Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2543491

Regisztrált felhasználók
száma:
25508

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
cvny
2021-04-18 02:18:28
Vata0825
2021-04-18 01:24:32
Asdosd
2021-04-18 01:17:50
Anmargaret
2021-04-18 00:16:56
arni72
2021-04-18 00:09:19
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Ichigo 100% (TV)
Strawberry 100% * * * *
いちご100%

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2010-07-08 18:40:15
Létrehozás időpontja: 2010-07-08 18:32:28
Eddig megtekintve: 3082 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: TV
Műfaj: Akció; Hárem; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Manaka Junpei egy iskolai nap után az iskolaépület tetőteraszára indul élvezni a kilátást, ahol is hirtelen elé pottyan egy gyönyörű lány. Háttérben a naplementével, a lány szoknyája fellibben, s így Junpei bepillantást nyer szamócamintás bugyijára. Szerelem első látásra! :) A lány azonban elszalad, csupán egy notesz marad ott utána, amelyen Toujou Aya neve áll.
Másnap Manaka megkeresi a notesz tulajdonosát, aki egy amolyan szürke kisegér szerű, szemüveges-copfos lány, akiben a fiú képtelen felismerni az előző esti szépséget. Így aztán úgy gondolja, hogy „szerelme” az iskola szépe, Nishino Tsukasa lehetett, mert véletlenül meghallja, hogy neki van epermintás bugyija. (Bár részemről nem értem, hogy hozza össze a kettőt, mert a lány a tetőn hosszú barna hajú volt, Tsukasa viszont rövid szőke.^^”) Némi biztatásra elhatározza, hogy vallomást tesz neki, amit végre is hajt, közben egy korláton felhúzódzkodásokat csinálva, amivel azt akarja bemutatni, hogy milyen erős. Ez ugyan kissé idióta, ám mindenesetre eredeti módja a vallomástételnek, és Nishino nagy meglepetésre belemegy a randizásba – ezt a fejleményt Junpei se várta! Így aztán egyszerre csak azon találja magát, hogy barátnője van, pedig talán nem is annyira megalapozottak az érzelmei a lány felé.

Közben közelebbi ismeretségbe kerül Toujo Ayával is. Megtudja, hogy a lány írogat, és mivel neki meg a filmezés a szenvedélye, szeretne egyszer majd csinálni egy mozit Aya történetei alapján. Az Izumizaka felső tagozatos középiskolába is azért készül felvételizni, mert az az egyetlen középsuli a környéken, ahol filmklub van. Viszont a felvételi követelmények kicsit magasak neki, ezért Toujo, aki nagyon okos, korrepetálja. A lány ugyan eredetileg a magas színvonaláról híres Oumi lányiskolába akart felvételizni, ám Junpei döbbenetére megjelenik az Izumizaka vizsgáján, szemüveg nélkül, kibontott hajjal – ekkor ébred rá a fiú, hogy őt látta anno a tetőn.

Az Izumizakában bekerül a képbe egy újabb lány, a szenvedélyes természetű Satsuki is, aki eleinte egy félreértés következtében perverz kukkolónak tartja Junpeit, ám aztán megváltozik a véleménye, és hirtelen szerelmet vall neki. A dolgok további bonyolítására felbukkan Manaka egy gyerekkori barátnője, Yui, aki az ő házukban száll meg, ráadásul előszeretettel mászik Junpei mellé az ágyba, és nem is ez az egyetlen kínos szokása XD. Junpei pedig ott találja magát a lányok között, nem tudván eldönteni, melyiket is szereti igazán, melyiket is kellene választania…


Ez az anime egy tipikus ecchi háremtörténet, amelyben a főszereplő fiú az epizódokon keresztül azon tipródik, hogy „melyiket is szeresse?”. Megjegyzendő, hogy bár eredetileg 26 epizódosnak készült, az egyes epizódok 12 percesek, ezért kettesével összerakva kerültek vetítésre. Összesen 12 ilyen epizódot vetítettek le, míg a fennmaradó 2 részt szintén egybe rakva, specialként, OVA formájában adták ki.

Szereplők:

Manaka Junpei:
Kedves, de tulajdonképpen teljesen átlagos fiú, aki rajong a moziiparért, és később filmrendező szeretne lenni. A tetőn meglátott lánnyal kapcsolatban is a „szerelem” mellett az a fő gondolata, hogy filmre vegye. Nem valami jó tanuló. Ami a lányokat illeti, elég könnyen tudják befolyásolni és az ujjuk köré csavarni – úgy tűnik, mindegyikhez vonzódik, aki éppen vele van. Döntésképtelenségével számosszor megbántja őket, pedig nem állna szándékában. Másik gondja, hogy bizonytalan abban, mit is éreznek voltaképpen iránta.
Könnyen elérzékenyül, gyerekkorában pedig igazi bőgőmasina volt.

Toujou Aya:
Kezdetben egy szürke könyvmolynak volt elkönyvelve és észre sem vették. Aztán mikor Manaka miatt elkezd kontaktlencsét hordani és leeresztett hajjal járni, egyszerre roppant népszerű lesz, ami nagyon zavarba hozza, minthogy továbbra is félénk és szégyenlős. Nemigen tudja vagy meri kimutatni igazi érzéseit Junpei felé, részben mivel a fiúnak ott van Nishino. Bár tényleg mélyen szereti, inkább tetteti olykor, hogy csak barátságot érez iránta.
Íróként igen tehetséges.

Nishino Tsukasa:
Alsótagozatban az iskola legcsinosabb és legnépszerűbb lánya, aki azonban – egészen Junpei vallomásáig – senkivel sem ment el randizni. Meglehetősen meg is lepi a többieket, hogy miért éppen Manaka lett a szerencsés kiválasztott. Tsukasa egy határozott, „édes” lány, aki észrevéve, hogy Junpeinek Aya irányában is vannak érzelmei, noha eredetileg máshogy állapodtak meg, de mégis másik iskolát választ a továbbtanulásra, mint a fiú, ahol belép egy főzőklubba. Nagyon tehetséges a sütemények készítése terén, és később részmunkaidőben egy francia cukrászdában dolgozik. Junpei határozatlansága miatt – bár elég készségesen fölajánlkozik neki – egy idő után szakít ugyan a fiúval, ám nem bírja elfelejteni.

Kitaouji Satsuki:
Energikus, szenvedélyes, és gyönyörű, testileg a legérettebb, igazi nő – és ezeket az adottságait nem rest kihasználni sem. Miután beleszeret Manakába és vallomást tesz neki, folyamatosan megpróbálja rávenni a fiút, hogy őt válassza, akár szégyentelen csábítgatásra is kész. Akár vidám és lelkes, akár haragos, mindent teljes erőbedobással csinál, és Manaka be is ismeri, hogy mindig szórakoztató a társasága. Egy gyorsétteremben dolgozik, ahova a fiú is beáll, mikor zsebpénzre van szüksége.

Minamito Yui:
Valaha Manakáék szomszédságában lakott, és együtt növögetett a fiúval, ám aztán vidékre költöztek. Most vissza akar térni a városba tanulni, és leginkább az Oumi Akadémiára szeretne bejutni, ezért megkéri Ayát, hogy korrepetálja. A Manaka házban száll meg, és rossz szokása, hogy Junpei mellé másszon aludni, továbbá, hogy álmában levetkőzik.^^” Úgy tűnik, egyáltalán nem szégyenlős Junpei előtt, bár igazából nem mutat szerelmi irányú érdeklődést, kapcsolatuk inkább olyan, mintha testvérek lennének. Yui bár csak egy évvel fiatalabb a fiúnál, testileg elég éretlen, ezért Junpei többnyire gyereknek tekinti. Sokat bosszankodik miatta, ám ha bajba kerül, aggodalmas védelmezőjévé válik.

Komiyama Rikiya:
Junpei barátja, egy elég „szerencsétlen” fiú, aki egyrészt csúnya, másrészt hajlamos minden szép lány iránt lángoló szerelemre lobbanni. Neki is gondjai vannak a tanulással.

Sotomura Hiroshi:
Egy kicsit perverz fiú, akinek legfőbb mániája, hogy minden csinos lányt lefotóz, és aztán ezeket a képeket közzéteszi személyes weboldalán „A szép lányok, akiket találtam” címen.^_^ Ezt a tevékenységet szívesen folytatná filmezés formájában is, ezért aktívan támogatja az Izumizaka filmklub újraalakítását, és annak oszlopos tagja lesz.

Sotomura Misuzu:
Hiroshi húga, aki a második évben lép be a filmklubba. Nagyon éles nyelvű, rendkívül kritikus lány (aki bár meglehetősen csinos, hallani sem akar róla, hogy a kamera elé álljon), kíméletlenül ledorongolja Manaka filmrendezői képességeit. Lelkes híve ugyanakkor Aya írásainak, és feltett szándéka, hogy egy kis rendet visz a filmklub életébe.

Okusa:
Manaka a lányok között igen népszerű, idolizált barátja, a focicsapat sztárjátékosa.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 3


3.

Dark Arkhon

2018-04-01 13:30:05

" Ez az anime egy tipikus ecchi háremtörténet, amelyben a főszereplő fiú az epizódokon keresztül azon tipródik, hogy "melyiket is szeresse"?
Választani?! Szeresd mindet! SZERESD MINDET, TE ŐRÜLT! SZERESD MINDET ! XD - fetrengo nevetés
A mázlista...

2.

Chizumi-chan

2011-09-23 19:35:21

A 13. résztol hol lehet megnézni?

1.

Junichi

2010-07-10 19:31:06

Egyik kedvenc animém a kategóriában, talán azért is, mert ez volt az első szerelmes, ecchi történet amit láttam hát tény, nehéz döntés lenne választani a lányok közül XD - fetrengo nevetés