Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2407769

Regisztrált felhasználók
száma:
23836

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
danitigi
2019-11-14 22:49:22
funda
2019-11-14 22:44:01
mpoi54
2019-11-14 20:37:24
TimeLord
2019-11-14 20:24:03
kizu
2019-11-14 19:42:56
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Hitohira (TV)
* * * *
ひとひら

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:21:10
Létrehozás időpontja: 2011-03-07 22:27:07
Eddig megtekintve: 1835 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Shiratori kun

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

A sorozat Kirihara Izumi azonos című mangája (2005-2008) alapján készült.

A történet:
Asai Mugi felvételizett a Kumataka művésziskolába, és most végre itt a nagy pillanat, mikor megtudhatja, hogy felvették-e. Muginak azonban van egy kicsi, mégis teljes életére óriási befolyással lévő problémája. Ez pedig nem más, mint az extrém erős lámpaláz. Éppen ezért elsőre nem is mer odamenni a kiállított táblákhoz. Ekkor azonban megérkezik barátnője, Kayo-chan. Általános iskola első osztálya óta ismerik egymást és nagyon jóban vannak. Kayo-chan mindig támogatta Mugit és ő az egyetlen, aki képes a lányt megnyugtatni. Felkarolja hát a fa mögött rejtőzködő ijedt „cicust”, elcipeli a táblákig. Mugi ekkor egy kis erőt vesz magán és előre tolakszik. A felvettek listája középen van… És ott az ő neve!!

„Igen! Megcsináltam!!”

Örömében olyan felkiáltást hallat, mely nem mindennapi. Erőteljes, nőies… színpadias hang. Gyorsan rá is döbben, mit tett. Kis híján elájul, de Kayo-chan ismét megmenti és gyorsan haza is mennek.

A sikoltást viszont mindenki hallotta, még a dráma klubok vezetői is. Bizony ám, ugyanis a suliban két klub verseng egymással. A Dráma klub és a Drámakutató klub. Utóbbinak csupán három tagja van. Ichinose Nono, Katsuragi Takashi és Nishida Risaki, akik villámgyorsan le is csapnak Mugira. Eközben Risaki öccsét is rákényszeríti a csatlakozásra (aki egyébként „tök véletlenül” Mugi osztálytársa és pont a lány mellett ül).

A sorozat 12 része alatt láthatjuk, hogy Mugi mennyit harcol a lámpaláz leküzdése érdekében, hogy Nono és a csapat többi tagja hogyan válik szép lassan egy testté-lélekké, melyet csupán a színészet tart össze, ill. miként lehet túlélni az élet legkegyetlenebb hátbatámadásait, amikor az kifejezetten az ember leggyengébb pontjára céloz.

Opening:
"Yume, Hitohira (夢、ひとひら)" ea. Asami Yuuko

Ending:
"Smile (スマイル)" ea. Mizuhashi Mai

Vélemény:
Kedves kis történet, melyet nagyon ajánlok azoknak, akik szintén (még ha csak kicsit is, de) lámpalázzal küzdenek. Az idő nem áll meg, hiába szeretnénk! :)


Szereplők:

Asai Mugi:
Extrém erős lámpalázzal küzd és nagyon kevés önbizalma van. Nagyon zavarja, ha kettőnél több ember nézi egyszerre. Ezeket leszámítva azonban nagyon kedves, és odafigyel a környezetére. Kedveli Kai-kun társaságát. Kedvenc mondata: „Úgysem fog sikerülni!”

Ichinose Nono:
A Drámakutató klub elnöke. Elég csendes lány, nem lehet róla leolvasni mit gondol. Szeret burkoltan fogalmazni és elrejteni saját érzéseit. Risaki állítása szerint nehéz felhúzni, de ha valakinek sikerül, az nem valószínű, hogy megéri a következő napot. Hisz Mugiban és segíteni akar neki a lámpaláz leküzdésében.

Katsuragi Takashi:
Nono jobb keze, afféle asszisztens. Mindenre odafigyel, és általában az összes kérdésre tudja a választ. Igyekszik magára felhívni az elnök figyelmét, elég csekély sikerrel. :)

Nishida Risaki:
Harcias, belevaló csaj. Imádja ütlegelni az öccsét, így Mugi is hamar megtapasztalja a testvéri szeretetet. :) Igyekszik mindig Mugi pártjára állni, így ha Nonót nagyon elkapja a lendület, akkor ő lelassítja egy kicsit.

Nishida Kai:
Risaki öccse. Nagyon kedves, szerethető fiú. Nagyon szeretne bevágódni Muginál, erre pedig számtalan lehetőséget kap. (Nem állítom, hogy eredménye is van a dolognak, de a próbálkozást díjazni kell :))

Sakaki Mirei:
A Dráma klub elnöke. Nem szeretnék elárulni róla sokat, mert azért annyira sok mindent nem árul el ez a 12 rész. :)

Kanna Chitose:
A Dráma klub tagja, de állandóan Nono-, akarom mondani Takashiékkal lófrál. Teljesen bele van bolondulva a nála jó pár évvel idősebb srácba. ^_^

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Usako

2011-04-06 21:16:59

Köszönöm az ismertetőt. Én jártam annak idején színjátszó szakkörre és egy kicsit lámpalázas voltam olykor...