Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542599

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Bokura ga Ita (TV)
We Were There * * * *
僕等がいた

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2017-02-20 11:47:10
Létrehozás időpontja: 2007-10-10 00:00:00
Eddig megtekintve: 4196 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Romantika; Shoujo;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2006

Ismertető:

Romantikus történet egy megsebzett szívű fiúval és egy naiv, de minden tekintetben kedves lánnyal. Takahashi Nanami 15 éves és éppen első napjait tölti újdonsült középiskolásként, megpróbálva nem elfelejteni új osztálytársai nevét. Várakozással telve lép új osztályközösségébe, ahol új barátokra is lel és talán egy új szerelemre. Rövidesen megismerkedik az iskola legnépszerűbb diákjával Motoharu Yanóval, akibe mondhatni első látásra beleszeret. De az is világossá válik számára, hogy a fiú felszínes vidámsága alatt valami olyan szomorú dolog által hagyott űr lakozik, amit nehéz betölteni. A két fiatal hamar egymásra talál és a fiú a maga sajátos módján szerelmet vall a lánynak. A lány pedig apránként megtudja mi is az a dolog, ami miatt a fiú néha visszahúzódóvá és bezárkózottá válik. Yanónak két évvel a történet előtt volt egy kapcsolata egy Nana nevű lánnyal. Őszinte szerelem volt, de drámai véget ért, ugyanis a lány autóbalesetet szenvedett az ex-barátjának autójában. Yano két év után sem tudta teljesen megemészteni a történteket és az sem segített a dolgon, hogy Nana húga, Yuri az osztálytársa lett. Yamamoto Yuri állítása szerint gyűlöli Yanót, de még Nanami számára is hamar világossá válik, hogy van valami a fiú és a lány között. Amikor kérdőre vonja szerelmét, a fiú nem árul el neki semmit. Szerelmük egyre bonyolultabbá válik az által, hogy Yano nem képes megbirkózni múltjával és számtalan alkalommal bántja meg így azt a lányt, aki mellette áll és szereti. Hogy képes lesz-e Nanami elfeledtetni régi szerelmét a fiúval abban ő maga sem biztos, de elhatározza, hogy megpróbálja boldoggá tenni a fiút.

Szívhez szóló történet, igazán kedves jelenetekkel, de ugyanakkor szomorú is akad benne bőven. A grafikája nagyon „mangás”, ami eleinte egy kicsit furcsa hatást kölcsönöz neki, de ez is hozzátartozik a történet jellegéhez.
Aki igazán megható és érzelmes sztorira vágyik, annak ajánlom, hogy nézze meg ezt a szép történetet.


Szereplők:

Takahashi Nanami:
Középiskolás lány, aki első látásra beleszeret Yanóba, az osztálytársába, anélkül, hogy a nevét tudná. Vidám és kedves lány, akit könnyű megszeretni. Közvetlen és hatalmas empátiakészséggel van megáldva, ami miatt nagyon érzékeny is egyben.

Motoharu Yano:
Nanami osztálytársa, akinek múltja szörnyű tragédiaként árnyékolja be életét. Két évvel barátnője balesete után sem képes megemészteni az elvesztését, ugyanakkor Nanamiba is beleszeret, így az érzések kavalkádja között őrlődik. Érzékeny lelkű, de csak ritkán és nagyon nehezen nyílik meg mások előtt.

Yamamoto Nana:
Yano ex-barátmője, aki egy autóbalesetben halt meg a történet előtt két évvel. Mindig életvidám lány volt, aki őszintén szerette Yanót, de ki tudja miért mégis beszállt ex-barátja autójába, ami egyben a végzetét is jelentette. Halála után szinte kitörölhetetlen szomorú emléket hagyott maga után.

Yamamoto Yuri:
Nana húga. Állítása szerint gyűlöli Yanót és ez talán igaz is, de az okai már korántsem egyszerűek, hiszen láthatóan szerelmes Yanóba. Nővére halála után, ki tudja miért lefeküdt a fiúval, ami örökre megpecsételte kapcsolatukat és veszélybe sodorta Yano és Nanami kapcsolatát is.

Masafumi Takeuchi:
Yano legjobb barátja. Eleinte támogatja a két szerelmest tanácsokkal és láthatatlan őrangyalként irányítgatja őket. De a háttérben komoly érzések kezdenek kialakulni benne Nanami iránt. Amikor a két fiatal kapcsolata válságba jut, utat engedve érzéseinek közeledik Nanamihoz. Yano ezt zokon veszi és majdnem tönkremegy a barátságuk miatta.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 2


2.

Echan

2008-08-05 07:17:28

Nem magyar szinkronos, és tudtommal ezt nem is szinkornizálták magyarul...

1.

Barbara-chan

2008-07-11 23:20:46

a vége fele elég vontatott volt már de az elején bejött!