Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2521463

Regisztrált felhasználók
száma:
25095

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
edgyrocky
2021-01-26 00:51:08
Tojasxdd
2021-01-26 00:39:19
Flowery
2021-01-26 00:23:49
Balint030627
2021-01-25 23:11:22
jatekoskardx
2021-01-25 22:40:07
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Code Geass Hangyaku no Lelouch Picture Drama (Special)
Code Geass: Picture Drama * * * *
コードギアス 反逆のルルーシュ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-03-10 05:02:45
Létrehozás időpontja: 2009-03-09 23:15:45
Eddig megtekintve: 2385 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Keiko

Típus: Special
Műfaj: Akció; Dráma; Komédia; Mecha; Shounen; Történelmi;
Epizódok száma:
9
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

Picture Drama, a kifejezés, amit kevesen ismernek, többek között én is így voltam vele. Jelen esetünkben a Code Geass DVD kiadás extráiról van szó, ahol külön történeteket ismerhetünk meg két epizód között. Annyiban másak ezek a speciáloktól és a többi Ová-hoz hasonló csemegéktől, hogy 3-4 percesek és a jelenetek nem képkockákként forognak, egyszerűen van egy kép amire esetleg ráközelítenek, vagy kiemelnek, majd ha a párbeszéd az aktuális részhez ér, jön egy másik kép. Mindez nem tűnik élvezhetőnek, pedig igenis azok tudnak lenni. :) Főleg ha a szereplőink furcsábbnál furcsább helyzetekbe kerülnek. Minden Code Geass fannak ajánlom ezt a 9 részt, de azért segítek a választásban:

Stage 0: Nagyon az első rész előtt járunk, főszereplőink gyerekkorában. Lelouch épp Nunnally-t cipeli felfele a Kururugi szentély előtti végtelen lépcsősoron, miután mindkettőjüket Japánba küldik. Az új lakhelyük nem épp egy királyi sarjhoz méltó, egy fészerhez hasonló melléképület. Ráadásul Kururugi miniszterelnök fia, Suzaku sem valami barátságosan fogadja őket. Rögtön letámadja Lelouch-t, ahol persze ő van fölényben.

Stage 3.25: Nem sokkal a 3. rész után játszódik. A tanács lány tagjai, Milly, Shirley, Nina és Kallen fürödni mennek, hogy ünnepeljék az új tagot. A beszélgetés közben kiderül, hogy Milly és Nina gyerekkori barátnők bizonyos kapcsolatoknak köszönhetően. Közben méreteket is kell venni Kallen-ről, hogy tudjanak majd neki ruhákat tervezni a fesztiválokra. Az egész egy nagy fanservice. XD

Stage 6.75: A 6. rész után játszódik. Suzaku és Rival között zajlik egy beszélgetés, majd egészen megtalálják a közös hangot. Jön egy ugrás Llyoyd-ék főhadiszállásához, ahol mikor Suzaku megérkezik, Cecil arra kéri a srácot, hogy kezelje úgy a helyet, mint ha a saját otthona lenne.

Stage 9.75: Lelouch vacsorát készít Nunnally-nak, majd beszélgetnek. A múltról beszélnek mikor Nunnally felhozza a C.C.-s témát, hogy biztos útban van és nem sokat tud találkozni vele a bátyja. Lelouch próbálja kimagyarázni a helyzetet, de ahogy gondolkodik csak egyre rosszabb lesz. Majd jön a megmentő, Sayoko-san, aki csutkababát ad Nunnally-nak, hogy szerencsét hozzon. XD

Stage 4.33: Egy beszélgetés Jeremiah Gottwald és Viletta Nu között. A férfi a múltjáról beszél és a Marianne hercegnő halálának estéjéről. Viletta pedig fentebb akar törni a rangi létrán.

Stage 8.75: A Clovis Herceg által készített vidámpark és uszoda megnyitó ünnepségén járunk. Cornelia beszédet tart, méghozzá nem akármilyen fürdőruhában, Euphy rábeszéli, hogy viselje az egyik szintén Clovis által tervezett darabot, ami nem sok mindent fed. XD A megnyitón persze feltűnik a diák tanács is, majd összefutnak Suzaku-val és Cecile-lel is. Lelouch a szokásos bosszúálló tekintetével bámulja Corneliá-t, amit a többiek másként értelmeznek. Innen veszi Nunnally, hogy szeretne ő is ilyen hatásos lenni, Milly szerint ezt azzal lehet elérni, ha sok mindent tanítanak neki a fiúk. A lány rögtön bátyjához fordul segítségért, aki bele is egyezik, de a többiek a félreértés miatt közel állnak az orrvérzéshez. XD

Stage 9.33: Az diák tanács egyik fesztiválját látjuk, ahol mindenkinek a nemével ellenkezőleg kell öltöznie. Magyarán lesz nekünk rendőrnek öltözött Shirley és herceg ruhába bújt Milly is. A lányok viszont Lelouch-sel hencegnek, aki némi póthajjal és hosszú női ruhában bármelyik férfi szívét elvehetné. :)

Stage 22.25: Nunnally a rádióban hallgatja a Euphy által indítványozott, Japánt segítő lépéseivel kapcsolatos híreket, ahol Zero-val szeretne megegyezni. A lány felidézi azt az időt, mikor bátyjával Euphy-nél voltak és egy tálról szólt a vita, ami Marianne hercegnő emlékeihez tartozott. A tál ketté tört, mire Euphy fellélegzett, hogy így mind a ketten megtarthatnak belőle egy darabot Nunnally-val. Az visszaemlékezés közben hirtelen megszakad a rádióban az adás…

Stage 23.95: Suzaku a Zero elleni harcra készülődik. Egyre jobban gyanítja Lelouch-ről az igazat, ezért hogy összerakja a képet, kicsit visszaemlékezik az elválásuk napjára. Suzaku magát hibáztatja a háború kitöréséért, majd Lelouch szavai mentik meg őt. Ezért is úgy gondolja, hogy neki kell megállítania őt, aki a legjobb barátja és egyben a legnagyobb ellensége.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.