek szellemében, többi szeretetreméltó kolléganőjéhez hasonlóan szobalány-szerelésben tengeti délutánjait, asztalok közt rohangálva egy-egy finomsággal. Osztályelnökként véletlenül sem szeretné, ha mindez kitudódna, mert hát ki fogadna szót egy szobalányruhás béna tyúknak. Kínosan ügyel arra, hogy senki ne lássa órák után hova megy (a kávézót azért választotta munkahelyül, mert a szomszéd városban van), és hogy el ne szólja magát. Így telnek napjai; tanulással, munkával, kimerültséggel, és egy csipet rettegéssel. Mígnem egy "szép" napon a munkahelyen, a szemetet is ki kell vinni valakinek, és Misaki megindul a kukák felé, ahol is...BUKTA!!!

Vajon mennyi az esélye annak, hogy a fiúk-lányok kedvence, az ügyeletes helyi szuperpasi látja meg munkaruhában, mikor pont nem kéne? Nos esetünkben 100%...
Usui Takumit tisztelik, elismerik a fiúk, és körberajongják a lányok (lehet tippelni melyik az az egy kivétel, amelyik nem... XD). Misaki korábban már került vele konfliktusba, mivel a visszautasított lányok mindig sírva csámpáztak el mellette. Ő pedig, mint az iskolai közösség "védőszentje" ezért mindig nagyon haragudott a fiúra. Most viszont ő volt pácban, mert ha Usui nem tartja a száját, neki vége. Elmeséli hát miért van szüksége erre a munkára. Úgy tűnik a fiú jobban megérti mint gondolta, és tiszteletben tartja a titkot. A következő napokban meglepetések sora következik: Usui napi szinten látogatást tesz a Maid Latte-be, és lassan a kollégák kezdik azt hinni, ő Misaki barátja. Szép lassan az is feltűnik neki, hogy a fiú az iskolában is figyeli őt. A lány kezd félni, hogy Usui esetleg mégis elmondja a titkát, de meglepetésére ezen lépés helyett inkább kétszer is kihúzza a csávából, különösen akkor mikor önhibáján kívül megint lebukott volna. Lassan úgy érzi megnyugodhat, mikor is kedvenc srácunk furcsa kéréssel áll elő: "Lennél a személyes maid-em egy napra?" Na azt, hogy ezek után mi következik, már derítsétek ki ti! XD Lehet találgatni, kérdezgetni, gondolkodni, de legegyszerűbb, ha megnézitek! Annyit még elárulhatok, hogy rengeteg tündéri, idióta, furcsa, lökött, "szupercuki" mellékszereplőt kapunk a további részek folyamán :D.

Ajánlott romantikus széplelkeknek, humort kedvelőknek, főként lányoknak, de szerintem a fiúk sem mondanák azt, hogy fujj de rossz :D.

Egy-két információ:

Mint azt egy ilyen remek darabnál gondolhatja az anime rajongó, ez is egy jól sikerült manga adaptáció. A mangát Fujiwara Hiro írta és rajzolta. Itt meg kell jegyeznem, hogy a manga rajzolása sokkal szebb, bár az animére sem tudok szólni egy rossz szót sem, mert az is szép. A manga 2005 decembere óta jelenleg is fut, és ha minden igaz, 12 kötetesre van tervezve. A 8. kötet japánban 2009 szeptemberében jelent meg, angol kiadásban pedig 2011 márciusára várható. A befejező 12. rész japánban 2011. február 4-én jön ki, angol megjelenését a 8. kötetből okulva, még csak találgatni sem merem, egyébként a Tokyopop gondozza. Az anime Japánban 2010. áprilisa és szeptembere között került levetítésre a maga 26 részével.


Főszereplők:

Ayuzawa Misaki:
Kedves jószívű lány, még ha ezt nehezére is esik néha kimutatni. Szereti, ha minden rendben zajlik az iskolában, ezért rengeteget dolgozik. Néha túl lelkiismeretes és szigorú, ezért egyesek (főleg a fiúk) úgy vélik, ő maga az ördög, a megtestesült gonosz, aki az életükre (az iskolában tilos fülbevalóikra, szennylapjaikra, koszos cipőjükre, széthagyott holmijaikra, rendetlenségükre XD) tör... Erősen fiús természetét leszámítva, mélyebben egy magányos, bizonytalan, időnként kiszolgáltatott kislányt találunk, akit időnként Usui kénytelen megmenteni magától és a többiektől. Nagyon vicces arcokat tud vágni, ha meglepett, vagy mérges. Szeret versenyezni, de rettenetesen utál veszteni.

Usui Takumi:
Csendes, visszafogott fiú, annak ellenére, hogy jóképű, jó anyagi körülményei vannak, minden lány megőrül érte a suliban, és a fiúk vezérükként bálványozzák. Rendszeresen utasítja vissza a rátapadó lányokat, akik legtöbbször összetörve távoznak. Ennek tetejében kitűnő tanuló is, amivel nagyon tudja bosszantani Misakit, mert hát a lányban dúl a versenyszellem, és ő csak a második mögötte. Korábban nem nagyon kommunikáltak egymással, de mióta Usui tud a titokról, rendszeresen figyeli a lányt, elismeri a rengeteg munkáját, segít neki, leállítja mikor túlhajtaná magát , és megmenti a lázongó tömegtől. Usui igazi felbukkanóművész, bárhol, bármikor képes „véletlen” megjelenni Misaki közelében, amikor senki sem számítana rá. Ja, és ha már szuperpasiról van szó: remekül főz :D :D :D

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 5


5.

starla-001

2017-11-01 17:10:53

Egyik kedvencem , ahányszor újranézem , mindig szétröhögöm magam. :D - nagy mosoly

4.

uramesi

2011-02-15 20:06:08

Hát mókás Anime megkel hagyni el van vele az ember

3.

Yukino

2011-02-02 17:55:11

Én is végignéztem még régebben, és tényleg nagyon jó!!!
(Amúgy ez egy nagyon jó leírás róla

2.

Barbara-chan

2009-03-02 14:36:48

aki egy nyálas, tömény szerelmi cuccra vágyik annak pont a megfelelő anime :D - nagy mosoly
nekem őszintén tetszett az anime, bár néhol már túlzásnak találtam ezt a szeretlek nem szeretlek mégis szeretlek dolgot

1.

heikichi

2009-02-27 08:07:19

Nnagyon jó lett a leírásod Azthiszeem meg fogom nézni :D - nagy mosoly