Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2416995

Regisztrált felhasználók
száma:
23878

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
nagyreika98
2019-12-16 11:57:03
Bence10
2019-12-16 11:31:41
Gman
2019-12-16 11:28:32
vegel2017
2019-12-16 10:24:32
Panzerkw
2019-12-16 09:34:35
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Sora no Otoshimono (TV)
Lost Property of the Sky * Misplaced by Heaven * * *
そらのおとしもの

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 22:01:15
Létrehozás időpontja: 2010-02-14 02:14:02
Eddig megtekintve: 3126 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Junichi

Típus: TV
Műfaj: Ecchi; Fantasy; Hárem; Komédia; Romantika; Természetfeletti;
Epizódok száma:
13
Japán megjelenés éve: 2009

Ismertető:

Egy manga adaptációról beszélhetünk, amelynek alkotója Minazuki Shuu, az anime a méltán neves AIC stúdió produkciója, a rendező pedig Saito Hisashi.
Ő rendezte például a Bamboo Blade című sorozatot, ezenkívül több népszerű sorozat megalkotásában közreműködött (pl: Fate/Stay Night, Ayakashi, stb.).


A sztori:

Sakurai Tomokinak minden éjjel egy visszatérő álma van, amelyben mindig ugyanaz a lány tűnik fel és kér tőle segítséget. Az arcát azonban sohasem látja. Mivel már sokadszorra van ez az álma, elmeséli gyerekkori barátjának Mitsuki Soharának, aki azt tanácsolja, hogy kérjen tanácsot az „Új világ” klub elnökétől, Sugata Eishirótól.
Ő meghívja aznap estére Tomokit és Soharát, hogy figyeljenek meg vele egy különös jelenséget az égbolton. Különböző okokból kifolyólag Tomoki csak egyedül megy el aznap este a megbeszélt helyszínre. Épp az eget bámulja, amikor megcsörren a mobiltelefonja. Sugata hívja, hogy azonnal tűnjön el onnan, mert valami fentről épp felé tart. Abban a pillanatban egy fekete lyuk jelenik meg az égen és egy lány zuhan le mellé a földre. Úgy néz ki, mint egy angyal, szárnyai vannak, és nem utolsó sorban eléggé szembetűnő mellei. :) Tomoki érzi, hogy ebből baj lehet, menekülne onnan, de a szívére hallgat, megmenti a lányt néhány az égből zuhanó épület (elsősorban oszlop-) darabtól, majd amikor egy eltalálná, egy különös lánc tekeredik a fiú kezére és a lány megmenti őt. Földetérés után bemutatkozik az ismeretlen lény: Ő Ikaros, egy Pet-Class Angeloid (majd kiderül, hogy ez mit jelent, de lehet találgatni :D), aki teljesíti gazdája, ebben az esetben Tomoki minden kívánságát. Ezzel megkezdődnek a galibák. Néhány ilyen kívánság enyhén perverznek bizonyul pl.: Tomoki láthatatlan akar lenni (vajon milyen szándékai vannak ezzel?), viccből mondja Ikarosnak, hogy vetkőzzön neki, aki persze engedelmeskedik… Azt kívánja, hogy a világ ura lehessen, reggelre minden ember eltűnik a Földről… Akit érdekelnek a további kívánságok a kis ízelítő után, tudja mit kell tennie. :)
Ikaros és Tomoki együtt kezdenek élni, Ikaros folyamatosan tanul, egyre inkább emberivé válik (kezdetben semmi érzelem nem látszott az arcán) és egyre szorosabb kötelék fűzi Tomokihoz. A történet előrehaladtával fény derül Ikaros múltjára, megjelenik még egy Angeloid, és közben számos kalandban lesz részünk hőseinkkel. Dehogy mik is ezek a kalandok? Győződjön meg róla mindenki maga.


A kivitelezés:

2009-es anime révén a grafikára nem lehet panasz. A zenei aláfestés illik a sorozathoz, az opening és az ending(ek) is jól sikerültek. Minden rész egy kis történelmi ízelítővel kezdődik, amelyet Sugata tart, különböző asszisztensei segítségével.


Vélemény:

Jó kis alkotás, bár ugye a vélemény szubjektív dolog, ennek ellenére én mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki szereti az ecchi műfajt, szeret sokat nevetni és elviseli, ha néha lezsibbad az agya :), mindenképp tegyen vele egy próbát. Kikapcsolódásnak nagyon is megteszi, és szerintem a sztori alapötlete is eléggé egyedi.
Állítólag készül belőle egy második évad is, hivatalos forrást erről azonban még nem találtam.
Remélem sikerült felkelteni az érdeklődést az anime iránt.
Jó szórakozást kívánok hozzá, ha valaki belekezd!


Szereplők:

Sakurai Tomoki:
Ő a központi karakter, kicsit perverz, de jószándékú egyén, életfilozófiája: „A csend és a nyugalom a legjobb.” Ikaros érkezésével az élete a feje tetejére áll, sok kalamajkába keveredik barátaival együtt.

Mitsuki Sohara:
Tomoki gyerekkori barátja és osztálytársa, kedves lány, gyengéd érzelmeket táplál Tomoki iránt, bár elég nehezen ismeri ezt be önmagának is. Tomoki perverz húzásainak egyik állandó áldozata.

Ikaros:
A Pet osztályú Angeloid, aki Tomoki „ölébe” hullik. Sok rejtély övezi, néhány dologról azonban lehull a lepel az idő előrehaladtával. Egy lánc lóg a nyakában, ez jelzi, hogy ő a gazdája szolgálója és hozzá tartozik.

Satsukitane Mikako:
A diáktanács elnöke, Tomokiéknál idősebb, a családja a helyi Yakuza (maffia). Nagyon képes manipulálni a körülötte levőket (Sugatát kivéve), kis szadista beütése van.

Sugata Eishiro:
Az „Új világ” klub vezetője. Egy sátorban lakik a folyóparton, Ikaros megjelenésével elkezdi tanulmányozni az Angeloidokat. Meggyőződése, hogy ők az „új világból” származnak. Van valami köze a Satsukitane családhoz, elsősorban Mikakóhoz, de hogy mik ezek a szálak a múltból, arra sajnos nem derül fény.

Nymph:
Egy másik Angeloid, aki később lép be a történetbe és valahogy szintén Tomoki házában köt ki.

Eddigi hozzászólások száma: 4


4.

Shiratori kun

2011-01-18 16:35:47

Megnéztem. Király volt. Nem, annál is királyabb! :D - nagy mosoly
Megnézem a folytatást és még az is lehet, hogy készítek ismertetőt

3.

Junichi

2010-02-28 13:57:12

Köszi szépen nektek. Az a cél egy ilyen megírásánál, hogy aki olvassa kedvet kapjon hozzá... Ha ez már csak pár embernél be is válik, már jó :D - nagy mosoly sztem szintén egy humoros kis darab, néhol érzelgős, néhol egy kis dráma, minden benne van ami kell :D - nagy mosoly

2.

magus1

2010-02-26 20:33:00

Junichi megint írtál egy nagyon jó kedvcsináló ismertetőt
ezt is megnézem
persze csak ha végeztem a maria+holic-al

1.

Shiratori kun

2010-02-26 15:40:05

Felírva a megnézendők listájára Nagyon szép leírás, grat! :D - nagy mosoly