Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2495333

Regisztrált felhasználók
száma:
24709

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1655

Utolsó 5 látogatónk:
TimeLord
2020-10-26 16:16:18
Xagoo
2020-10-26 13:28:17
AttilaKovács
2020-10-26 12:46:18
Sylvuh
2020-10-26 01:01:53
ErenJager
2020-10-25 22:25:10
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Saint Seiya: Shinku No Shounen Densetsu (Movie)
Saint Seiya: The Legend of Crimson Youth * Saint Seiya: The Legend of the Crimson Boy * * *
聖闘士星矢 真紅の少年

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2009-04-28 05:11:42
Létrehozás időpontja: 2009-04-27 17:07:28
Eddig megtekintve: 1522 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: Movie
Műfaj: Akció; Dráma; Fantasy; Shounen;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 1988

Ismertető:

Ez a harmadik Saint Seiya movie, és végre elmondható, hogy ezúttal található benne némi eredetiség, és a története is jobban felépített, mint az előzőeké, nem pusztán annyi, hogy probléma - új ellenfél – harc Athéna megmentéséért – győzelem. Persze a lényeg itt is ugyanez, de ügyesebben van tálalva, amihez az is hozzájárulhatott, hogy végre volt idő kibontani a dolgokat a 70 perces filmben.

Nekem ez a movie tetszett a legjobban, nem csak a jobb kidolgozottság okán, hanem mert ebben végre volt némi érzelemábrázolás is az állandó harcok mellett. :)


A történet elején megjelenik egy idegen, aki nem más, mint Phoebus Abel (Apollo), Athéna bátyja. A lány nagyon megörül neki, és úgy tűnik, a férfi is őszintén szereti Athénát, ám aztán kiderül a bökkenő: Abel gyűlöli az embereket, és el akarja pusztítani őket, hogy a Földön új éra kezdődhessen, tiszta lappal. Athéna érzelmei ellentétesek, ám nem mond ellent fivérének, és amikor megjelennek lovagjai, elküldi őket. Ezentúl Abel és az ő harcosai, a Korona Szentek, valamint a halottukból feltámasztott Arany Lovagok (akik a sorozat Szentély részében vesztették életüket) védelmezik őt, Seiyáékra – a puszta Bronz Lovagokra - nincs többé szükség. Persze Seiya nem akarja ezt elhinni vagy elfogadni, és noha Athéna megtiltja neki a harcot, mégis ellenáll, aminek csúfos kudarc a vége.

Athéna eltávozik fivérével a Korona templomba. Seiya sérüléseiből próbál felépülni, bár a lelki sebek a nagyobbak, épp úgy, mint társai szívében. Annyi önfeláldozó harc után, amikor kitették a lelküket, Athénának semmit sem jelentene többé közöttük a kapocs, elárulta és eltaszította őket? Akkor hát mi értelme volt eddig mindennek?

Athéna azonban tudta jól, hogy nem lenne esélyük fivére, a napisten ellen. Mivel meg kell védenie a Földet és az emberiséget, csellel próbálja sebezhető pillanatában találni Abelt, és maga száll szembe vele, ám alul marad, és Abel a Halottak Világába küldi. Seiya és társai érzékelik Athéna kozmoszának kihunytát, és rögvest rohannak a Korona Templomba: megtudják, hogy ha sikerül Abelt legyőzniük, mielőtt Athéna a Halál Kútját eléri, és belehull a lelke, akkor fel lehet még támasztani!

Ámde hogyan győzzenek le egy istent? Nem is beszélve a Korona Szentekről, akik még az Arany Lovagoknál is erősebbek. És vajon az Arany Lovagok, akik szintén Athéna lojális követői kellene legyenek, melyik oldalon állnak az események után? S amin minden áll vagy bukik végül: feladja-e az Athéna „árulása” miatt kétségbeesett Seiya a reményt?

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.