Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2352408

Regisztrált felhasználók
száma:
23274

Online látogatók száma:
3

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1619

Utolsó 5 látogatónk:
Vmi...
2019-05-24 09:13:37
vegel2017
2019-05-24 07:58:19
Memorui
2019-05-24 07:18:47
Whestire
2019-05-24 06:23:17
fereaper
2019-05-24 01:14:46
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 861 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Puchi Eva: Evangelion@School (ONA)
Petit Eva - Evangelion@School * * * *
ぷちえう゛ぁ -Evangelion@School

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:50:25
Létrehozás időpontja: 2011-08-22 18:02:42
Eddig megtekintve: 1673 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Jillian

Típus: ONA
Műfaj: Komédia; Paródia;
Epizódok száma:
24
Japán megjelenés éve: 2007

Ismertető:

A népszerű sorozatok nehezen kerülik el azt, hogy ne készüljön belőlük paródia. Így járt a Neon Genesis Evangelion is, még ha elsőre elég hihetetlennek is tűnik egy ilyen sorozat ilyen típusú formában történő feldolgozása.


Pedig a recept egyszerű!

1. Keress egy alkalmas helyszínt az alkotáshoz! - jelen esetben az iskolánál adottabb helyszín nem is lehetne

2. Bátran használj új alapanyagokat! – vagyis turbózd fel az iskolatársakat! Nehogy csak az eddig megszokott iskolatársakkal dolgozzunk, vegyünk fel pár újat, olyanokat, mint mondjuk a Unit 1.

3. Ügyeljünk a fűszerezésre, hogy tökéletes ízvilágot kapjunk! – minden szereplő jelleme jöjjön ki sokkal élesebben, sarkalatosabban, mint eddig. Aki szeret parancsolgatni, az csak parancsolgasson, aki félénk, az legyen még félénkebb. De az angyalok is kaphatnak pár hozzájuk jobban illő új feladatot. Hiszen létezik annál gonoszabb, mint ha valaki elveszi egy kislány nyalókáját???

4. A már jól bevált karaktereket is helyezzük el a történetben! – hidd el, álmodban sem tudnál elképzelni jobb oszit, mint Misato, vagy szigorúbb dirit, mint Ikari Gendo, (ő meg lehetőleg vigye is magával mindenhová az íróasztalát) de az iskolába járó „fura gyereknek” Kaorunál jobbat sem tudnál elképzelni.

5. Amíg fő az étel, rakj rendet otthon! – uncsi lenne az eddigi családokkal dolgozni, amikor lehetne egy Yuink is, vagy a meglévő mellé még 2 új Rei. Az egyik legyen egy kawaii 5-6 éves kislány, a másik meg a mi megszokott Reink ellentéte, egy vidám élettel teli lány.

6. Figyeljünk arra, hogy ne főzzük túl, vagy fűszerezzük túl az ételt, a minél könnyebb állag érdekében! – az egyes epizódok átlagosan 3-4 perc hosszúak, de a 16. rész tájékától már ez a mennyiség lecsökken 1-2 perc közelire. Az epizódok csak lazán függjenek össze, a nagy részük teljesen különálló legyen az előtte lévőtől.

7. Ügyeljünk az ízléses tálalásra! – a grafika a történethez méltó legyen, ami azt jelenti, hogy használjunk CGI-t, és a szereplők is super deformed alakban jelenjenek meg a jó hangulat érdekében. A szereplők elég, ha buborékban kommunikálnak, minek rontsuk el az összhatást a szinkronnal, vagy alul a felirattal? Közben persze mehet egy kis vidám zene is a háttérben, mert unalmas is lenne csendben ücsörögni.

8. Jó étvágyat! :)


Előételként esetleg javaslom a sorozatnak legalább a felületes ismeretét, hogy a poénok jobban átjöjjenek, de ennek hiánya sem okoz túl nagy problémát. Idáig egy 2 kötetes manga és egy összesen 24 epizódból álló ONA készült, amiket a Rebuild of Evangelion alkalmából adtak ki, de még elképzelhetőek újabb epizódok is valamikor a közeljövőben. (Bár erről még hivatalos megerősítést nem adtak ki.)
Igazából akkor ajánlom, ha szeretted az eredeti sorozatot, vagy akkor, ha van egy borzasztóan unalmas délutánod, vagy esetleg akkor, amikor csak épp annyi erőd van, hogy vigyorogva bámulj ki a fejedből, mert aznap már nem akarod magad túlzottan megerőltetni, mivel az ONA nézése óriási agyi kapacitást nem, csak egy nagy mosolyt az arcodra igényel! :)
Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.