Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542604

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
5

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Ichiban Ushiro no Daimaou (TV)
Demon King Daimao * * * *
いちばんうしろの大魔王

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-02-18 00:50:03
Létrehozás időpontja: 2010-07-10 19:41:18
Eddig megtekintve: 4716 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Junichi

Típus: TV
Műfaj: Akció; Ecchi; Fantasy; Hárem; Kaland; Komédia; Mágia; Természetfeletti;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2010

Ismertető:

Az Ichiban Ushiro no Daimaou light novelként indult még 2008-ban, a TV-s adaptáció 2010-ben készült el és került sugárzásra Japánban. A rendező Watanabe Takashi, az animációért az Artland stúdió felelt.

A történetről:

Mielőtt belekezdenék, megemlíteném, hogy egy hárem-ecchi animéről volna szó, ha valakit zavar ez a két kategória besorolás ne is olvassa tovább az ismertetőt. Akinek pedig ez méginkább felkeltette az érdeklődését, nos nekik írnám ezt a kis összegzést.

Amikor megnéztem az első részt, vagyis annak is körülbelül az első 10 percét, valamiért olyan érzésem volt, mintha már láttam volna néhány momentumot valahol. Mégpedig a Harry Potter c. filmben. Több helyen is olvastam, hogy valamennyire ez az alkotás is ihlethette a történetet. Hogy mire is alapozom ezt a kijelentést? Azonnal kiderül.

Főhősünk Sai Akuto épp új iskolájába (minő véletlen egy mágus akadémiáról lenne szó) indulna vonattal, amikor a pályaudvaron segít egy idős hölgynek, akinek a lépcsőn szétesik a bőröndje és a benne lévő tartalom a földre hullik. Akuto önzetlenül segít összepakolni a dolgait, majd felajánlja, hogy felviszi a nehéz csomagot a lépcsőn. Az idős hölgy persze tiltakozik, hogy úgyis már eleget segített, majd ő megoldja maga. A bőröndöt gyakorlatilag kiszabdalják egymás kezéből…:) Ezt látja meg a néni unokája, aki félreértelmezi a szituációt és egy nagy ugrással „lelépi” hősünket. A kis baleset után természetesen tisztázzák a helyzetet.
Kiderül, hogy a lány, Hattori Junko, szintén abba az iskolába jár, ahova ő fog, és együtt utaznak a vonaton, ahol is megesküdnek egymásnak, hogy az igazságot fogják védelmezni. Hattori amúgy gyakorlatilag az iskola ki nem nevezett vezetője, aki leszámol minden gonosszal és mindenkivel, aki az igazság útjába áll.

Az iskolába érve elválnak útjaik. Innen kezdődnek a bonyodalmak. Amikor Akuto a jövőjét megjósoló szellemhez lép (szintén Harry Potter, csak ott egy beszélő kalap volt), az eléggé kellemetlen hírt közöl vele jövőbeni foglalkozásával kapcsolatban: Ő lesz a Démonkirály, a démonok vezére, az emberiség legfőbb ellensége, aki elpusztítja a világot.
A hír persze hamar bejárja az egész iskolát, a tanulók legnagyobb része megijed ha csak meglátja, egyesek pedig a saját hasznukra akarják fordítani a fiú nem hétköznapi mágikus erejét….
Szegény Akuto élete gyökeres fordulatot vesz, hiszen eredeti elképzelése az volt, hogy Pápa lesz, és segíti jobbá tenni a világot… Arról nem is beszélve, hogy újonnan szerzett barátja, Hattori Junko, innentől kezdve folyamatosan vadászik rá, mert megszegte a fogadalmukat és átverte. A merényleteket sikerül túlélnie, de egyre csak nehezebbé és bonyolultabbá válik amúgy sem rózsás helyzete.

Vajon Akutónak sikerül beilleszkednie új iskolájába? Egyáltalán sikerül túlélnie?
Mit tartogat számára még a jövő? Mindez kiderül a 12 részes sorozatból.

Megvalósítás:

2010-es anime révén nagyon szép a grafika, a karakterek jól kidolgozottak, nagy hangsúlyt fektetve persze a különböző fehérneműkre a sok bugyivillantás miatt (de hát ecchiről van szó). A lányok idomairól nem is beszélve…. Bár eléggé sokat szerepelnek ruha nélkül, valamit pedig muszáj volt hangsúlyozni. :D A zenei aláfestést is eltalálták, illik a történethez.
Opening: Sphere "Realove:Realife"
Ending: Aso Natsuko "Everyday Sunshine Line!" (a 2. résztől)

Maga a sztori egy olyan világban játszódik, ahol a mágia és a szörnyek a mindennapi élet részei, a főbb hivatalnokok és vezetők épp az akadémia végzősei közül kerülnek ki.

Vélemény:

Egy fergeteges ecchi-hárem anime, nagy poénokkal, néha kicsit túlzásba is vitt perverzióval, izgalmas harcjelenetekkel, A történet szerintem nagyon jóra sikeredett, mindig történik valami, nem lehet unatkozni, gyakorlatilag végig izgulhatja az ember az egészet.
Számomra eddig az év animéje ebben a kategóriában.

Jó szórakozást hozzá, ha kedvet kaptatok, hogy megnézzétek. Szerintem nem fogtok csalódni!


Szereplők:

Sai Akuto:
A főhős, a jövőbeni Démonkirály, alapvetően egy kedves, törődő egyén, de valahogy mindig félreérthető szituációkba keveredik.

Hattori Junko:
Akuto riválisa, az iskola vezetője, egy nindzsa klán tagja. Még tapasztalatlan a szerelem terén, általában elég érdekes fehérneműt visel.

Soga Keena:
Egy titokzatos lány, Akuto barátja, képessége, hogy láthatatlanná tud válni. Ehhez persze szükséges pár ruhadarabtól megválnia. XD Rajong a rizsért.

Etou Fujiko:
A lánykollégium felügyelője, saját hasznára akarja fordítani a Démonkirály erejét, ezért mindent megtesz, hogy behálózza.

Miwa Hiroshi:
A Démonkirály első követője, néha kicsit idegesítő alak. Hogy mit is jósolt neki a szellem a jövőjéről, majd meglátjátok… :)

Korone:
Egy Liladan (megfigyelő android), akinek feladata, hogy Akuto minden mozzanatát rögzítse. Előszeretettel cikizi Akutót.

Peterhausen:
Egy sárkány. Róla többet nem árulhatok el….

Torii Mitsuko:
Akuto osztályfőnöke és iskolaorvos is egyben.

Shiraishi Riryi:
A diáktanács elnöke, kalapjával a fején úgy néz ki, mint egy boszorkány.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

kakashi

2010-10-22 14:27:49

Nekem nagyon tetszik ez az anime CSÚCS ajánlom mindenkinek!!