Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2543184

Regisztrált felhasználók
száma:
25497

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
Bogáncs
2021-04-17 03:14:29
KristofHun28
2021-04-17 00:01:48
DigitalPainX
2021-04-16 22:57:41
missou
2021-04-16 21:18:39
Escanor
2021-04-16 20:22:01
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Video Girl Ai (OVA)
Den'ei Shoujo * * * *
電影少女 VIDEO GIRL AI

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2007-12-01 18:55:16
Létrehozás időpontja: 0000-00-00 00:00:00
Eddig megtekintve: 3016 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: GG

Típus: OVA
Műfaj: Dráma; Életkép; Komédia; Romantika; Sci-fi; Shounen; Természetfeletti;
Epizódok száma:
6
Japán megjelenés éve: 1992

Ismertető:

A történet főszereplője Yota Moteuchi, egy 16 éves fiú. Osztálytársai gyakran csúfolják a "Yoda Motenai" gúnynévvel, ami japánul azt jelenti: az alak, akire rá se néznek a lányok. A legnagyobb baj az, hogy ez a gúnynév tényleg félénké, visszahúzódóvá tette Yotát; maga is elhitte, hogy nem szeretik a lányok. Pedig ő éppen hogy szerelmes; s szerelme tárgya Moémi Hayakawa, gyönyörű osztálytársnője. A lány viszont Takashi Nimai-t szereti, aki szintén osztálytársuk, ráadásul Yota legjobb barátja. Így hát mikor Moémi bevallja Takashi iránt érzett szerelmét Yotának - s ugyanekkor Takashi elutasítja a lányt - Yota szomorúan vigasztalja őt. - Ne légy kishitű. Semmi sincs elveszve - mondja neki. Nehéz szívvel indul hazafelé, s útközben egy furcsa videotékából egy rejtélyes kazettát kölcsönöz ki. Ám mikor otthon megpróbálja lejátszani a kazettát, nem várt dolog történik: Ai a videolány életre kel, s a videomagnóból - a tévé képernyőjén keresztül - Yota szobájában terem.
Mint kiderül, Ai, a videolány küldetést teljesít: Célja az, hogy három hónapon keresztül vigaszt nyújtson a fiúnak, és segítsen őt összehozni szerelmével Moémivel.
A baj csak az, hogy Yota rossz videomagnóval játszotta le a videolány kazettáját, s így Ai természete némileg megváltozott: kissé nyers lett a modora, elvesztette lányos báját, ráadásul szép keblei is összementek, melyekre pedig olyan büszke volt. Többet korholja a fiút, mint amennyi vigaszt nyújt számára. Ráadásul még főzni is elfelejtett, hiába kérkedett konyhai tudományával, ehetetlen ételt készít a fiúnak, és amikor megismeri Yota osztálytársait (Ai elsősorban persze Moémire kíváncsi, hiszen vele kell összehoznia Yotát), rendkívül zavarba ejtő módon viselkedik, a félreértések elkerülése végett Yota a húgaként mutatja be Ai-t a többieknek. Így kezdődik a fordulatokban gazdag történet. Szerelmi érzelmek keverednek, a szálak egyre bonyolultabbá válnak. A szerző, Masakazu Katsura igazi remekművet alkotott. Ha valakinek van módja rá, érdemes megnézni, de tényleg csak nagyobbaknak ajánlom.
A történet mangája egy ideig kapható volt Magyarországon is, de sajnos ez is a többi sorozat sorsára jutott és megszüntették a kiadását.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!Ehhez az ismertetőhöz még nem születtek hozzászólások.