Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2520791

Regisztrált felhasználók
száma:
25082

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1661

Utolsó 5 látogatónk:
Talitha
2021-01-23 15:13:36
Rolack
2021-01-23 14:40:39
mklsferike
2021-01-23 14:02:19
anyám
2021-01-23 13:56:40
Csixie
2021-01-23 13:55:15
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Negima!? (TV)
Mahou Sensei Negima!? * * * *
ネギま!?

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:44:11
Létrehozás időpontja: 2007-10-17 00:00:00
Eddig megtekintve: 2793 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Echan

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Mágia; Romantika; Shounen; Természetfeletti;
Epizódok száma:
26
Japán megjelenés éve: 2005

Ismertető:

Egy 10 éves fiú szeretne legendás apja a Thousand Master nyomdokaiba lépni és mágus lenni. Negi Springfield ezzel a legnehezebb feladatot akarja teljesíteni, hiszen a mágussá váláshoz el kell végeznie egy vizsgát, nem elég csak a vakvilágba kántálni a varázsigéket. A vizsga lényege, hogy egy lányiskolában kell tanítania angoltanárként 31 lányt, és persze anélkül, hogy rájönnének ki is ő valójában. De ez nem sikerülhet, hiszen a számos kalandot csak úgy képes megoldani, ha mágiát használ, ami pedig elkerülhetetlenné teszi a lebukást. Elsőként egy hozzá közelálló tanítványa Asuna jön rá a titkára, de megígéri neki, hogy nem árulja el másoknak. Ám kiderül, hogy az osztályban van egy vámpír mágus is Evangeline A.K. McDowell, akit még Negi apja varázsolt kamaszlánnyá és kényszerített, hogy az iskolában tanuljon, hiszen a lány alapjában véve nem volt javíthatatlanul gonosz. Evangeline átkának megtöréséhez szüksége lett volna Thousand Master fiának vérére, ezért Evangeline elkezdett vadászni Negire, ám hamar be kellett látnia, hogy képtelen legyőzni a fiút. Sőt mi több a komoly harcok során a kis máguspalánta mellé szegődött, ugyanis nem csak mókából és kacagásból állt az élet az iskolában. Asunára komoly veszély leselkedik, amiről sosem beszélt senkinek. Egy démon kiskorában azt mondta neki, hogy csak 10 évet fog élni és a 14. születésnapján ez a 10 év letelik. Negi apja valaha Asuna életéért küzdött és ezúttal Negin a sor, hogy a démon átkának útjába álljon.

Szereplők:

Negi Springfield:
10 éves fiú, aki hatalmas felelősséget vállal azzal, hogy egy 31 fős létszámú lányosztályban tanít. Persze a lányok imádják, és segítik is őt, de ennek ellenére még sincs könnyű dolga. Álma, hogy eltűnt apja nyomdokaiba léphessen és felkutassa őt, mert mélyen hitte, hogy nem halt meg. Asuna kerül hozzá a legközelebb és mindent megtesz azért, hogy a lány életét megmentse. Nagyon jószívű és segítőkész. Bármiben lehet rá számítani.

Kagurazaka Asuna:
Árva lány, akinek a családját a démonok ölték meg. Hatalmas mágikus erő birtokában van, amiről ő maga nem tud, de a démonok meg akarják szerezni. A közelében a mágia nem működik így Neginek nincs könnyű dolga vele. Mégis paktumot köt a fiúval, amikor szüksége van a segítségre, hiszen ez is feltétele a mágusvizsgának. Hirtelen lány, aki elég akaratos. Hamar felkapja a vizet, de ugyanakkor igazságszerető. Senkinek nem beszél titkáról, de tudja, hogy a démon átka valóra válik.

Evangelin McDowell:
Valaha hatalmas vámpírmágus volt, de egy harc során Tousand Master legyőzte és átkot bocsátott rá, aminek hatására kamaszlánnyá változott és csak teliholdkor tér vissza varázsereje. Célja visszaszerezni erejét, de az embereként eltöltött idő megváltoztat benne valamit és már nem hajszolja olyan megszállottan a mágus fiát. Természete persze nem változott és gonoszként viselkedik, de a fontos helyzetekben mindig helyesen dönt.

Karakuri Chachamaru:
Egy android, aki Evangelin szolgálatában áll. Sokan nem is tudják, hogy android, így teljes értékűként kezeli az osztály. Bár a gonosz szolgálatában áll, mégis több a jócselekedete mint a rossz. A kutató klub gyakran kísérletezik rajta, így néha elég furcsán fest.
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.