Budapest: - Tokió:
 
Felhasználói név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Látogatók száma:
(2000.06.07.-tol mérve)
2542604

Regisztrált felhasználók
száma:
25485

Online látogatók száma:
2

Avatárral rendelkező
felhasználók száma:
1670

Utolsó 5 látogatónk:
RossDoon
2021-04-14 22:01:05
littlepetra
2021-04-14 21:17:52
ginax
2021-04-14 20:25:05
Lilian-san
2021-04-14 18:08:08
Minonna
2021-04-14 17:39:28
E-mail
elérhetőségünk:
mail@animeweb.hu

Oldalunk a Facebookon:

Testvérlapunk:

Felhasználási feltételek:
Az AnimeWeb bizalmát élvező alkotások, rajzok, írások, fordítások, ismertetők, letöltések, stb. kizárólag otthoni elolvasásra, nézegetésre, saját használatra tölthetőek le. Más honlapon való felhasználásukhoz nem járulunk hozzá!

Minimum felbontás:
1024 pixel képszélesség
Támogatott böngészők:
- Firefox (legfrissebb)
- Google Chrome (legfrissebb)

Verziószám: 5.9
Minden jog fenntartva!
(c) 2000-2021 AnimeWeb
Anime / Manga ismertetők


#  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 
- A legfrissebb 30 ismertető időrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címekkel ABC sorrendben -
- A teljes lista megjelenítése Alternatív címek nélkül ABC sorrendben -
- Típus szerinti rendezés -

Ismertetők száma: 862 
Szerkesztés alatti ismertetők száma: 22 

Itazura na Kiss (TV)
Itakisu * Mischievious Kiss * * *
イタズラなKiss

Adatok:

Utolsó módosítás időpontja: 2012-02-28 11:36:33
Létrehozás időpontja: 2011-09-05 16:24:11
Eddig megtekintve: 3223 alkalommal

További találatok
Az ismertető szerkesztője: alissz

Típus: TV
Műfaj: Dráma; Komédia; Romantika;
Epizódok száma:
25
Japán megjelenés éve: 2008
Alkotó(k): Tada Kaoru

Ismertető:

A történet 1991-ben vette kezdetét TV dráma formájában, a TV drámát Tada Kaoru világhírû 23 kötetes mangája alapján készítették el. A manga a mangaka hirtelen halála miatt nem fejezõdött be. A férje engedélyével ma is publikálják. A nagy sikerre való tekintettel a TV drámát 2005-2007-ben folytatták tovább. Az animét a sikeres TV drámának köszönhetõen az alkotók 2008-ban készítették el. Elõször 2008.04.04-én tûzték mûsorra a TV Tokyóban.

Történet:
A szerelem olyan megfoghatatlan érzés, ami hirtelen köszönt be életünkbe, és mindent megváltoztat körülöttünk. A szerelem nem válogat, és mindig a számunkra elérhetetlen emberbe szeretünk bele, aki nem viszonozza érzéseinket. Aihara Kotoko is egy ilyen lány, reménytelenül szerelmes Irie Naokiba. Nem Kotokónak találták ki a tanulást, ezért is jár a leggyengébb F osztályba. Irie viszont mindenben profi, mindenki elismeri tehetségét. Kotoko egy napon úgy dönt bevallja érzelmeit a fiúnak, egy levél formájában. Kotoko szíve kettéhasad, amikor a fiú elutasítja. Szegény Kotoko nem csak a szerelmét veszíti el, hanem egy földrengés során a házát is. Mi történhet még? Lehet, hogy a ház elvesztése nem is olyan tragédia, mint amilyennek látszik? Édesapja, Aihara Shigeo úgy dönt, hogy egyik barátjánál szállnak meg. Nem másnál, mint Irie Shigekinél. Kotokóban hirtelen felvetõdik a gyanú a névvel kapcsolatban. A házhoz érve Kotoko gyanúja valósággá válik és sorsa megpecsételõdik, amikor belép a házba! Az együttélés nehézségei megkezdõdnek, és ezzel kezdetét veszi a nem várt események sora.
A család hamar a szívébe zárja Kotokót. Irie titkára is fény derül, amit Kotoko ki is használ. Zsarolással arra kényszeríti, hogy korrepetálja õt. Irie nem tudja mire vállalkozik, amikor elkezdi tanítani. Kotoko pedig fülig szerelmes Iriébe, és ezt már senki elõtt sem tudja titkokban tartani. A párharc kezdetét veszi Iriéért. Mert bizony nem csak Kotoko vágyik Irie szerelmére. Bonyolítva a helyzetet ekkor Kotoko hódolója is színre lép, s szerelmi négyszög alakul ki. Megkezdõdnek a félreértések, és a féltékenységek sora. Irie kezd egyre több idõt szentelni Kotokónak, és kezdi megszeretni a lányt. Lassan beismerik egymásnak érzéseiket, és összeházasodnak. A történetünk csak most veszi igazán kezdetét.
Megismerkedünk a házasélet nehézségeivel, amibõl nem hiányozhatnak a félreértések, a féltékenységi jelenetek. Kotoko most szembesül a nõvérré válás nehézségeivel, és egy újabb hódoló is felbukkan. Irie pedig orvosként is bebizonyítja tehetségét! Irie is lehet féltékeny? Hamarosan meglepetés érkezik Kotoko és Irie életébe. Vajon megbirkóznak vele? A történetünkben rengeteg mellékszereplõ is felbukkan, akik néha fontos szerephez jutnak, ezáltal jobban megismerhetjük érzéseiket.

A történet nagyon aranyos, és magával ragadó. Mindenkinek ajánlom, aki szereti romantikát egy kis humorral fûszerezve. A szórakozás garantált!

Opening:
Kimi, Meguru, Boku (キミ、メグル、ボク) ea. Hata Motohiro
Ending:
Kataomoi Fighter (片思いファイター) ea. GO!GO!7188
Jikan yo Tomare feat. SEAMO ea. AZU


Fõszereplõk:

Aihara Kotoko 相原 琴子:
Szeretetre méltó lány. Rengeteg megpróbáltatáson megy keresztül, de végülis sikerül elérni célját, megkapja amire a lelke mélyén igazán vágyik. Irie Naoki igazán büszke lehet, hogy egy ilyen lány szerelmét élvezheti. Példakép is lehetne mindannyiunk számára, mert bizony kitartással éri el céljait, és sosem hátrál meg.

Irie Naoki 入江 直樹:
Igazán nehéz felfogású a magánéletben, ugyanakkor zseniális tudós a szakmájában. Elég sokáig tart neki, míg rádöbben milyen fontos is számára Kotoko. A történetünk során közelebbrõl is megismerhetjük érzelmeit, és lehet, hogy nem is olyan, mint amilyennek látszik.

További szereplõk:

Aihara Shigeo 相原重雄:
Kotoko édesapja. Nagyon fontos számára a lánya, bármit megtenne azért, hogy boldog legyen.

Irie Shigeki 入江 重樹:
Naoki és Yuuki édesapja. Nagyon rendes ember, hiszen befogadja régi barátját, nem sokan tennék ezt meg. Igazán nagy szíve van.

Irie Machiko 入江 紀子:
Anya a családban. Naoki és Yuuki édesanyja, igazi személyiség. Nagyon örül, hogy Kotoko náluk lakik. Imád fényképezni, és kémkedni mások után.

Irie Yuuki 入江 裕樹:
Naoki testvére. Rögtön feltûnik neki, hogy valami nem stimmel Kotoko és Naoki kapcsolatában. Nem nagyon kedveli Kotokót. Vagy mégis?

Irie Kotomi
Ajándék Kotoko és Irie életében.

Videó bemutató:

A videó megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások száma: 1


1.

rada.agnes87

2012-02-28 23:11:30

Összefoglalva: baromira jó kis sorozat ez.
Főleg ahogy a szeleburdi lány meghódítja a hideg természetű (többnyire bunkó és érzelemmentes) srácot.
Már csak a Irie anyja miatt is érdemes megnézni, olyan poénosan játsza a kerítőt.
Minden pont a helyén volt, a romantika, a humor és a drámaiság is. És jó a végkifejlet is.