Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2413844

Regisztrált felhasználók
száma:
23866

Online látogatók száma:
1

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1634

Utolsó 5 látogatónk:
dark222
2019-12-06 17:15:35
csviki18
2019-12-06 16:32:45
lilittha
2019-12-06 16:25:47
Csabesz
2019-12-06 16:22:13
barbarastar
2019-12-06 13:42:27
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2019 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Junjou Romantica 2 (TV)
Junjou Romantica Second Season * Pure Hearted Romantica 2 * * *
純情ロマンチカ2

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2018-01-25 21:24:12
Létrehozás időpontja: 2011-09-05 16:11:35
Eddig megtekintve: 1575 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: alissz

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika; Shounen Ai;
Epizódok száma:
12
Japán megjelenés éve: 2008
Alkotó(k): Nakamura Shingiku

Ismertető:

A nagy sikerű anime sorozat, a Junjou Romantica folytatása. A történet Nakamura Shingiku eddig 14 kötetes mangája alapján készült. A manga még fut. Az animét 2008.10.11-én tűzte először műsorára a Tv Kanagawa.


Történet:
A második évad inkább Takahashi Misaki és Usami Akihiko kapcsolatára épít.
Nem kell aggódnunk, feltűnik azért a Kusami Nowaki és Kamijou Hiroki páros is, na és persze a készítők nem feledkeztek meg Takatsuki Shinobu és Miyagi You párosáról sem.

Takahashi Misaki és Usami Akihiko:
Misaki még mindig Usami Akihiko társaságát élvezi! Folytatódik szerelmi történetük.
Misaki és Usami hétköznapjai, egy normális ember szemével nézve, nem normálisak. Aki már látta az első évadot, az tudja miért. Aki még nem látta, az gyorsan nézze meg!!!

A sors akarja-e így, vagy csupán a véletlen műve, de Misaki találkozik Haruhikóval. Misaki még rémálmában sem gondolta volna, hogy pont Akihiko testvérébe botlik bele. Erre senki sem számított. Különösen nem Akihiko, aki nincs jó viszonyban családjával.
Kezdetét veszi a testvérek közötti harc, ami újabb megpróbáltatásokat jelent Misaki számára. Megcsodálhatjuk végre a híres Usami birtokot. Szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk. Bepillantást nyerünk a gazdagok világába. A boldogság és a szerelem megvehető pénzzel és ajándékkal? Mindenre feljogosít minket a pénz és a hatalom? Mit ér a pénz, ha magányosak vagyunk? Haruhiko szembesül a rideg valósággal. Misaki legjobb barátja, Sumi senpai csak a megfelelő alkalomra vár, hogy lecsapjon. Akihiko féltékenysége nem ismer határt, különösen, ha Misakiról van szó. Misaki végre a sarkára áll – Akihiko nagy meglepetésére.

Létezik véletlen találkozás? Misaki már rég a fejébe véste, hogy bizony létezik. Most Akihiko apjával a híres Usami Fuyuhikóval fut össze, aki nagyon kedves Misakival. Közben nyomon követhetjük Usami-san és Misaki kapcsolatának fejlődését, ami tele van érzelmekkel, és féltékenységi jelenetekkel. Elhangzanak azok a szavak, amire annyira vár Akihiko? Megtörik a jég? Misaki végre elfogadja magát és érzéseit? Aki megnézi az animét az biztosan megkapja a válaszokat.

A történet során közelebbről is megismerkedünk a családdal, és érzéseikkel. Na és persze egy újabb családtaggal, Usami Kaoruko személyében. A cselekmény gyorsan halad, peregnek az események, így minden rész egy külön élményt nyújt nézőinek.

Kamijou Hiroki és Kusama Nowaki:
Nagyon keveset szerepelnek az animében. Igazi szerelmes pár, akik szembesülnek az együttélés nehézségeivel. Egy kis félreértés mindig kell. Na meg egy kis féltékenység. De lehet, hogy az utóbbi nagy?! Hiroki sosem gondolta, hogy egy reggel, mikor haza ér, egy másik férfit talál a földön fekve szerelme mellett. Mi történhetett? Nowaki megcsalta volna? Kiderül az animébõl!

Takatsuki Shinobu és Miyagi You:
Egy részt szántak rájuk a készítők. Az érzelmek az õ történetükben is felszínre törnek végre.
Shinobu megtalálja Miyagi autójában azt a képet, amit mindig nézeget. Miyagi nem érti, mért nem jelentkezik már Shinobu. Miyagi mikor rájön, Shinobu után rohan, mint egy szerelmes tinédzser, de ekkor egy külföldi fiú társaságában találja őt. Aki szeretné tudni mi történt az nézze meg az animét, aranyos kis rész!


Összefoglalva: az anime megunhatatlan. A grafikája szemet gyönyörködtető, a helyzetek nagyon jól kidolgozottak, akár csak a karakterek. A legfontosabb pozitívuma azonban az elképesztően eredeti humora! Akárcsak az első évadban, itt is találunk olyan jeleneteket, amiknek az újra és újra megnézését egyszerűen nem lehet megunni! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Aki szerette az első évadot, annak kötelező!

Opening:
Shoudou (衝動) ea. Pigstar
Ending:
Aioi (相生-アイオイ-) ea. JUNED


Történet fõ szereplői:

Takahashi Misaki 高橋 美咲:
19-20 éves. Elsőéves hallgató a Mitsuhashi egyetemen. Hat hónapja élvezi Usami sensei társaságát és szerelmét. Rendes, becsületes és segítőkész.

Usami Akihiko 宇佐見 秋彦:
28-30 éves. Híres regényíró. A Naomori és a Kukukawa díj nyertese.
Misaki a legfontosabb az életében. Féltékenysége nem ismer határt, ha Misakiról van szó.

Kamijyou Hiroki 上條 弘樹:
28-30 éves. A Mitsuhashi egyetemen tanít. Legjobb barátja Myagi You, akire mindig is felnézett. Együtt él Nowakival. Most egy kicsi közelebbről is megismerhetjük őt.

Kusama Nowaki 草間 野分:
24-26 éves. Már gyerekorvosként látjuk viszont, aki még nem döntötte el, hogy az egyetemen marad tanítani, vagy marad orvos. Úgy viselkedik, mint egy gondoskodó férj.

Takatsuki Shinobu 高槻 忍:
18 éves. Nagyon féltékeny típus. Fülig szerelmes Myagiba. Megérkezik ausztrál barátja, és végre megismeri Myagi igazi énjét.

Myagi You 宮城
35 éves. Egyetemi professzor a Mitsuhashi egyetemen. Hiroki barátja. Sokat foglalkoztatja a múlt, és a régi érzelmei. Még 35 évesen is tanulhat valami újat.

További szereplők:

Keiichi Sumi 角 圭一:
23 éves. Misaki legjobb barátja. Nyilvánvalóan hajt rá. Megérti Misakit, és szívesen meghallgatja. Usami-san ellensége. Vagy mégsem?

Isaka Ryuuichirou 井坂 龍:
32 éves. Érdekes karakter. Mintha mindenképpen el akarná választani Misakit Usami senseitõl. Haruhiko barátja.

Usami Haruhiko 宇佐見 春彦:
32 éves. Gyűlöli Akihikót, és ezt szívesen hangoztatja. Egész idő alatt Misakit próbálja megszerezni. Megkapja amire vágyik?

Usami Fuyuhiko 宇佐見 冬彦,:
Haruhiko és Akihiko apja. Híres üzletember. Akkor szerez tudomást Misakiról, amikor a fiú segít neki. Vajon olyan ember, mint amilyennek mutatja magát?

Usami Kaoruko 宇佐見 薫子:
Egy szép reggelen beviharzik Akihiko házába. Nagyon csinos. Miért kereste fel Akihikót? Egy biztos, ajándékkal érkezik.

Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

myku

2012-01-31 10:30:03

én végig néztem mind a 2 évadot és nagyon tetszet :D - nagy mosoly