Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2471782

Regisztrált felhasználók
száma:
24473

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1648

Utolsó 5 látogatónk:
Hikari99
2020-07-15 01:46:28
vegel2017
2020-07-15 01:39:40
kratos
2020-07-14 21:54:03
Tron-kun
2020-07-14 21:45:01
Riin
2020-07-14 21:22:35
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2020 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Kara no Kyoukai 7 - Satsujin Kousatsu (part 2) (Movie)
The Garden of Sinners - Murder Speculation (part 2) * * * *
空の境界 殺人考察(後)

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2011-07-05 16:38:11
Létrehozás időpontja: 2011-06-10 22:08:06
Eddig megtekintve: 1444 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: morwen

Típus: Movie
Műfaj: Akció; Dráma; Horror; Mágia; Pszichológiai; Természetfeletti;
Epizódok száma:
1
Japán megjelenés éve: 2009

Ismertető:

A befejező része a Kara no Kyoukai filmeknek. Újra megjelenik egy sorozatgyilkos, aki olyan holttesteket hagy hátra, melyek kísértetiesen emlékeztetnek a Shiki által hátrahagyott hullákra, még évekkel ezelőttről. Persze azokat a gyilkosságokat SHIKI követte el, aki már eltűnt Shikiből. De ki tudja, lehet ez is egyfajta kompenzálás, és Shikinek amúgy is gyakran támad kedve gyilkolni. Mikiya persze most is megbízik benne, hogy Shiki képtelen lenne hidegvérrel gyilkolni, ezért újfent nyomozásba kezd.

Mint kiderül Shikinek akadt egy "rajongója", aki igyekszik lemásolni Shiki "stílusát". Emellett az is kiderül, hogy a sorozatgyilkos, Shirazumi Lio kapcsolatban állt Araya Sourennel, aki megmutatta a fiúnak az eredetét, ami mint kiderült az éhség. Ez egy ritka eredet, mert azt jelenti, hogy a birtokosa legtöbb előző életében valamilyen ragadozó volt, és a vadászösztön, a vérszomj eluralkodik azokon, akik ráébrednek erre az eredetre, ugyanis a lélek eredetére ráébredni olyasmi, mintha visszaemlékeznénk az összes előző életünkre. Csak úgy érdekességként, és mivel az utolsó leírás, felsorolom pár szereplő eredetét: Kokuto Azaka - tabu (a normálistól eltérő dolgok vonzzák magukhoz), Ryougi Shiki - üresség, Enjou Tomoe - hasztalanság (azért tudott segíteni, csak az önbecsülése kicsi volt). Egyébként akit érdekel, más Type-Moon animékből is megtudhatja a szereplők eredetét, mert ugyanebben a világban játszódnak, ugyanezek az elméletek érvényesek rájuk, továbbolvasós típusoknak ajánlom a Type_Moon wikit.

Visszatérve a sztorihoz, Shiki meg akarja ölni Liót, mivel egy gyilkos, és ő azt tekinti a feladatának, hogy gyilkosokat öljön. Lio azonban annyira rajong Shikiért, hogy meg tudja tartani a személyiségét, amellett, hogy sorozatgyilkos lesz. Mikiya szerint pedig embert ölni csúnya dolog, és ezt meg is tiltja Shikinek, akit ez eléggé nehéz helyzetbe hoz. Ezúttal is sor kerül filozófiai eszmefuttatásokra, például arról, hogy gyilkolni csak az ember képes, és életében csak egyszer. Azután, hogy gyilkolt, már nem ember, hanem gyilkos. Szóval lényegében csak önmagunkat tudjuk megölni, és Mikiya pont ezt próbálja megakadályozni. A lezárás elég klasszikus, valami elvész, valami új születik, és a szereplők megtanulnak továbbélni önmagukkal, meg persze együtt :)

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.