Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542591

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
0

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
Grimlock
2021-04-14 15:39:47
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Ashita no Nadja (TV)
Tomorrow's Nadja * Nadja Applefields * * *
明日のナージャ

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2017-02-27 13:28:06
Létrehozás időpontja: 2011-05-04 16:57:01
Eddig megtekintve: 3343 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: Aqualuna

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Életkép; Kaland; Komédia; Romantika; Történelmi;
Epizódok száma:
50
Japán megjelenés éve: 2003

Ismertető:

Nadja egy szép, okos és bátor kislány, aki a London környéki Applefield Árvaházban él Angliában sok kis társával együtt. Hamarosan betölti a 13. életévét, és aki eléri ezt a kort, az elhagyja az Árvaházat, hogy megtalálja a saját útját a világban. Mielőtt ez bekövetkezne, Nadját az Árvaház igazgatónője magához hívatja és átad neki egy bőröndöt, amiben Nadja egy csodálatos báli ruhát, egy naplót és egy levelet talál, ami szerint ezek a tárgyak édesanyjának mementói, akárcsak az az értékes bross, amit Nadja a ruháján visel. A levél írója reméli, hogy a lány egyszer még újra együtt lehet édesanyjával, Nadja ekkor tudja meg, hogy nem árva, az édesanyja még él. Az igazgatónő elmondja neki, hogy csecsemőkorában Párizsban adták át neki, egy asszony, akit az anyja ismert. Édesapja meghalt és édesanyja nagyon beteg volt, nem tudott volna gondoskodni az illető szerint a kisgyerekről.
Ugyanaznap megérkezik a városba a Dandelion Színitársulat is, és előadásukon a zene elvarázsolja Nadját – felfedezi, hogy tehetsége van a tánchoz. A társulat egyik tagja, egy öreg anyóka különös jóslatot mond neki: eszerint Nadja számára hamarosan megnyílik a Végzet Kapuja, és nem mindennapi sorsot fog bejárni…
Ez talán azzal veszi kezdetét, hogy megjelenik két sötét alak, akik szemlátomást Nadját keresik, pontosabban Nadja brossát akarják… Éjszaka betörnek az Árvaházba, ahol ennek következtében tűz tör ki, s a menekülő Nadját elkapja a két fickó… Megjelenik azonban egy szép fiatalember fehér paripán, egy igazi „csillagszemű lovag”, aki megmenti a kislányt a gonosztevők karmaiból, és átadja a Dandelion Színitársulatnak, hogy vigyázzanak rá, majd eltűnik az éjszakában…

De ki volt vajon a Nadja szívét elvarázsoló csillagszemű lovag? Ki a két gazfickó, és miért akarják annyira Nadja brossát? És egyáltalán, kicsoda valójában Nadja? A kislány a Dandelion Társulattal a világot járva, és a világot jelentő deszkákon táncolva ezekre a kérdésekre keresi a választ, és természetesen arra, hogy hol találhatná meg az édesanyját, ha még él. Közben sok ismeretséget köt, és szívét próbára teszi mind a barátság, mind a szerelem, de hogy vajon mi lesz a sorsa, azt megtudhatjátok, ha megnézitek ezt az animét. :)


Személyes véleményem, hogy minden romantikus, shoujo rajongónak látnia kell, egy igazán megragadó kis darab. Lehet, nem a világot váltják meg benne, lehet, hogy a története és fordulatai itt-ott klisések és előre láthatóak, mégis, valami bájos, varázslatos módon megfogja a nézőt. Képi világa igényesen kidolgozott, bár nekem ez a fajta rajzolási stílus nem tartozik a kedvenceim közé, mégis elmondható, hogy szép, tiszta rajzok, romantikus megjelenítés és számítógépes grafika jellemzi a látványvilágot. Mindehhez kellemes zenék, egy kis világjáró túra, és néhány fontos és mély kérdés megjelenése egy kicsinek és nagynak is élvezhető darabbá teszi ezt az animét. Hagyjátok, hogy elvarázsoljon a mese!

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

Androsama

2011-08-26 16:17:52

Az egyik legszebb shoujo-anime, amit valaha láttam.