Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2530521

Regisztrált felhasználók
száma:
25252

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1666

Utolsó 5 látogatónk:
Attila2728
2021-03-03 01:20:36
Grabanc
2021-03-03 00:03:54
Arcandia
2021-03-02 22:25:57
Gyökérke
2021-03-02 22:19:22
Denisio
2021-03-02 21:59:50
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kiddy Girl-AND (TV)
* * * *
キディ・ガーランド

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:29:41
Létrehozás időpontja: 2010-05-02 13:16:47
Eddig megtekintve: 3441 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Shiratori kun

Típus: TV
Műfaj: Akció; Kaland; Komédia; Mecha; Sci-fi;
Epizódok száma:
24
Japán megjelenés éve: 2009

Ismertető:

Ez a sorozat a Kiddy Grade folytatása. Ennek megtekintése nélkül nem igazán érdemes belekezdeni a Kiddy Girl-AND-be, hiszen a szálak megértése nehezebbé válik majd. Más részről az általam alább megfogalmazott szöveg már nem magyaráz bizonyos fogalmakat, így az sem lesz világos, miről beszélek.^^

A történet: A Kiddy Grade befejezése után 25 évvel Éclair és Lumiére megakadályoztak egy galaxis méretű katasztrófát. Ez megteremtette a békét, mely újabb 25 évig fenn is állt. Azonban most (50 évvel az előző sorozat után) újra a káosz fenyegeti a galaxist.
Ascoeur és Q-feuille a GTO (Galactic Trade Organization), avagy a GOTT utódszervezetének kávézójában dolgoznak pincérnőkként. A valóságban azonban nem csak pincérnők, hanem ES tanoncok is. Különleges képességük (bár van) még fejletlen, csak saját kütyüiket tudják használni. Kiképzésüket mindenféle apró küldetés adja, mint pl. testőrség. Azonban elég hamar kapnak maguk mellé egy „kis” társat, Diát. A majdnem 8 éves kislány (két főhősnőnkkel ellentétben) már ES tag, így nagy segítsége a lányoknak. A történet első fele az így eltöltött mindennapokat mutatja be. A második fele azonban már nagyon komoly harcokat, küzdelmeket tartalmaz, melyeknek okozója a létrejövő G-Society. Ez a szervezet a Nouvlessek érdekeit hivatott képviselni, de később kiderül, ez nem egészen így van. Vezetője Geacht’er egy kedvesnek tűnő fiatalember. A GTO és a G-Society ellentéte óriási háborút robbant ki. Na de innen már nézzétek meg, mert még elárulnék mindent. :D

Vélemény: Azt hiszem nem taglalom. Méltó folytatása ez a Kiddy Grade-nek. Egyszerűen Perfect. Kész. :D

Opening: "Baby universe day" Előadó: Uchida Aya és Gouda Aya
Endingek: #1: "Sun and Moon" Előadó: Uchida Aya
#2: "Moon and Sun" Előadó: Gouda Aya
#3: "Magical Sakura-chan" Előadó: Gouda Aya és Yukana (3. rész)
#4: "It's alright to dream" Előadó: Wakamoto Norio (6. rész)


Szereplők:

Ascoeur:
Egyik főhősünk. Nagyon kedves egyéniség, aki mindig nézi mások érdekeit is. Kicsit ügyetlen, meggondolatlan és kapkod is, de ez nem mindig baj. Amikor meglepődik, vagy nagyon megörül valaminek, a következőt hallani tőle: POKKYUN! ^^ Különleges képessége a teleportáció, valamint Trixie halála után a tér manipulálása. Társai Q-feuille és Dia.

Q-feuille:
Ő a másik főhősünk. Noha kinézetre a legidősebb a három lány közül, ugyanannyi idős, mint Dia. Nagyon kedves, akárcsak Ascoeur, azonban megfontolt és oda tud figyelni minden apró részletre. Különleges képessége a memóriája, ugyanis amit egyszer megtudott, azt soha többé nem felejti el, valamint Troisienne halála után az idő manipulálása. Társai Ascoeur és Dia.

Dia:
Ascoeur és Q-feuille állandő társa, segítője. Talán korából fakadóan (vagy netán tudatosan?) állandóan vidám, energikus, még Trixie és Troisienne halálakor is vidám tud maradni. A GOTT épületében történt látogatás után állandóan vele van egy nano-lény, T.A.M.A. Dia különleges képessége, hogy ha valakit megcsókol, annak elképesztő mennyiségű energiát ad át. Van egy második képessége is, ami legyen meglepetés mindenkinek. :) Társai Ascoeur és Q-feuille.

Trixie:
Ascoeur példaképe, akinek személyisége nagyon hasonlít hősnőnkére, annyi különbséggel, hogy már több „felnőttség” van benne, így vissza tudja fogni magát. Különleges képessége a tér manipulálása. Sajnos a GTO megalakulásának 25. évfordulójára tartott ünnepség után, a keletkező csetepatéban Geacht’errel találja szemben magát, aki pedig nem kegyelmez neki. Társa Troisienne.

Troisienne:
Q-feuille példaképe. Mindig nyugodt és kedves, sohasem idegeskedik. Vele kapcsolatban történik egy utalás a Card Captor Sakura című animére, de ezt derítsétek ki magatok. :) Különleges képessége az idő manipulálása. Azon a bizonyos ünnepségen Trixie-vel együtt eltűnik hőseink életéből.

Hiver:
A GTO vezetője. A Kiddy Grade-ben Mercediként volt ismert, azóta testet váltott és most tart ahol tart. :) Különleges képessége az átjárónyitás, azaz egy miniugrókaput tud létrehozni ember számára. A neve franciául telet jelent.

Sommer:
Hiver titkára. A Kiddy Grade-ben Armbrustként volt ismert. Képessége a tárcájában rejlik, amivel is képes egy aldimenzionális mezőt létrehozni, amely elnyel mindent. A neve németül nyarat jelent.

Saphir:
A G-Society ES tagja. Kegyetlen, fagyos teremtés. Nem viccelődik, viszont nagyon jól tudja tettetni magát. Különleges képessége, hogy képes bármit lefagyasztani egy pillanat alatt. Társa Rubis. Neve egy általában kék színű drágakövet (zafír) jelent.

Rubis:
G-Society ES tag. Ki nem állhatja a hideget. Szeret viccelődni és képtelen sokáig magában tartani bármit is. Saphir majdnem tökéletes ellentéte. Képessége, hogy képes afféle macskanővé változni, aminek hatására nagy sebességre, erőre és titánkeménységű, nyújtható karmokra tesz szert. Társa Saphir. Neve (egy kicsit átalakítva) egy általában vörös színű drágakő (rubin) neve. A két név a hidegséget, kegyetlenséget; ill. a melegséget, javuló szellemet is jelentheti.

Torch:
G-Society ES tag. Ha harcolni kell, akkor ő azonnal nekimegy az ellenségnek (már amennyire képessége miatt muszáj) és keveset gondolkozik a harcmodoron. Ezen hiányosságát azonban társa pótolja. Nagyon erősen hisz Shade-ben. Képessége az illúzió, azaz képes az emberek szemét manipulálni úgy, hogy szörnyeket lássanak…mondjuk a barátjuk helyén. Társa Shade. Neve angolul fáklyát jelent, mely a fényt jelképezi.

Shade:
G-Society ES tag. Megfontolt és megválogatja az ellenfelei ellen használt módszereket. Először kitapasztalja az ellenség harcmodorát, aztán támad. Képessége hasonló Torch képességéhez, de ő nem a szemet manipulálja, hanem az elmét. Ez sokkal erősebb hatású. Társa Torch. Neve angolul árnyékot jelent. A két név a fény és sötétség egymással való szoros viszonyát fejezi ki.

Letuchaia:
G-Society ES tag. A GS hercegnőjének is nevezik. Nagyon fiatal, gyakorlatilag még gyerek. Hivatalos megjelenéskor határozott, kemény kiállású, de mikor személyesen beszélget valakivel, kimutatja melegszívűségét is. Beszédét minduntalan kiegészíti valamilyen számszorossal (pl. 10.000x persze!!). ^^ Képessége, hogy képes nagyon erős fénylő fonalat teremteni, mely szinte átvághatatlan és ami nem engedi áldozatát. Társa Pauki.

Pauki:
G-Society ES tag. A GS hercegének is nevezik. Nagyon fiatal, gyakorlatilag még gyerek. Letuchaiát egyetlen szerelmének és persze társának tekinti. Büszke rá, hogy ilyen párja lehet. Képessége hasonló Letuchaiáéhoz, de az ő fonalai képesek felrobbanni, ha szükség van rá. Társa Letuchaia.

Mi-Nourose:
A kávézó vezetője, vagyis a főhőseink ottani főnöke. Ő egy férfi! Állandóan "cosplayezik", így mindig más ruha van rajta. Női ruhák. XD Jó szándékú, de egy kicsit idegbajos. ^^

Belle és Alisa:
A GTO-ban dolgoznak recepciósként. Gyakran fellátogatnak a kávézóba Ascoeurhoz és Q-fueille-hez. A lányok első számú barátai közt szerepelnek.

További mellékszereplők:
A-ou és Un-ou, Tweedledee és Tweedledum, Éclair és Lumiére.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.